Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Pärnu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Pärnu

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 123 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 34 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Pärnuun

Moni matkustaa Pärnuun laivalla ja autolla tai bussilla Tallinnan kautta, mutta vähintään yhtä kätevä tapa on varata halvat lennot Helsingistä Pärnuun, jota lähin lentokenttä sijaitsee Tartossa. Varaa lennot Helsingistä Pärnuun ja pääset nopeasti nauttimaan upeista rannoista ja Pärnun muista nähtävyyksistä.

Helsinki–Pärnu-lennot

Lennot Helsingistä Pärnuun voit valita joko Tallinnan tai Tarton kautta. Finnairilla ja Nordic Regional Airlinesilla on tarjolla kätevät suorat lennot Helsingistä Tallinnaan. Tarttoon suorat lennot tarjoaa Finnair. Lento Tallinnaan kestää vain 30 minuuttia ja Tarttoon 50 minuuttia. Tallinnaan on useita suoria lentoja päivittäin ja Tarttoonkin neljänä päivänä viikossa, joten välilaskullisia lentoja esimerkiksi Tukholman kautta tuskin kannattaa harkita. Pärnu on kesäkohteen maineessa, mutta merellisen ilmaston ansiosta talvet ovat leutoja. Pärnu on siis oivallinen kohde myös muina vuodenaikoina. Kevät tulee selvästi aikaisemmin kuin Suomessa, joten Pärnu sopii hyvin keväiseksi viikonloppukohteeksi. Kesä Pärnussa ei kaipaa edes mainospuheita: hiekkarannoista ja kylpylöistä ovat kaikki kuulleet.

Unelmalomalle Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaalta on kätevä lähtöasema matkalle kuin matkalle. Kentällä on loistavat palvelut eikä ruuhkia yleensä ole. Helsingin keskustasta pääset kentälle nopeasti joko bussilla, paikallisjunalla tai Finnair City Busilla, jotka kaikki ovat nopeita vaihtoehtoja. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman tilavista pysäköintialueista. Helsinki-Vantaalle voit myös lentää muualta Suomesta kotimaanlennolla ja yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Vastassa Pärnu

Voit matkustaa Pärnuun Tallinnan kautta. Tallinnan Lennart Meri -lentoasema (TLL) sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Tallinnasta kaakkoon. Kentältä on vain lyhyt matka linja-autoasemalle, josta bussi Pärnuun lähtee. Esimerkiksi Lux Expressillä on kahdeksan bussivuoroa päivässä. Matka kestää hiukan alle kaksi tuntia. Matkalippu on kalliimpi bussista ostettuna, joten se kannattaa varata etukäteen. Pärnuun pääsee toki myös taksilla tai vuokraamalla lentokentältä auton. Virossa taksien hintoja ei ole säädelty, joten käytössä oleva taksa on kysyttävä kuljettajalta ja varmistettava, että taksamittari on päällä. Parasta on tiedustella hinta-arviota etukäteen. Autovuokraamojen palvelutiskit sijaitsevat terminaalin pohjakerroksessa. Voit matkustaa Pärnuun myös Tarton kautta. Tarton lentoasema (TAY) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Tartosta. (TAY). Matka Pärnuun taittuu kätevimmin bussilla 2 tunnissa ja 40 minuutissa. Yhtä hyvin voit istahtaa taksin kyytiin tai vuokrata alle auton.

Majoitusta Pärnussa

Koska Pärnu on ollut matkakohde jo pitkään, on majoituspalveluita tarjolla runsain mitoin. Hinnat ovat kohtuulliset. Voit valita hotellin, majatalon, vuokra-asunnon tai -huvilan, kotimajoituksen tai lomakylän. Lokoisimmat puitteet tarjoaa tietenkin jokin Pärnun kylpylähotelleista. Suomen ja Pärnun välillä ei ole aikaeroa.

Parasta Pärnussa

Pärnun helmi on tietenkin sen suurenmoinen hiekkaranta, joka on pitkä ja matala. Kylpylät tarjoavat monenlaisia hoitoja, joten itsensä voi loman aikana hoidattaa kiireestä kantapäähän. Lapsiperheet viihtyvät etenkin Tervise Paradiis -kylpylän vesipuistossa. Pärnun hintataso on suomalaisittain edullinen, joten muun ajan voit shoppailla kävelykatu Rüütlilla ja Vana Turgin torilla. Jos kaipaat aktiviteetteja, voit kokeilla purjehtimista, ratsastusta tai vuokrata pyörän ja lähteä retkille maaseudulle. Pärnun liepeillä on myös erinomaiset patikointimahdollisuudet. Soomaan kansallispuistossa voi meloa tai kiertää pitkospuita. Golfkenttiäkin Pärnun lähellä on. Etenkin keväisin ja syksyisin Pärnusta kannattaa lähteä retkille maaseudun rauhaan. Pärnusta löytyy myös mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä, kuten 1600-luvun kaupunginmuurin osa, Tallinnan portti, ja 1400-luvun Punainen torni, joka muistuttaa kaupungin hansamenneisyydestä. Upea, barokkityylinen Jekaterinan kirkko on kaupungin koristeellisimpia rakennuksia ja rakennettu 1760-luvulla. Se sijaitsee Vee-kadulla. Aina ei tarvitse matkustaa kauas, jos osaa nähdä tutummat lähiseudut uusin silmin. Halvat lennot Helsingistä Pärnuun ovat erinomainen mahdollisuus tutustua Viroon ja Pärnuun myös muuten kuin kesäkohteina.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: TLL ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
ma
3.2
Välilaskut
AY 1011 07:30 am 08:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1015 11:50 am 12:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1019 01:45 pm 02:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1023 04:25 pm 05:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1027 06:30 pm 07:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1031 08:35 pm 09:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1035 11:50 pm 12:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Pärnu

Näytä kaikki 26 majoitusliikettä kohteessa Pärnu
Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa

A.H. Tammsaare pst. 4a/6, Pärnu
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (44 arvostelua)

  Chaplin-keskus, Pärnun ranta ja Eliisabet's Church sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pärnun museo ja ...

  Estonia Resort Hotel & Spa79 €

  Estonia Resort Hotel & Spa79 €
  Rannahotell

  Rannahotell

  Ranna pst 5, Pärnu
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (29 arvostelua)

   Pärnun ranta ja Chaplin-keskus ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Eliisabet's Church ja Pärnun museo ovat myös 2 kilometrin ...

   Rannahotell68 €

   Rannahotell68 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.