Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Budapest

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Kohteen Budapest Parhaimmat Pakettimatkat

Budapest lento + hotelli economyluokan lennoilla

Helsinki - Budapest -lennot

Jos etsit helppoa ja halpaa paikkaa ostaa lennot Helsinki – Budapest välille, olet oikealla sivulla! Me Ebookersilla haluamme auttaa ihmisiä matkustamaan ilman turhaa säätämistä, ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon palveluita yhdestä osoitteesta. Kauttamme saatkin Helsinki – Budapest –lennot, hotellin määränpäässäsi ja tarvittaessa myös vuokra-auton liikkumista varten.

Lähtö Helsingistä

Helsingistä matkalle lähteminen on helppoa ja mukavaa hyvien liikenneyhteyksien ja lentokentän toimivien palveluiden ansiosta. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä keskustasta. Kentälle kulkee oma lentokenttäbussi, mutta myös paikallisliikenteen linja 615 tuo reissulle lähtijät perille pelkällä seutulipun hinnalla.Bussimatka kestää n. 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla hoppu, kannattaa hypätä taksin kyytiin, jolloin matka-aika lyhenee n. kymmenellä minuutilla. Matkan hinta tosin siinä tapauksessa moninkertaistuu.

Jos tulet paikalle omalla autolla, voit jättää kulkupelisi Lomaparkkiin. Viikon parkkiaika maksaa ulkoparkeissa 39€/vko ja parkkihalleissa 57€-65€. Junalla tullessasi sinun kannattaa jäädä pois Tikkurilan juna-asemalla, mistä on bussiyhteys kentälle.

Saapuminen Budapestiin

Lentäessäsi Helsingistä Budapestiin, saavut Ferihegyn kansainväliselle lentoasemalle, noin 20 kilometrin päähän Budapestin keskustasta. Siitä huolimatta, että Budapestissä on juna-asema ja metro, ei lentokentältä ole näillä suoraa yhteyttä keskustaan. Tästä syystä paras keino lentokentän ja Budapestin keskustan välillä on lentokentän oma minibussi, jolla pääset mihin tahansa keskusta-alueella 3200 Unkarin forintin eli noin 12 euron hintaan. Taksilla sama matka kustantaa minimissään 3900 forinttia, mutta voi maksaa myös huomattavasti enemmän. Mikäli kuitenkin ehdottomasti haluat matkustaa metrolla tai junalla, voit hypätä lentokentällä paikallisbussiin, joka liikennöi asemien välillä. Budapestiin päästyäsi kannattaa metroon kuitenkin ehdottomasti tutustua, sillä kaupungin sisällä liikkumisessa on se kävelemisen lisäksi ehdottomasti toimivin vaihtoehto.

Budapest on erityisen tunnettu kulttuuritapahtumista, museoista, arkkitehtuurista ja kylpylöistä sekä hieman yllättäen myös erittäin vilkkaasta yöelämästä, tehden siitä ihanteellisen kaupunkikohteen pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille. Aloita matkasi varaamalla lennot vielä tänään!

Helsinki - Budapest Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Budapest?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Budapest on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Budapest. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Budapest on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Budapest on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Budapest on tarjolla 148 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Budapest?

  reitillä Helsinki -- Budapest liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Budapest -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Budapest: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Ferenc Liszt Intl. (BUD), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Budapest.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Budapest?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Budapest hintaan ! Reitillä Helsinki -- Budapest 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Budapest (BUD)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Aeroflot Russian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Budapest useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Budapest (BUD)\n * Finnair -- 64 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BUD\n \n\n * Lufthansa -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BUD\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BUD\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Budapest joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 64 lentoa reitillä Helsinki -- Budapest. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 148 lentoa kohteeseen Budapest (BUD).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Budapest?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Budapest kestää yleensä noin 2 tuntia, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 488,32 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 18 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Budapest?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Budapest (BUD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.35\n * Aikaisin saapumisaika: 10.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Budapest liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Budapest liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A320 |\n| China Southern Airlines | Airbus A320 |\n| British Airways | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Budapest?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BUD to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
Välilaskut
AY 1251 09:30 am 10:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1255 05:05 pm 06:30 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Budapest

Näytä kaikki 1 570 majoitusliikettä kohteessa Budapest
Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44, Budapest
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (233 arvostelua)

  Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin ...

  Continental Hotel Budapest81 €

  Continental Hotel Budapest81 €
  Corinthia Budapest

  Corinthia Budapest

  Erzsebet krt 43-49, Budapest
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (139 arvostelua)

   Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Corinthia Budapest122 €

   Corinthia Budapest122 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.