Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Lennart Meri
Kohdekaupunki Tallinna
Lennon hinta 202 €

Halvat lennot Tallinnaan

Tallinna on vuodesta toiseen suomalaismatkustajien kestosuosikki, sillä se on viihtyisä, edullinen ja lähellä. Suomalaiset suuntaavat yhä useammin Tallinnaan edullisten palveluiden ja hankintojen perässä: kaupungin tavaratalot, optikkoliikkeet, klinikat ja kauneushoitolat ovat houkuttelevan hintaisia ja vieläpä sopivan lyhyen matkan päässä. Tallinnaan ei kuitenkaan tulla vain shoppailemaan, vaan myös kaupungin viehättävyyden vetämänä. Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva kaunis vanhakaupunki käsityöputiikkeineen ja kakkukahviloineen on nähtävä aina uudestaan, ja laadukkaiden mutta huokeiden ravintoloiden tarjonta viettelee vaativankin herkkusuun. Kokeile vaikkapa legendaarisen, Viron vanhimman kahvilan Maiasmokkin leivoksia tai lounasta monipuolisessa ja hauskassa F-Hoone-ravintolassa. Tallinnaan on perinteisesti matkattu risteilylaivoilla, mutta nykyisin sinne on helppoa ja edullista myös lentää. Lyhimmillään lento Tallinnaan Helsingistä kestää vain hieman yli puoli tuntia, ja kauempaakin Suomesta ehtii perille parhaassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa. Riemastuttava Tallinna odottaa sinua! Ota siis esille kalenterisi ja varaa mitä pikimmiten halvat lennot Tallinnaan.

Suorat lennot Tallinnaan Helsingistä

Tallinna on upea matkakohde milloin tahansa, ja siihen kannattaakin tutustua monena vuodenaikana. Kesällä voi tietenkin parhaiten nauttia lempeästä ulkoilmasta ja lähteä vaikkapa päiväretkelle kaupungin edustan pieniin saariin tai lähikyliin. Teitpä matkasi kesällä tai talvella, nopein yhteys on suora lento Tallinnaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Finnair liikennöi Tallinnaan useita kertoja päivässä, ja lentoaika perille on vaivaiset 30–35 minuuttia. Myös Air Baltic tarjoaa lentoja Helsingistä Tallinnaan Riian kautta, ja välilaskuineen lento kestää lyhimmillään alle kolme tuntia. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, voit aloittaa matkan Tallinnaan kotimaanlennolla lähimmältä lentoasemalta. Finnair liikennöi lentoja Tallinnaan Helsinki-Vantaan kautta ainakin Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja Oulusta. Kunhan pysähdysaika Helsingissä on lyhyt, ehdit muistakin kotimaan kaupungeista Tallinnaan maaliikenteeseen nähden varsin nopeasti. Voit vertailla ebookersin sivuilla helposti matkustusaikoja ja lentojen hintoja eri päivien välillä. Näin löydät parhaiten matkasi Tallinnaan halvalla. Samalla voit selata kätevästi myös hotelleja ja varata koko matkasi kerralla.

Tallinnan lentoasemalla

Lennot Tallinnaan laskeutuvat Lennart Meri -lentoasemalle. Se on Viron suurin lentoasema, ja sijaitsee vain noin neljän kilometrin etäisyydellä Tallinnan keskustasta. Lentoaseman matkustajaliikenne on keskitetty yhteen terminaaliin, joten oikeaan paikkaan etsiytyminen on vaivatonta. Lentoaseman omilla sivuilla suositellaan kentälle saapumista vähintään kaksi tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöä, joten varaa paluumatkaan riittävästi aikaa. Odottamattoman pitkässä turvatarkastusjonossa hikoileminen on aina stressaavaa, kun taas ylimääräisen ajan saa helposti kulumaan esimerkiksi viinilasillisen tai ostosten parissa. Tallinnan lentoasemalla on perinteisen tax-freen lisäksi hyvä valikoima liikkeitä, esimerkiksi Kalevin makeis- ja lelukauppa, viski-ja sikarikauppa sekä elektroniikkaliike. Jos tuliaiset ovat unohtuneet, ne saa siis hankittua vielä ennen lentoa. Lentoasemalta löytyy myös muita hyödyllisiä palveluita, kuten apteekki, käteisautomaatteja ja jopa kirjasto. Voit napata kirjan mukaan lomalle tullessa ja palauttaa sen ennen paluulentoa.

Helposti lentoasemalta Tallinnan keskustaan

Tallinnan keskustaan pääset lentoasemalta bussilla tai taksilla. Bussipysäkit sijaitsevat terminaalin edessä, ja Tallinnan keskustaan liikennöivät paikallisbussit 2 sekä 65. Paikallisliikenteen lippu maksaa alle kaksi euroa, ja sen voi ostaa kuljettajalta. Bussi onkin kenties vaivattomin tapa siirtyä lentoasemalta Tallinnan keskustaan. Taksien käyttäminen vaatii jonkin verran valppautta, sillä Virossa taksien hinnoittelu on vapaata. Hinta-arviota kannattaa siis tiedustella etukäteen varmistuakseen siitä, että matkan hinta on kohtuullinen. Lentoaseman sivuilla varoitetaan lisäksi siitä, että matkustajien tulee astua vain virallisten taksien kyytiin. Lentoaseman kanssa yhteistyössä olevat taksit odottelevat asiakkaita heti terminaalin ovien edessä. Luotettavia, virallisia lentoaseman taksiyhtiöitä ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Epämiellyttäviltä matkakokemuksilta välttyäksesi karta siis epämääräisiä takseja, jotka kalastelevat asiakkaita lentoaseman läheisyydessä. Ei silti ole syytä huolestua, kunhan muistaa olla tarkkana taksikyytinsä suhteen. Perillä Tallinnassa piristävä kaupunkiloma voi alkaa!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tallinna?

SAS, Finnair, Air Baltic

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.