Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Berliini

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Berliini

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Berliini
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Selaa loma-asuntoja Berliinissä ja lähde rentoutumaan Euroopan trendikkäimpään metropoliin

Mikä tekee Berliinistä niin ainutlaatuisen? Yksi selittävä tekijä lienee kaupungin rankka historia. Toisessa maailmansodassa kaupunki oli sotatannerta, ja pian sen jälkeen kylmän sodan polttopisteessä. Tämän huomioiden ei liene ihme, että kaupunkiin muodostui etenkin viime vuosisadalla lievästi sanoen sähköinen ilmapiiri, joka oli omiaan houkuttelemaan tänne ennen muuta luovaa ja seikkailunhaluista väkeä. Berliinistä löytyy sekä luksusta että särmää, minkä vuoksi se vetää puoleensa kaikenlaista väkeä: hipstereitä, klubbaajia, taiteilijoita, kulinaristeja – sekä tietysti historiasta kiinnostuneita. Viimeksi mainituille jo pelkkä kävely kaupungin keskustassa on melkoinen kokemus, sillä historiallisia maamerkkejä tulee vastaan melkeinpä joka kulmalla. Kun käytössäsi on oma loma-asunto Berliinissä, olet taatusti tapahtumien keskipisteessä. Haet sitten trendikkäitä kauppoja, huippuravintoloita tai aamuun asti sykkiviä klubeja, täällä ne ovat suoraan kotiovellasi.

Miksi varata loma-asunto Berliinissä ebookersin kautta?

Riippumatta siitä, oletko saapumassa Saksan pääkaupunkiin päiviksi, viikoiksi tai kuukausiksi, Berliinin loma-asunnot ovat aina kaupungin hotelleja parempi ratkaisu. Ensimmäinen syy tähän on tila. Sitä on nimittäin loma-asunnoissa tarjolla huomattavasti hotelleja enemmän, eikä se hotellien tapaan rajoitu pelkkään makuuhuoneeseen, vaan käytössäsi on sen lisäksi aina myös oleskelutilaa ja oma keittiö. Toinen syy valita hotellin sijaan asunto on sen edullinen hinta. Hinta toki vaihtelee asunnon koon mukaan, mutta yleisellä tasolla asuntojen hinnat ovat selvästi hotelleja edullisempia. ebookersin kautta tarjolla on kattava valikoima Berliinin loma-asuntoja muun muassa aivan kaupungin ytimessä sijaitsevasta Mitten kaupunginosasta. Valitsemalla yhden niistä olet joka aamu vain kivenheiton päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Parhaat aktiviteetit Berliinissä

Berliinistä ei aktiviteetteja toden totta puutu.

Keskustaan tutustumisen voi aloittaa vaikkapa lasikupolin alla lepäävästä Reichstagista. Jos kaipaat todellista metropolin vilinää, oikea osoite on Berlin Alexanderplatz -romaanistakin tunnettu legendaarinen Alexanderplatzin aukio. Jos puolestaan haluat nähdä koko kaupungin kerralla, kannattaa suunnata futuristiseen Fernsehturm-televisiotorniin. Sen näköalatasanteelta avautuva näkymä on kaupungin upein. Puuttuuko vaatekaapistasi tai kodistasi jotakin? Siinä tapauksessa kannattaa lähteä kävelylle pitkin Kurfürstendammia. Sen varrelta löydät todellisen kavalkadin muotiliikkeitä ja trendikkäitä baareja, joista ei ainakaan tyyliä puutu. Hieman Pariisin Champs-Élyséen tapaan sen varret sopivat tosin lähinnä niille, joille tuotteen hinta on toissijainen seikka. Berliinissä ensi kertaa vieraileville pakollinen nähtävyys on myös Brandenburgin portti. Sen läpi on vuosien saatossa kulkenut armeija jos toinenkin, autoista ja vankkureista nyt puhumattakaan. Päivän päätteeksi voit suunnata klubbailemaan tai drinkille trendikkääseen Friedrichshainin kaupunginosaan.

Liikkuminen Berliinissä

Berliinissä on loistava metro, jonka avulla pääset kaikkien nähtävyyksien luo todella nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka sillä pääsee lähes kaikkialle, lyhyet välimatkat kannattaa silti yleensä taittaa jalan. Metron ohella kaupungissa liikennöi myös raitiovaunuja ja busseja. Ne voivat olla käteviä etenkin metropysäkeiltä hieman etäisempiin kohteisiin siirtymiseen. Jos saavut Berliiniin pidemmäksi aikaa ja haluat tutustua myös kaupungin lähiseutuihin, kannattaa harkita auton vuokraamista. Saksassa on helppoa ja turvallista autoilla ja auton avulla voit tietysti liikkua täysin omilla ehdoillasi.