Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Budapest

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Budapest

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BUD
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 119 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Helsinki - Budapest -lennot

Jos etsit helppoa ja halpaa paikkaa ostaa lennot Helsinki – Budapest välille, olet oikealla sivulla! Me Ebookersilla haluamme auttaa ihmisiä matkustamaan ilman turhaa säätämistä, ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon palveluita yhdestä osoitteesta. Kauttamme saatkin Helsinki – Budapest –lennot, hotellin määränpäässäsi ja tarvittaessa myös vuokra-auton liikkumista varten.

Lähtö Helsingistä

Helsingistä matkalle lähteminen on helppoa ja mukavaa hyvien liikenneyhteyksien ja lentokentän toimivien palveluiden ansiosta. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä keskustasta. Kentälle kulkee oma lentokenttäbussi, mutta myös paikallisliikenteen linja 615 tuo reissulle lähtijät perille pelkällä seutulipun hinnalla.Bussimatka kestää n. 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla hoppu, kannattaa hypätä taksin kyytiin, jolloin matka-aika lyhenee n. kymmenellä minuutilla. Matkan hinta tosin siinä tapauksessa moninkertaistuu.

Jos tulet paikalle omalla autolla, voit jättää kulkupelisi Lomaparkkiin. Viikon parkkiaika maksaa ulkoparkeissa 39€/vko ja parkkihalleissa 57€-65€. Junalla tullessasi sinun kannattaa jäädä pois Tikkurilan juna-asemalla, mistä on bussiyhteys kentälle.

Saapuminen Budapestiin

Lentäessäsi Helsingistä Budapestiin, saavut Ferihegyn kansainväliselle lentoasemalle, noin 20 kilometrin päähän Budapestin keskustasta. Siitä huolimatta, että Budapestissä on juna-asema ja metro, ei lentokentältä ole näillä suoraa yhteyttä keskustaan. Tästä syystä paras keino lentokentän ja Budapestin keskustan välillä on lentokentän oma minibussi, jolla pääset mihin tahansa keskusta-alueella 3200 Unkarin forintin eli noin 12 euron hintaan. Taksilla sama matka kustantaa minimissään 3900 forinttia, mutta voi maksaa myös huomattavasti enemmän. Mikäli kuitenkin ehdottomasti haluat matkustaa metrolla tai junalla, voit hypätä lentokentällä paikallisbussiin, joka liikennöi asemien välillä. Budapestiin päästyäsi kannattaa metroon kuitenkin ehdottomasti tutustua, sillä kaupungin sisällä liikkumisessa on se kävelemisen lisäksi ehdottomasti toimivin vaihtoehto.

Budapest on erityisen tunnettu kulttuuritapahtumista, museoista, arkkitehtuurista ja kylpylöistä sekä hieman yllättäen myös erittäin vilkkaasta yöelämästä, tehden siitä ihanteellisen kaupunkikohteen pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille. Aloita matkasi varaamalla lennot vielä tänään!

Lennot Helsinki – Budapest

Onko kohteiden Helsinki ja Budapest välillä suoria lentoja?

Finnair vai Norwegian Air International? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka lentävät suoraan kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Budapest (BUD-Ferenc Liszt Intl.) välillä? Sinun täytyy vain päättää lentoyhtiösi, jotta voit varata liput. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, oikean lentoyhtiön valitseminen tulee olemaan helppoa.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Budapest välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Helsinki ja Budapest välillä, siihen menee keskimäärin 2 tuntia ja 21 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 1 500 km. Tällä välillä lentävät Brussels Airlines ja Lufthansa. Mikään ei voita uuteen kohteeseen lentämistä, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskuja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Budapest välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Budapest välillä. Haluatko tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä on mitä todennäköisemmin Budapest (BUD-Ferenc Liszt Intl.).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Budapest välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit rentoutua tietäen, että olet matkalla kohteeseen Budapest luotettavan lentoyhtiön koneella. Useat yhtiöt tarjoavat lentoja tänne kohteesta Helsinki, mutta tässä on lista kuudesta suosituimmasta:

  • Brussels Airlines, 162 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 162 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 121 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 115 lentoa kuussa
  • ANA, 115 lentoa kuussa
  • United Airlines, 104 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Budapest välillä on?

Välillä Helsinki – Budapest lennetään noin 5 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole mikään ongelma.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BUD pe
23.10
la
24.10
su
25.10
ma
26.10
ti
27.10
ke
28.10
to
29.10
Välilaskut
AY 1251 09:30 am 10:50 am - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 1255 05:05 pm 06:30 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Budapest

Näytä kaikki 2 013 majoitusliikettä kohteessa Budapest
47 €
Bliss Hotel And Wellness

Bliss Hotel And Wellness

4.0 kautta 5.0 Ó utca 43-49, Budapest
Bliss Hotel And Wellness on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Iberostar Grand Budapest

Iberostar Grand Budapest

5.0 kautta 5.0 Oktober 6. utca 26, Budapest
Iberostar Grand Budapest on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
80 €
New York Residence

New York Residence

5.0 kautta 5.0 Osvat utca 2-8, Budapest
NH Collection Budapest City Center on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blaha Lujzan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1894 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.