Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Lauttasaari

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Varaa lennot kohteesta Lauttasaari kätevästi

Lennot kohteesta Lauttasaari löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta HEL. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen HEL

Edullisia lentoja kohteeseen Lauttasaari löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta HEL on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Lauttasaari lähellä

Näytä kaikki 1 923 majoitusliikettä kohteessa Lauttasaari
Hae hinnat
Roost Lauttasaari

Roost Lauttasaari

3.5 kautta 5.0 Lauttasaarentie 25 A 24, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Forenom Serviced Apartments Lauttasaari

Forenom Serviced Apartments Lauttasaari

Wavulinintie 1, Helsinki
Forenom Serviced Apartments Lauttasaari sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 61 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

3.0 kautta 5.0
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

3.5 kautta 5.0
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

2.5 kautta 5.0
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki

Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki

3.0 kautta 5.0
Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.