Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 121 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 34 minuuttia

Kohteen Tallinna Parhaimmat Pakettimatkat

Tallinna lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan

Lennot Helsingistä Tallinnaan kuljettavat matkailijan nopeasti Suomenlahden toiselle puolelle. Viron pääkaupunki Tallinna on monille jo tuttu paikka, jonne palataan kuitenkin yhä uudelleen. Viehättävä tunnelma ja hämmästyttävän laaja palvelutarjonta ovat Tallinnan vetonauloja – eikä kohtuullinen hintataso ainakaan haittaa. Tallinna on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta, ja sen monet historialliset nähtävyydet houkuttelevat siinä missä moderni kaupunkikulttuurikin. Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan houkuttelevat sujahtamaan sinivalkoisin siivin lahden yli, sillä matka-aika on vain puolisen tuntia Helsinki-Vantaalta Tallinnan lentoasemalle. Suorat lennot Helsingistä Tallinnaan operoi kotimaisin voimin toimiva Finnair, ja lyhyen matkan ansiosta hinnatkin ovat alhaisia. Lentoliikenne onkin yhä suositumpi vaihtoehto lauttaliikenteelle, sillä monille Tallinna on nimenomaan pikaisten päiväretkien tai viikonloppulomien kohde, ja kaikki aika olisi ihanaa käyttää matkustamisen sijaan kohteesta nauttimiseen. Lentoja Helsingistä Tallinnaan on tarjolla useita kertoja päivässä, joten ne sopivat varmasti jokaisen aikatauluihin. Olipa toiveissa sitten varhainen aamulähtö tai vaikkapa sopivasti töiden jälkeen lentäminen, kaikille on tarjolla sopiva vaihtoehto. Halvimmat lennot Helsingistä Tallinnaan viedään suorastaan käsistä, joten kannattaa olla ajoissa asialla. Tarpeeksi varhain varaamalla saa valita parhaat päältä – parhaaseen hintaan. Hinnat tapaavat nousta lähellä lähtöpäivää, joten edullisia lentoja kaipaavan on syytä tutkia valikoimaa jo hyvissä ajoin. Viime hetken varaajien onneksi lentoja Helsingistä Tallinnaan on kuitenkin tarjolla niin paljon, että myös mattimyöhäiset sopivat varmasti koneeseen. Jos lähtöpäivällä ei ole niin tarkkaan väliä, kannattaa vertailla hintoja myös viikonpäivien välillä. Viikolla voi päästä edullisemmin matkaan kuin viikonloppuna.

Nopeat lennot

Helsinki-Vantaalta (HEL) lento Tallinnan Lennart Meri -lentoasemalle (TLL) kestää vain noin puoli tuntia. Etäisyys on noin 80 kilometriä Suomenlahden yli, joten lento vie hyvin nopeasti perille. Matka-aikaan on toki lisättävä lentoasemalle ajoissa saapumisen vaatima aika. Etenkin viikonloppuisin lentoasemalla on paljon väkeä ja turvatarkastuksiin voi joutua hieman jonottamaan, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Helsinki-Vantaalle on hyvät kulkuyhteydet sekä kaupunkialueelta että muualta saapuville. Julkisen liikenteen yhteydet kuljettavat lähijunalla tai bussilla suoraan terminaalille hyvin kattavasti ja nopeasti. Omalla autolla saapuvat voivat hyödyntää kohtuuhintaisia pysäköintiratkaisuja, sillä tarjolla on useita valvottuja pysäköintialueita, joihin auton voi jättää myös pitkäaikaisparkkiin. Pysäköinti kannattaa varata etukäteen, jolloin paikalle voi vain ajaa ja siirtyä suoraan lentoasemalle tuhlaamatta aikaa. Lentoliikenne on yhä suositumpi tapa matkustaa Helsingistä Tallinnaan, varsinkin kun hinnat ovat kohtuullisia. Nopea lento Helsingistä Tallinnaan vie vauhdilla perille nauttimaan naapurimaan kattavasta tarjonnasta.

Tallinnan lentoasemalle saapuminen

Tallinnan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Lennart Meren lentoasema (TLL). Se sijaitsee hyvin lähellä Tallinnan keskustaa, vain noin neljän kilometrin päässä. Sieltä on hyvät kulkuyhteydet keskustan alueelle ja muualle Viroon. Paikallisliikenteen bussilla pääsee suoraan lentoasemalta keskustaan hyvin edullisella hinnalla. Mikäli tarkoituksena ei ole liikkua paljon julkisella liikenteellä, voi bussiin ostaa edullisen kertalipun, mutta jo muutaman kertalipun hinnalla saa myös paikallisen matkakortin, ühiskaartin, jolla liikkuminen on huomattavasti halvempaa. Matka Tallinnan lentoasemalta keskustaan taittuu nopeasti ja kohtuuhintaan myös taksilla. Tallinnan taksiyhtiöiden hinnoitteluun kannattaa tutustua ennen matkaa, sillä eri yhtiöillä on erilaiset hinnastot ja samasta matkasta voi joutua maksamaan hyvin erilaisia hintoja. Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan houkuttelevat matkailijoita käyttämään nopeita yhteyksiä ilmateitse, ja Tallinnan lentoaseman läheinen sijainti keskustaan nähden takaa, että lentomatkustaja on nopeasti perillä. Matka lentoasemalta hotellille tai vaikkapa vanhaankaupunkiin sujuu kätevästi joukkoliikenteen tai taksien avulla.

Helsinki - Tallinna Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Tallinna?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Tallinna on 122 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tallinna. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Tallinna on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Tallinna on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Tallinna on tarjolla 40 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Tallinna?

  reitillä Helsinki -- Tallinna liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Tallinna -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tallinna: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Lennart Meri (TLL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tallinna.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Tallinna?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Tallinna hintaan 122 €! Reitillä Helsinki -- Tallinna 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Tallinna (TLL)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Tallinna useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Tallinna (TLL)\n * Finnair -- 40 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tallinna joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 40 lentoa reitillä Helsinki -- Tallinna. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 40 lentoa kohteeseen Tallinna (TLL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Tallinna?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Tallinna kestää yleensä noin 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 101,37 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 32 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Tallinna?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Tallinna (TLL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 00.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.10\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Tallinna?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: TLL ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
ma
2.3
ti
3.3
Välilaskut
AY 1011 07:30 am 08:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1015 11:50 am 12:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1019 01:45 pm 02:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1023 04:25 pm 05:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1027 06:30 pm 07:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1031 08:35 pm 09:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1035 11:50 pm 12:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 197 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
94 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

5.0 kautta 5.0 Tornimae 3, Tallinna
Swissotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viron taideakatemia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 238 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
95 €
Hilton Tallinn Park

Hilton Tallinn Park

4.0 kautta 5.0 Kreutzwaldi 23, Tallinna
Hilton Tallinn Park on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla täyden palvelun kylpylä, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Hotel Palace by TallinnHotels

Hotel Palace by TallinnHotels

4.5 kautta 5.0 Vabaduse Valjak 3, Tallinna
Hotel Palace by TallinnHotels on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan raatihuone. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1937 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.