Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Charlottenburg-Wilmersdorf

71 €
Steigenberger Hotel Berlin

Steigenberger Hotel Berlin

5.0 kautta 5.0 Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
Steigenberger Hotel Berlin on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 398 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
93 €
Hotel Bristol Berlin

Hotel Bristol Berlin

5.0 kautta 5.0 Kurfuerstendamm 27, Berliini, BE
Hotel Bristol Berlin on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1952 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 301 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Hotel Franke

Hotel Franke

Albrecht-Achilles-Str. 57, Berliini, BE
Hotel Franke on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1965 rakennetussa hotellissa on 66 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
35 €
Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Hotel Panorama Am Adenauerplatz

Lewishamstraße 1, Berliini
Hotel Panorama Am Adenauerplatz on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
71 €
H10 Berlin Ku'damm

H10 Berlin Ku'damm

4.0 kautta 5.0 Joachimsthaler Strasse 31-32, Berliini, BE
H10 Berlin Ku'damm on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

3.0 kautta 5.0 Knesebeckstr. 8-9, Berliini, BE
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1870 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 107 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
Hampton by Hilton Berlin City West

Hampton by Hilton Berlin City West

3.5 kautta 5.0 Uhlandstr. 188-189, Berliini, BE
Hampton by Hilton Berlin City West on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 214 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
125 €
Hotel Zoo Berlin

Hotel Zoo Berlin

5.0 kautta 5.0 Kurfürstendamm 25, Berliini, BE
Hotel Zoo Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 1891 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 141 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
NH Berlin Kurfürstendamm

NH Berlin Kurfürstendamm

4.0 kautta 5.0 Grolmanstr. 41-43, Berliini, BE
NH Berlin Kurfürstendamm on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
40 €
Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Novum Style Hotel Berlin-Centrum

3.5 kautta 5.0 Franklinstrasse 23, Berliini, BE
Novum Style Hotel Berlin-Centrum on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 135 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
67 €
TWO Hotel Berlin by Axel - Adults Only

TWO Hotel Berlin by Axel - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Bundesallee 31a, Berliini
TWO Hotel Berlin by Axel - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
122 €
Hotel Palace Berlin

Hotel Palace Berlin

5.0 kautta 5.0 Budapester Strasse 45, Berliini, BE
Hotel Palace Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 278 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
143 €
25hours Hotel Bikini Berlin

25hours Hotel Bikini Berlin

4.0 kautta 5.0 Budapester Str. 40, Berliini, BE
25hours Hotel Bikini Berlin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 149 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
34 €
Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm

Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm

Paderborner Straße 10, Berliini, BE
Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1957 rakennetussa hotellissa on 61 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
72 €
Crowne Plaza Berlin City Centre

Crowne Plaza Berlin City Centre

4.5 kautta 5.0 Nuernberger Strasse 65, Berliini, BE
Crowne Plaza Berlin City Centre on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 423 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Charlottenburg-Wilmersdorf