Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 121 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 33 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan

Lennot Helsingistä Tallinnaan kuljettavat matkailijan nopeasti Suomenlahden toiselle puolelle. Viron pääkaupunki Tallinna on monille jo tuttu paikka, jonne palataan kuitenkin yhä uudelleen. Viehättävä tunnelma ja hämmästyttävän laaja palvelutarjonta ovat Tallinnan vetonauloja – eikä kohtuullinen hintataso ainakaan haittaa. Tallinna on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta, ja sen monet historialliset nähtävyydet houkuttelevat siinä missä moderni kaupunkikulttuurikin. Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan houkuttelevat sujahtamaan sinivalkoisin siivin lahden yli, sillä matka-aika on vain puolisen tuntia Helsinki-Vantaalta Tallinnan lentoasemalle. Suorat lennot Helsingistä Tallinnaan operoi kotimaisin voimin toimiva Finnair, ja lyhyen matkan ansiosta hinnatkin ovat alhaisia. Lentoliikenne onkin yhä suositumpi vaihtoehto lauttaliikenteelle, sillä monille Tallinna on nimenomaan pikaisten päiväretkien tai viikonloppulomien kohde, ja kaikki aika olisi ihanaa käyttää matkustamisen sijaan kohteesta nauttimiseen. Lentoja Helsingistä Tallinnaan on tarjolla useita kertoja päivässä, joten ne sopivat varmasti jokaisen aikatauluihin. Olipa toiveissa sitten varhainen aamulähtö tai vaikkapa sopivasti töiden jälkeen lentäminen, kaikille on tarjolla sopiva vaihtoehto. Halvimmat lennot Helsingistä Tallinnaan viedään suorastaan käsistä, joten kannattaa olla ajoissa asialla. Tarpeeksi varhain varaamalla saa valita parhaat päältä – parhaaseen hintaan. Hinnat tapaavat nousta lähellä lähtöpäivää, joten edullisia lentoja kaipaavan on syytä tutkia valikoimaa jo hyvissä ajoin. Viime hetken varaajien onneksi lentoja Helsingistä Tallinnaan on kuitenkin tarjolla niin paljon, että myös mattimyöhäiset sopivat varmasti koneeseen. Jos lähtöpäivällä ei ole niin tarkkaan väliä, kannattaa vertailla hintoja myös viikonpäivien välillä. Viikolla voi päästä edullisemmin matkaan kuin viikonloppuna.

Nopeat lennot

Helsinki-Vantaalta (HEL) lento Tallinnan Lennart Meri -lentoasemalle (TLL) kestää vain noin puoli tuntia. Etäisyys on noin 80 kilometriä Suomenlahden yli, joten lento vie hyvin nopeasti perille. Matka-aikaan on toki lisättävä lentoasemalle ajoissa saapumisen vaatima aika. Etenkin viikonloppuisin lentoasemalla on paljon väkeä ja turvatarkastuksiin voi joutua hieman jonottamaan, joten kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla. Helsinki-Vantaalle on hyvät kulkuyhteydet sekä kaupunkialueelta että muualta saapuville. Julkisen liikenteen yhteydet kuljettavat lähijunalla tai bussilla suoraan terminaalille hyvin kattavasti ja nopeasti. Omalla autolla saapuvat voivat hyödyntää kohtuuhintaisia pysäköintiratkaisuja, sillä tarjolla on useita valvottuja pysäköintialueita, joihin auton voi jättää myös pitkäaikaisparkkiin. Pysäköinti kannattaa varata etukäteen, jolloin paikalle voi vain ajaa ja siirtyä suoraan lentoasemalle tuhlaamatta aikaa. Lentoliikenne on yhä suositumpi tapa matkustaa Helsingistä Tallinnaan, varsinkin kun hinnat ovat kohtuullisia. Nopea lento Helsingistä Tallinnaan vie vauhdilla perille nauttimaan naapurimaan kattavasta tarjonnasta.

Tallinnan lentoasemalle saapuminen

Tallinnan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Lennart Meren lentoasema (TLL). Se sijaitsee hyvin lähellä Tallinnan keskustaa, vain noin neljän kilometrin päässä. Sieltä on hyvät kulkuyhteydet keskustan alueelle ja muualle Viroon. Paikallisliikenteen bussilla pääsee suoraan lentoasemalta keskustaan hyvin edullisella hinnalla. Mikäli tarkoituksena ei ole liikkua paljon julkisella liikenteellä, voi bussiin ostaa edullisen kertalipun, mutta jo muutaman kertalipun hinnalla saa myös paikallisen matkakortin, ühiskaartin, jolla liikkuminen on huomattavasti halvempaa. Matka Tallinnan lentoasemalta keskustaan taittuu nopeasti ja kohtuuhintaan myös taksilla. Tallinnan taksiyhtiöiden hinnoitteluun kannattaa tutustua ennen matkaa, sillä eri yhtiöillä on erilaiset hinnastot ja samasta matkasta voi joutua maksamaan hyvin erilaisia hintoja. Halvat lennot Helsingistä Tallinnaan houkuttelevat matkailijoita käyttämään nopeita yhteyksiä ilmateitse, ja Tallinnan lentoaseman läheinen sijainti keskustaan nähden takaa, että lentomatkustaja on nopeasti perillä. Matka lentoasemalta hotellille tai vaikkapa vanhaankaupunkiin sujuu kätevästi joukkoliikenteen tai taksien avulla.

Onko kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä suoria lentoja?

Seuraava jännittävä lomasi on vain muutaman napsautuksen päässä. Sinun täytyy vain varata lentolippusi yhdeltä 1 lentoyhtiöstä, jotka liikennöivät reitillä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Tallinna (TLL-Lennart Meri). Finnair on monien matkailijoiden suosikki, jos haluat aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Tallinna välinen matka on 100 km ja lentoaika on suurin piirtein 32 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon saattaa mennä vain 30 minuuttia. Jos haluat varata suorat lennot, Finnair ja SAS tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Tallinna välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä. Aiotko tavata ystäviä tai perheenjäseniä laskeuduttuasi? Voit ilmoittaa heille, että Tallinna (TLL-Lennart Meri) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Koska kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä operoi niin useita yhtiöitä, matkasuunnitelmiisi sopivan yhtiön löytäminen on helppoa. Nämä yhtiöt ovat suosituimpien joukossa:

  • Finnair, 153 lentoa kuussa
  • SAS, 76 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 17 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 17 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Tallinna välillä on?

Spontaanit matkat voivat tuoda jännitystä arkeen. 10 jokapäiväistä lentoa välillä Helsinki – Tallinna takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: TLL pe
3.7
la
4.7
su
5.7
ma
6.7
ti
7.7
ke
8.7
to
9.7
Välilaskut
AY 1011 07:30 am 08:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1019 01:40 pm 02:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1023 04:05 pm 04:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1027 08:40 pm 09:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 194 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
72 €
The von Stackelberg Hotel Tallinn

The von Stackelberg Hotel Tallinn

4.0 kautta 5.0 Toompuiestee 23, Tallinna
The von Stackelberg Hotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Toompean linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1874 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
90 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

5.0 kautta 5.0 Tornimae 3, Tallinna
Swissotel Tallinn on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tallinnan keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 238 huonetta 30 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
119 €
Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Hotel Telegraaf, Autograph Collection

5.0 kautta 5.0 Vene 9, Tallinna
Hotel Telegraaf, Autograph Collection on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Raatihuoneentori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1878 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.