Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Halvat lennot kohteesta Lauttasaari

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Lauttasaari kätevästi

Lennot kohteesta Lauttasaari löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta HEL. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen HEL

Edullisia lentoja kohteeseen Lauttasaari löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta HEL on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Viihtyisimmät hotellit kohteen Lauttasaari lähellä

Roost Lauttasaari

Roost Lauttasaari

3.5 out of 5
Lauttasaarentie 25 A 24, Helsinki
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Roost Lauttasaari
Forenom Serviced Apartments Lauttasaari

Forenom Serviced Apartments Lauttasaari

Wavulinintie 1, Helsinki
Forenom Serviced Apartments Lauttasaari sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 61 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Forenom Serviced Apartments Lauttasaari
Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki

Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki

3 out of 5
Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Newly Renovated Studio Apartment in Lauttasaari, Helsinki

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki

3.5 out of 5
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Well-furnished Studio Apartment With Excellent Location in Lauttasaari, Helsinki
1 makuhuoneen asunto Helsinki

1 makuhuoneen asunto Helsinki

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
1 makuhuoneen asunto Helsinki
1 makuhuoneen asunto Helsinki

1 makuhuoneen asunto Helsinki

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen valokuvataiteen museo. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
1 makuhuoneen asunto Helsinki
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Lauttasaari
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.