Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lontoo Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi LGW
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lennon hinta 137 €

Lennot Lontoo–Tallinna

Oletko suuntaamassa kohteeseen Tallinna? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Tallinna löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Tallinna on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Lontoo–Tallinna – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Tallinna etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Tallinna saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Tallinna ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Tallinna?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Tallinna, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Tallinna nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Tallinna

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lontoo–Tallinna maksaa tällä hetkellä vain 137 €, kallein puolestaan 177 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 86 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Lontoo – Tallinna

Onko kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Lontoo – Tallinna, sinun täytyy ensiksi päättää haluatko lentää kohteiden Lontoo (LGW-Gatwick) ja Tallinna (TLL-Lennart Meri) vai kohteiden Lontoo (STN-Stansted) ja Tallinna (TLL-Lennart Meri) välillä. Sen jälkeen sinun täytyy valita haluamasi lentoyhtiö. Air Baltic on yksi 2 yhtiöstä, jotka liikennöivät ensimmäisellä reitillä. Toisella reitillä Ryanair on yksi valittavanasi olevista 1 lentoyhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä kestää?

Kohteiden Lontoo ja Tallinna välinen matka on 1 800 km ja lentoaika yleensä 2 tuntia ja 45 minuuttia. Suoralla lennolla pääset nopeammin perille, ja säästät aikaa loman viettoon.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja Tallinna välisille lennoille?

Koska kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä on useita eri lentoreittejä, tässä ovat niistä suosituimmat:

  • Lontoo (LHR-Heathrow) – Tallinna (TLL-Lennart Meri): 39 lentoa viikossa
  • Lontoo (LGW-Gatwick) – Tallinna (TLL-Lennart Meri): 28 lentoa viikossa
  • Lontoo (LTN-Luton) – Tallinna (TLL-Lennart Meri): 18 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit rentoutua tietäen, että olet matkustamassa kohteeseen Tallinna hyvämaineisen lentoyhtiön koneella. Useat yhtiöt liikennöivät tänne kohteesta Lontoo, mutta olemme koonneet listan joistain parhaimmista:

  • SAS, 94 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 66 lentoa kuussa
  • ANA, 28 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 18 lentoa kuussa
  • Ryanair, 14 lentoa kuussa
  • Air Baltic, 8 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä on?

Matka kohteiden Lontoo ja Tallinna välillä ei voisi olla helpompi. 6 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 210 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
68 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

5.0 kautta 5.0 Tornimae 3, Tallinna
Swissotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 238 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
58 €
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

4.0 kautta 5.0 Toompuiestee 23, Tallinna
The von Stackelberg Hotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toompean linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1874 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

4.0 kautta 5.0 Ravala Street 3, Tallinna
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nordean konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 280 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.