Lennot Unkari

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Unkari suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Unkari

Unkari – Lomat Economy-lennoilla

Mercure Budapest Korona Hotel
Hotel Memories OldTown
Budapest Marriott Hotel
Callas House
Verdi Grand Hotel
IntercityHotel Budapest

Parhaisiin Unkarin-matkoihin voit yhdistää halvat lennot Budapestiin, kaupunkilomaa ja vierailun maaseudun kyliin.

Budapest tunnetaan erinomaisena kaupunkilomakohteena – onhan se oikeastaan kaksoiskaupunki eli nähtävää ja tehtävää on tuplaten. Kukkulainen, historiallinen Buda, kaupungin halki virtaava Tonava siltoineen ja saarineen sekä alava, tasainen Pest voivat hyvin riittää pidemmänkin lomamatkan vetonauloiksi, mutta Unkarin-matkoihin voi hyvin sisällyttää aktiivi- ja reippailulomaa maan vaihtelevassa luonnossa. Unkariin voi hyvin matkustaa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisen suosittu kohde se on keväällä ja kesällä. Mantereiseen ilmastoon kuuluvat kylmähköt talvet ja lämpimät kesät. Tilastojen mukaan Budapest on Euroopan aurinkoisimpia kaupunkeja. Unkarin talviin kuuluu olennaisena osana lumipeite, joka on maassa yleensä reilun kuukauden. Euroopan suurin järvi Balaton on myös mielenkiintoinen vierailukohde, jossa voit kierrellä idyllisissä pikkukaupungeissa, kuten Balatonfüredissä tai Kezsthelyssä, tai viettää ranta- ja aurinkolomaa. Myös Unkarin kuumat lähteet ja maineikkaat kylpylät sopivat hyvin rentoutumista etsivälle lomailijalle. Erityisen kuuluisa niistä on Budapestin kaupunginpuistossa toimiva Szechenyi. Lukuisista kansallispuistoista ja luonnonsuojelualueista voi suositella ainakin suurinta ja vanhinta niistä, Hortobágyn kansallispuistoa, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kansallispuiston alueella on vielä jäljellä alkuperäistä unkarilaista pustamaisemaa, jossa kasvillisuus on niukkaa. Samalla reissulla voit poiketa myös Tokaj-Hegyaljan viinialueella, johon kuuluu 28 kylää ja 7000 hehtaaria viinitarhoja. Jos etsit halpoja lentoja Unkariin ja voit valita matkustusaikasi vapaasti, kannattaa aloittaa etsimällä lentoja joko helmi- tai toukokuulle ja välttää joulu- ja heinäkuuta. Viikonpäivistä edullisin on sunnuntai ja kallein perjantai. Lentoliput Unkariin kannattaa varata viimeistään noin 59 päivää ennen matkaa.

Halvat lennot Unkariin

Halvimmat lennot Unkariin myydään yleensä Budapestiin. Helsingistä on tarjolla esimerkiksi Norwegianin ja Finnairin suorat lennot, joiden matka-aika on kaksi tuntia ja 20 minuuttia. Lentoja on tarjolla sekä aamulla että illalla. Lisäksi voit lentää esimerkiksi Airberlinillä Berliinin kautta tai airBalticilla Riikan kautta. Jos Budapest on jo tuttu, voit valita matkakohteeksesi esimerkiksi Unkarin toiseksi suurimman kaupungin Debrecenin, jonne löydät edulliset lennot esimerkiksi Lufthansalla tai Finnairilla Münchenin kautta. Itä-Unkarin keskus sijaitsee lähellä Romanian vastaista rajaa ja on lähellä esimerkiksi juuri upeaa Hortobágyn kansallispuistoa.

Perille Unkariin

Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema (BUD) sijaitsee 16 kilometrin päässä Budapestin keskustasta. Ennen nimellä Ferihegy tunnettua kenttää on uusittu viime vuosina nopeaa tahtia, ja uuden kentän palvelut ovatkin erinomaiset. Kentältä kaupunkiin pääsee yhdistelmällä bussi+metro. Bussista vaihdetaan metroon Kőbánya-Kispestin metroasemalla, josta linja M3 vie keskustaan. Matka taittuu yhtä hyvin myös taksilla tai suoraan hotellille vievällä minibussilla, jos sellainen on tarjolla omassa hotellissasi. Budapestin keskustassa pärjää etupäässä kävellen, sillä puistoja ja kävelykatuja on paljon. Kaupunginosasta toiseen voit kulkea metrolla tai raitiovaunulla, samoin kuin Tonavan yli Budan ja Pestin välillä. Silloilla kannattaa käydä jalkaisin ihailemassa näkymiä Tonavalle, mutta edestakaisin ei kaupungin kahden osan välillä kannata kulkea kävellen. Budapest on myös erinomainen, aivan sydäntalvea lukuun ottamatta miltei ympärivuotinen, pyöräilykaupunki, ja tarjolla on myös edullisia kaupunkipyöriä. Jos valitset lennot Debreceniin, paikallinen lentoasema (DEB) sijaitsee viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemalta keskustaan pääsee DKV:n busseilla Airport 1 ja Airport 2, joista ensimmäinen vie rautatieasemalle ja jälkimmäinen Debrecenin pohjoisosiin. Julkista liikennettä nopeampi valinta on Oradean bussi. Myös taksi ja autonvuokraus järjestyvät lentoasemalla sujuvasti.

Unkari on erinomainen valinta matkakohteeksi silloinkin, kun lomaa on vain vähän. Varaa halpalennot Unkariin ja lähde nauttimaan eksotiikasta, hyvästä ruoasta ja mukavasta kaupunkilomasta.

Autonvuokraustarjoukset Unkari

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.