Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Steglitz

Hae hinnat
Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

3.0 kautta 5.0 Grunewaldstr. 8-9, Berliini, BE
Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1982 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 73 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
94 €
Hotel Steglitz International

Hotel Steglitz International

4.0 kautta 5.0 Schlossstraße/Albrechtstraße 2, Berliini
Hotel Steglitz International on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
199 €
Greystay Apartments Steglitz

Greystay Apartments Steglitz

3.0 kautta 5.0 Albrechtstrasse 34, Berliini
Greystay Apartments Steglitz sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
10 minutes to the Potsdamer Platz

10 minutes to the Potsdamer Platz

3.5 kautta 5.0 Borstellstraße 8, Berliini, Berlin
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja taulutelevision.
79 €
Eckstein

Eckstein

2.5 kautta 5.0 Schildhornstraße 72, Berliini, BE
Eckstein sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2,5 tähden pensionaatissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
173 €
Kunniakas Pilvihuoneisto

Kunniakas Pilvihuoneisto

Gutsmuthsstraße, 11, Berliini
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Kurfürstendamm-ostoskatu. Loma-asunto tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja television.
Hae hinnat
Asunto Maaseudulla

Asunto Maaseudulla

Oehlertplatz 16, Berliini
tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kurfürstendamm-ostoskatu. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Apartment in Stadthotel

Apartment in Stadthotel

3.5 kautta 5.0 Oehlertring 61, Berliini, Berlin
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Kurfürstendamm-ostoskatu. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
48 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

4.0 kautta 5.0 Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

4.0 kautta 5.0 Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
Select Hotel Berlin The Wall on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
40 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

3.5 kautta 5.0 Turmstrasse 25-26, Berliini
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

3.5 kautta 5.0 Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 344 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
38 €
Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

3.0 kautta 5.0 Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
Novum Hotel Aldea Berlin Centrum on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 230 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
39 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

3.0 kautta 5.0 Am Postbahnhof 4, Berliini
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercedes-Benz Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 245 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

4.5 kautta 5.0 Alexanderplatz 7, Berliini, BE
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Alexanderplatz on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1028 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Majoitus kohteessa Steglitz

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Steglitz, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Steglitz hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Steglitz suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Steglitz

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Steglitz. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Steglitz on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Steglitz ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Steglitz

Kohteessa Steglitz riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Steglitz parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Steglitz.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Steglitz

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.