Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Ateena

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Ateena lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ATH
Lennon hinta 154 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – ATH

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Ateena Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 327 € 280 € 234 € 187 € 140 € 93 € 47 € 0 € 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K Hinta on 327 € on Lufthansa Hinta on 289 € on Lufthansa Hinta on 245 € on Turkish Airlines Hinta on 301 € on Austrian Airlines Hinta on 245 € on Turkish Airlines Hinta on 240 € on Turkish Airlines Hinta on 266 € on Austrian Airlines Hinta on 251 € on Lufthansa Hinta on 251 € on Lufthansa Hinta on 238 € on Lufthansa Hinta on 226 € on Lufthansa Hinta on 242 € on Austrian Airlines Hinta on 238 € on Lufthansa Hinta on 202 € on Lufthansa Hinta on 177 € on Lufthansa Hinta on 260 € on Lufthansa Hinta on 245 € on Turkish Airlines Hinta on 285 € on Turkish Airlines Hinta on 223 € on Lufthansa Hinta on 238 € on Lufthansa Hinta on 219 € on Austrian Airlines Hinta on 219 € on Austrian Airlines Hinta on 231 € on Austrian Airlines Hinta on 223 € on Lufthansa Hinta on 203 € on Lufthansa Hinta on 203 € on Lufthansa Hinta on 203 € on Lufthansa Hinta on 219 € on Austrian Airlines Hinta on 203 € on Lufthansa

Ateena lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenAteena
Kohdelentokentän IATA-koodiATH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Lufthansa, SAS, Austrian Airlines, Air Baltic, Norwegian Air Shuttle
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta154 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Ateena (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Jos haluat lentää suoraan kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä, se ei ole mahdollista juuri nyt. Tällä reitillä ei ole yhtään suoraan lentoa. Mutta usea lentoyhtiö lentää välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Ateena (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Ateena (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee noin 3 tuntia ja 35 minuuttia, ja kohteiden Ateena (ja lähialueet) ja Helsinki (ja lähialueet) välinen etäisyys on suurin piirtein 2 500 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteesta Helsinki (ja lähialueet) kohteeseen Ateena (ja lähialueet), lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa valitessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai hyvää palvelua. Vertaile näitä hyvämaineisia lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa juuri haluamasi palvelut:

 • Aegean Airlines, 30 lentoa kuussa
 • Lufthansa, 30 lentoa kuussa
 • United Airlines, 26 lentoa kuussa
 • Air Canada, 26 lentoa kuussa
 • TAP Air Portugal, 26 lentoa kuussa
 • Singapore Airlines, 17 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä on?

Matka kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Ateena (ja lähialueet) välillä ei voisi olla helpompi. 3 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.


Ateena – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Ateena

Näytä kaikki 6 574 majoitusliikettä kohteessa Ateena
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (10 arvostelua)

  Metropolitan Expo on 2,4 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Factory Outlet Airport ja Vorres-museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Attican eläintieteellinen ...

  Sofitel Athens Airport153 €

  Sofitel Athens Airport153 €
  The Pinnacle Athens

  The Pinnacle Athens

  75 Eolou & Evripidou, Ateena
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Ateenan keskusmarkkinat ja Ermou Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sýntagma ja Monastirákin kirpputori ovat myös ...

   Cecil Hotel

   Cecil Hotel

   39 Athinas Street, Ateena, Attiki
    2.0 kautta 5.0
     
     
    3,5/5 (6 arvostelua)

    Ateenan keskusmarkkinat ja Ermou Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Omonian aukio ja Monastirákin kirpputori ovat myös 10 minuutin ...

    Cecil Hotel42 €

    Cecil Hotel42 €
    Centrotel

    Centrotel

    Paioniou 11a, Ateena, Attiki
     2.0 kautta 5.0
      
      
     4,5/5 (18 arvostelua)

     Ateenan teknillinen yliopisto ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sýntagma ja Omonian aukio ...

     Centrotel25 €

     Centrotel25 €
     COCO-MAT Athens BC

     COCO-MAT Athens BC

     5 Falirou, Ateena
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,7/5 (16 arvostelua)

      Akropolis-museo, Akropolis ja Olympolaisen Zeuksen temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sýntagma ja Parthenon ...

      COCO-MAT Athens BC145 €

      COCO-MAT Athens BC145 €
      Grand Hyatt Athens

      Grand Hyatt Athens

      115, Syngrou Avenue, Ateena, Attica
       5.0 kautta 5.0
        
        
       3,0/5 (2 arvostelua)

       Onassis-kulttuurikeskus ja Akropolis-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis ja Parthenon ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

       Grand Hyatt Athens96 €

       Grand Hyatt Athens96 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.