Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Tallinna lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 119 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 35 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – TLL

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Tallinna Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 215 € 184 € 154 € 123 € 92 € 61 € 31 € 0 € 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T Hinta on 169 € on Finnair Hinta on 153 € on Finnair Hinta on 153 € on Finnair Hinta on 143 € on Finnair Hinta on 143 € on Finnair Hinta on 179 € on Finnair Hinta on 215 € on Finnair Hinta on 189 € on Finnair

Tallinna TLL lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenTallinna
Kohdelentokentän IATA-koodiTLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä5
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Lufthansa, Air Baltic, LOT-Polish Airlines
Etäisyys100 km
Suoran lennon kesto0 35
Lentohinta119 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Tallinna (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Pakkaa mukaan kaikki tarvitsemasi, että et tylsisty välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä ei ole suoria lentoja. Sinun täytyy varata lentolippusi yhtiöltä, joka tarjoaa välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Tallinna (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Tallinna (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä kestää?

Tähän 100 km lentomatkaan menee yleensä noin 35 minuuttia. Kannattaa harkita paremman istuinpaikan varaamista suoralle lennolle kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä, jos haluat matkustaa rennommin.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Tallinna (TLL-Lennart Meri).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista tarjoukset, joita Finnair tarjoaa. Vaikka lukuisat hyvämaineiset lentoyhtiöt lentävät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä, tämä lentoyhtiö on monien paljon matkustavien matkailijoiden kestosuosikki. Mutta jos haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa verrata myös muita vaihtoehtoja. AirBaltic on toinen hyvä valinta, ja se operoi 30 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Tallinna (ja lähialueet) välillä on?

Tallinna (ja lähialueet) kutsuu tutustumaan. Aloita upea seikkailu varaamalla liput yhdelle 5 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki (ja lähialueet) – Tallinna (ja lähialueet).

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: TLL ke
3.3
to
4.3
pe
5.3
la
6.3
su
7.3
ma
8.3
ti
9.3
Välilaskut
AY 1023 04:00 pm 04:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1035 11:55 pm 12:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Tallinna – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 195 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
Hotel Palace

Hotel Palace

Vabaduse Valjak 3, Tallinna
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (69 arvostelua)

  Vabaduse väljak, Tallinnan raatihuone ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan satama sijaitsee ...

  Hotel Palace66 €

  Hotel Palace66 €
  Hilton Tallinn Park

  Hilton Tallinn Park

  Kreutzwaldi 23, Tallinna
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (90 arvostelua)

   Viron palokuntamuseo, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Raatihuoneentori sijaitsee ...

   Hilton Tallinn Park68 €

   Hilton Tallinn Park68 €
   Swissotel Tallinn

   Swissotel Tallinn

   Tornimae 3, Tallinna
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,5/5 (109 arvostelua)

    Tallinnan keskustori, Tallinnan raatihuone ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan satama sijaitsee ...

    Swissotel Tallinn90 €

    Swissotel Tallinn90 €
    Metropol Spa Hotel

    Metropol Spa Hotel

    Roseni 9, Tallinna, TLL
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,3/5 (64 arvostelua)

     Rotermannin alue, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Raatihuoneentori ...

     Metropol Spa Hotel40 €

     Metropol Spa Hotel40 €
     Radisson Blu Hotel Olumpia

     Radisson Blu Hotel Olumpia

     33 Liivalaia Street, Tallinna
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,2/5 (81 arvostelua)

      Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen ...

      Radisson Blu Hotel Olumpia71 €

      Radisson Blu Hotel Olumpia71 €
      The von Stackelberg Hotel Tallinn

      The von Stackelberg Hotel Tallinn

      Toompuiestee 23, Tallinna
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,2/5 (59 arvostelua)

       Toompean linna, Tallinnan raatihuone ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan ...

       The von Stackelberg Hotel Tallinn54 €

       The von Stackelberg Hotel Tallinn54 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.