Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lontoo Edinburgh

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - Edinburgh

Lähtölentokentän IATA-koodi LON
Kohdelentokentän IATA-koodi GLA
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 26 minuuttia

Lennot Lontoo–Edinburgh

Oletko suuntaamassa kohteeseen Edinburgh? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Edinburgh löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Edinburgh on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Edinburgh – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Edinburgh etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Edinburgh saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Edinburgh ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Edinburgh?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Edinburgh, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Edinburgh nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Edinburgh

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lontoo–Edinburgh maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 51 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Onko kohteiden Lontoo ja Edinburgh välillä suoria lentoja?

Tulet huomaamaan, että sinulla on muutama vaihtoehto reitille Lontoo (LHR-Heathrow) – Edinburgh (EDI). Ensimmäinen vaihtoehto on Lontoo (LHR-Heathrow) – Edinburgh (EDI). Tällä reitillä lentää noin 1 lentoyhtiötä, joihin kuuluu British Airways. Toinen vaihtoehto on Lontoo (LGW-Gatwick) – Edinburgh (EDI), jota operoi muun muassa easyJet.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lontoo ja Edinburgh välillä kestää?

Kohteiden Lontoo ja Edinburgh välinen matka on 530 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 1 tunti ja 25 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla niinkin vähäinen kuin 1 tunti ja 20 minuuttia. Pidä silmällä luotettavien lentoyhtiöiden, kuten British Airways ja Aer Lingus, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja Edinburgh välisille lennoille?

Jos mietit miten voit lentää kohteiden Lontoo ja Edinburgh välillä, tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • Lontoo (LHR-Heathrow) – Edinburgh (EDI): 113 lentoa viikossa
  • Lontoo (LGW-Gatwick) – Edinburgh (EDI): 106 lentoa viikossa
  • Lontoo (STN-Stansted) – Edinburgh (EDI): 76 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja Edinburgh välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri palveluita ja mukavuuksia. Jos olet varaamassa lentoa reitille Lontoo – Edinburgh, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä lentävät tätä väliä:

  • British Airways, 823 lentoa kuussa
  • Aer Lingus, 408 lentoa kuussa
  • EasyJet, 385 lentoa kuussa
  • Ryanair, 319 lentoa kuussa
  • Etihad Airways, 163 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 94 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja Edinburgh välillä on?

Reitillä Lontoo – Edinburgh operoidaan keskimäärin 16 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Edinburgh

Näytä kaikki 3 498 majoitusliikettä kohteessa Edinburgh
Hae hinnat
Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club

4.0 kautta 5.0
Dalmahoy Hotel & Country Club on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Edinburgh Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1725 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 215 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
72 €
Eden Locke

Eden Locke

4.0 kautta 5.0 127 George Street, Edinburgh, Skotlanti
Eden Locke on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 72 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
Hilton Edinburgh Carlton

Hilton Edinburgh Carlton

4.0 kautta 5.0 19 North Bridge, Edinburgh, Skotlanti
Hilton Edinburgh Carlton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.