Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tokio

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tokio

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi NRT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 552 €
Keskimääräinen lentoaika 16 tuntia 38 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Tokioon

Kaukoitä on kiehtonut eurooppalaisia aina Silkkitien ajoista nykypäivään saakka, ja internetin myötä esimerkiksi japanilainen popkulttuuri on noussut suursuosioon. Paras paikka tutustua monipuoliseen Japaniin on maan pääkaupunki Tokio, jonka metropolialueella asuu 13 miljoonaa ihmistä. Kaupungin laajuus ja ihmisvilinä huumaavat kokeneetkin suurkaupunkilomailijat, joten varaa halvat lennot Helsingistä Tokioon ja ota haltuun kaupungin kaikki puolet. Tokio on lähes loputtoman monipuolinen alue, joka on laajentuessaan sulauttanut itseensä lähiseudun kaupunkeja. Tämän ansiosta kaupunginosat erottuvat toisistaan selkeästi ja tarjoavat erilaista nähtävää ja koettavaa. Korkeat pilvenpiirtäjät ja villein yöelämä löytyvät Shinjukun suositulta alueelta, kun taas Shibuyassa shoppailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Historiallinen Japani tulee tutuksi Taitōn alueella, joka on keskellä vanhaa Tokiota. Etsi lennot Helsingistä Tokioon ebookersin sivuilta ja näe maailman suurin metropoli omin silmin.

Paras aika matkustaa Tokioon

Miljoonien ihmisten hyörinä Tokiossa on loputon, eikä huonoa aikaa vierailla Japanin ykkösmetropolissa olekaan. Säiden suhteen Tokio muistuttaa monia keskieurooppalaisia kaupunkikohteita, joten lämpimin ajanjakso ajoittuu kesäkuun ja syyskuun välille ja talvella lämpötila pysyttelee yleensä hieman nollan yläpuolella. Keväällä kirsikkapuiden kukinta on upeaa katsottavaa, ja syksyllä ruskan väriloistoa näkee jopa keskellä Tokiota, sillä kaupungissa on laajoja puistoalueita. Kaupunkilomailun kannalta ei kuitenkaan ole suuresti väliä, mihin aikaan vuodesta lennot Helsingistä Tokioon on varannut, sillä metropolissa on aina jotain nähtävää ja koettavaa. Tokiosta käsin koko Japanin pääsaari Honshu ja sen upeat luontokohteet ovat ulottuvillasi, joten varaa lomailuun runsaasti aikaa.

Suorat lennot Helsingistä Tokioon

Lento Helsingistä Tokioon on helppo löytää mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä kaupunkien välillä liikennöidään suoria lentoja päivittäin vuoden ympäri. Voit vertailla suoria lentoja Helsingistä Tokioon Finnairin ja Japan Airlinesin välillä. Suorat lennot pääkaupunkien välillä nousevat Suomen taivaalle viiden aikaan iltapäivällä lentoyhtiöstä riippumatta, ja lento Helsingistä Tokioon on perillä noin yhdeksältä aamulla paikallista aikaa. Suorat lennot pääkaupungista toiseen voivat olla melko hintavia, joten yhden välilaskun sisältävät lennot Tokiosta Helsinkiin voivat säästää rahaa merkittävästi. Esimerkiksi Air Chinan lennot Pekingin tai Shanghain kautta ja Aeroflot‑Russian Airlinesin lennot Moskovan kautta kestävät 12–15 tuntia yhteen suuntaan ja ovat hinnaltaan usein varsin kohtuullisia.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen ja Japanin välillä liikennöitävät suorat lennot lähtevät iltapäivän tunteina, mutta aikaiselle aamulennolle suunnistavien matkalaisten on mukavinta yöpyä Helsinki‑Vantaan läheisyydessä olevassa lentokenttähotellissa. Lentoasemalle on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa, sillä julkinen liikenne Helsinki‑Vantaalle toimii mainiosti. Onnekkaille pitkämatkalaisille on tarjolla oman kotikaupungin kautta kulkevia suoria kaukoliikenteen bussiyhteyksiä, joiden tarjonnan voi tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta. Kaikille hyödyllisiä ovat esimerkiksi Helsingin keskustan Rautatientorilta lähtevät Finnair City Bus ja HSL:n linja 615, joilla pääsee lentoasemalle 30–45 minuutissa. Bussit ottavat matkailijoita mukaan myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Myös junayhteydet pelaavat, sillä kehärataa kulkevat I‑ ja P‑junat kiidättävät matkalaiset päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle noin puolessa tunnissa. Aamulla ja iltapäivällä lähtevien lentojen yhteydessä kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksen hoitamiseen, sillä Helsinki‑Vantaalla voi olla ajoittaisia ruuhkia.

Saapuminen Tokioon

Lennot Tokioon laskeutuvat joko Naritan tai Hanedan kansainväliselle lentoasemalle. Tokion metropolialueella julkinen liikenne toimii, joten eri matkustusvaihtoehdot kentiltä kaupunkiin ovat luotettavia ja kulkevat lähes poikkeuksetta ajallaan. Naritan lentoasema on melkein 80 kilometrin päässä Tokion ytimestä, joten matkaan kentältä kaupunkiin kuluu nopealla Skyliner‑junallakin kolme varttia. Valinnanvaraa eri liikennemuotojen välillä on kuitenkin runsaasti, mikä lievittää hiukan pitkän välimatkan aiheuttamaa tuskaa. Parinkymmenen kilometrin päässä Tokion keskeisiltä alueilta sijaitsevalta Hanedan lentoasemalta pääsee junalla metropolialueen merkittäville yhteysasemille noin 15 minuutissa, ja busseja Tokion eri osiin on runsaasti.

Helsinki - Tokio Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Tokio?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Tokio on 552 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tokio. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Tokio on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Tokio on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Tokio on tarjolla 196 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Tokio?

  reitillä Helsinki -- Tokio liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Tokio -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tokio: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Narita Intl. (NRT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tokio voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Narita Intl. (NRT)\n* Haneda (HND)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tokio.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Tokio?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Tokio hintaan 552 €! Reitillä Helsinki -- Tokio 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Tokio (NRT)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Tokio (HND)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Tokio useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Tokio (NRT)\n * Finnair -- 63 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NRT\n \n\n * Japan Airlines -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NRT\n \n\n * British Airways -- 24 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NRT\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Tokio (HND)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HND\n \n\n * Japan Airlines -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HND\n \n\n * British Airways -- 10 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HND\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tokio joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 63 lentoa reitillä Helsinki -- Tokio. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 146 lentoa kohteeseen Tokio (NRT).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 50 lentoa kohteeseen Tokio (HND).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Tokio?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Tokio kestää yleensä noin 9 tuntia, 20 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 869,62 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 12 tuntia, 51 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Tokio?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Tokio (NRT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.45\n * Aikaisin saapumisaika: 08.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 09.05\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Tokio (HND)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.45\n * Aikaisin saapumisaika: 11.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Tokio liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Tokio liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Japan Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Icelandair | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Tokio?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Tokio

Näytä kaikki 2 890 majoitusliikettä kohteessa Tokio
64 €
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3.0 kautta 5.0 3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokio, Tokio
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokion metropolin hallintorakennus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 710 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
157 €
The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome

The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome

4.0 kautta 5.0 1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokio, Tokio
The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ginza Wakon rakennus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 490 huonetta 38 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
153 €
Hotel Gracery Shinjuku

Hotel Gracery Shinjuku

4.0 kautta 5.0 1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Hotel Gracery Shinjuku on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 14 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 970 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.