Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Tokio

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Tokioon

Kaukoitä on kiehtonut eurooppalaisia aina Silkkitien ajoista nykypäivään saakka, ja internetin myötä esimerkiksi japanilainen popkulttuuri on noussut suursuosioon. Paras paikka tutustua monipuoliseen Japaniin on maan pääkaupunki Tokio, jonka metropolialueella asuu 13 miljoonaa ihmistä. Kaupungin laajuus ja ihmisvilinä huumaavat kokeneetkin suurkaupunkilomailijat, joten varaa halvat lennot Helsingistä Tokioon ja ota haltuun kaupungin kaikki puolet. Tokio on lähes loputtoman monipuolinen alue, joka on laajentuessaan sulauttanut itseensä lähiseudun kaupunkeja. Tämän ansiosta kaupunginosat erottuvat toisistaan selkeästi ja tarjoavat erilaista nähtävää ja koettavaa. Korkeat pilvenpiirtäjät ja villein yöelämä löytyvät Shinjukun suositulta alueelta, kun taas Shibuyassa shoppailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Historiallinen Japani tulee tutuksi Taitōn alueella, joka on keskellä vanhaa Tokiota. Etsi lennot Helsingistä Tokioon ebookersin sivuilta ja näe maailman suurin metropoli omin silmin.

Paras aika matkustaa Tokioon

Miljoonien ihmisten hyörinä Tokiossa on loputon, eikä huonoa aikaa vierailla Japanin ykkösmetropolissa olekaan. Säiden suhteen Tokio muistuttaa monia keskieurooppalaisia kaupunkikohteita, joten lämpimin ajanjakso ajoittuu kesäkuun ja syyskuun välille ja talvella lämpötila pysyttelee yleensä hieman nollan yläpuolella. Keväällä kirsikkapuiden kukinta on upeaa katsottavaa, ja syksyllä ruskan väriloistoa näkee jopa keskellä Tokiota, sillä kaupungissa on laajoja puistoalueita. Kaupunkilomailun kannalta ei kuitenkaan ole suuresti väliä, mihin aikaan vuodesta lennot Helsingistä Tokioon on varannut, sillä metropolissa on aina jotain nähtävää ja koettavaa. Tokiosta käsin koko Japanin pääsaari Honshu ja sen upeat luontokohteet ovat ulottuvillasi, joten varaa lomailuun runsaasti aikaa.

Suorat lennot Helsingistä Tokioon

Lento Helsingistä Tokioon on helppo löytää mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä kaupunkien välillä liikennöidään suoria lentoja päivittäin vuoden ympäri. Voit vertailla suoria lentoja Helsingistä Tokioon Finnairin ja Japan Airlinesin välillä. Suorat lennot pääkaupunkien välillä nousevat Suomen taivaalle viiden aikaan iltapäivällä lentoyhtiöstä riippumatta, ja lento Helsingistä Tokioon on perillä noin yhdeksältä aamulla paikallista aikaa. Suorat lennot pääkaupungista toiseen voivat olla melko hintavia, joten yhden välilaskun sisältävät lennot Tokiosta Helsinkiin voivat säästää rahaa merkittävästi. Esimerkiksi Air Chinan lennot Pekingin tai Shanghain kautta ja Aeroflot‑Russian Airlinesin lennot Moskovan kautta kestävät 12–15 tuntia yhteen suuntaan ja ovat hinnaltaan usein varsin kohtuullisia.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Suomen ja Japanin välillä liikennöitävät suorat lennot lähtevät iltapäivän tunteina, mutta aikaiselle aamulennolle suunnistavien matkalaisten on mukavinta yöpyä Helsinki‑Vantaan läheisyydessä olevassa lentokenttähotellissa. Lentoasemalle on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa, sillä julkinen liikenne Helsinki‑Vantaalle toimii mainiosti. Onnekkaille pitkämatkalaisille on tarjolla oman kotikaupungin kautta kulkevia suoria kaukoliikenteen bussiyhteyksiä, joiden tarjonnan voi tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta. Kaikille hyödyllisiä ovat esimerkiksi Helsingin keskustan Rautatientorilta lähtevät Finnair City Bus ja HSL:n linja 615, joilla pääsee lentoasemalle 30–45 minuutissa. Bussit ottavat matkailijoita mukaan myös matkan varrella olevilta pysäkeiltä. Myös junayhteydet pelaavat, sillä kehärataa kulkevat I‑ ja P‑junat kiidättävät matkalaiset päärautatieasemalta Helsinki‑Vantaalle noin puolessa tunnissa. Aamulla ja iltapäivällä lähtevien lentojen yhteydessä kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastuksen hoitamiseen, sillä Helsinki‑Vantaalla voi olla ajoittaisia ruuhkia.

Saapuminen Tokioon

Lennot Tokioon laskeutuvat joko Naritan tai Hanedan kansainväliselle lentoasemalle. Tokion metropolialueella julkinen liikenne toimii, joten eri matkustusvaihtoehdot kentiltä kaupunkiin ovat luotettavia ja kulkevat lähes poikkeuksetta ajallaan. Naritan lentoasema on melkein 80 kilometrin päässä Tokion ytimestä, joten matkaan kentältä kaupunkiin kuluu nopealla Skyliner‑junallakin kolme varttia. Valinnanvaraa eri liikennemuotojen välillä on kuitenkin runsaasti, mikä lievittää hiukan pitkän välimatkan aiheuttamaa tuskaa. Parinkymmenen kilometrin päässä Tokion keskeisiltä alueilta sijaitsevalta Hanedan lentoasemalta pääsee junalla metropolialueen merkittäville yhteysasemille noin 15 minuutissa, ja busseja Tokion eri osiin on runsaasti.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.