Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Cardiff

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Cardiff

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BRS
Lennon hinta 186 €

Kohteen Cardiff Parhaimmat Pakettimatkat

Cardiff lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsinki–Cardiff

Oletko suuntaamassa kohteeseen Cardiff? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Cardiff löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Cardiff on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Cardiff – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Cardiff etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Cardiff saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Cardiff ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Cardiff?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Cardiff, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Cardiff nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Cardiff

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Helsinki–Cardiff maksaa tällä hetkellä vain 186 €, kallein puolestaan jopa 581 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Helsinki - Cardiff Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Cardiff?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Cardiff on 186 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Cardiff. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Cardiff on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Cardiff on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Cardiff on tarjolla 89 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Cardiff?

  reitillä Helsinki -- Cardiff liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Cardiff -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Cardiff: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Cardiff Intl. (CWL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Cardiff.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Cardiff?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Cardiff hintaan 186 €! Reitillä Helsinki -- Cardiff 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Cardiff (CWL)\n * Finnair\n * British Airways\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Cardiff useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Cardiff (CWL)\n * Finnair -- 47 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CWL\n \n\n * British Airways -- 32 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CWL\n \n\n * Air France -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- CWL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Cardiff joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 47 lentoa reitillä Helsinki -- Cardiff. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 89 lentoa kohteeseen Cardiff (CWL).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Cardiff tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Cardiff ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 8 tuntia. Lennettävä etäisyys on 2 098,14 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 10 tuntia, 32 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Cardiff?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Cardiff (CWL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.35\n * Aikaisin saapumisaika: 13.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Cardiff?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Cardiff

Näytä kaikki 620 majoitusliikettä kohteessa Cardiff
69 €
Future Inns Cardiff Bay

Future Inns Cardiff Bay

4.0 kautta 5.0 Hemingway Road Cardiff Bay, Cardiff, Wales
Future Inns Cardiff Bay on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 197 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Radisson Blu Hotel Cardiff

Radisson Blu Hotel Cardiff

4.0 kautta 5.0 Meridian Gate, Bute Terrace, Cardiff, Wales
Radisson Blu Hotel Cardiff on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Motorpoint Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 215 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
121 €
Celtic Manor Resort

Celtic Manor Resort

5.0 kautta 5.0 Chepstow Road, Coldra Wood, Newport, Wales
Celtic Manor Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caerleon Amphitheatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 8 ravintolaa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.