Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Stuttgart

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Stuttgart

Lennot Stuttgart

Stuttgart on matkakohteeksi loistava valinta, olitpa sitten kiinnostunut autoilusta, kulttuurista tai vilkkaasta yöelämästä. Kaupungista löytyy sekä Mercedes-Benzin että Porschen museot, ja Stuttgartin valtionteatteri esittää balettia, oopperaa sekä teatteria häikäisevissä puitteissa. Stuttgart sijaitsee vehreän viinialueen keskellä, ja jos et aiemmin ole saksalaista viiniä maistanut, se kannattaa tehdä Stuttgartissa. Ruoan ystäville löytyy niin ronskimpaa saksalaista purtavaa pubeista, kuin huippuunsa vietyä gastronomiaa. Molemmat vievät helposti kielen mennessään. Lähde sinäkin kokemaan saksalaisten vieraanvaraisuus ja iloinen elämäntyyli, ja varaa edulliset lennot lennot Stuttgartiin kauttamme jo tänään!

Saapuminen Stuttgartiin

Lennot Stuttgartiin laskeutuvat noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Stuttgartin kansainväliselle lentoasemalle. Helpoiten matkustat tuon välin junalla; Terminaali 1:ssä sijaitsevalta asemalta kulkee S2 ja S3 junat, joilla matka kestää alle puoli tuntia. Myös taksit palvelevat matkalaisia mielellään.

Kaupunkiin kannattaa tutustua kävellen, jolloin kerkeää parhaiten ihastelemaan arkkitehtuurin koko kirjoa. Saksalaiseen malliin junaliikenne toimii hyvin, ja kaupungin alueella on helppo liikkua U-Bahnin junilla, jotka kulkevat osan matkasta maan alla. S-bahn puolestaan kuljettaa sinut kaupungin laitamille ja viereisiin kyliin. Stuttgartissa on myös laaja bussiverkosto, joten kaupunkiin tutustuminen ei jää kiinni kulkuvaihtoehtojen puutteesta. Ja muistathan, että jos liikut mieluiten vuokra-autolla, voit varata sen kauttamme samalla kertaa!

Stuttgartin lämmin tunnelma ja iloiset ihmiset takaavat matkasi onnistumisen, oli kyseessä sitten liike- tai lomamatka. Varaa lentosi Stuttgartiin samantien, ja aloita reissusi ohjelman suunnittelu!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Stuttgart?

Air Baltic, Lufthansa, KLM, SAS

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.