Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Muuga hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Hotel Palace by TallinnHotels

Hotel Palace by TallinnHotels

Vabaduse Valjak 3, Tallinn
9 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (35 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Venäläinen teatteri, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 17 tuntia sitten
Original Sokos Hotel Viru

Original Sokos Hotel Viru

Viru väljak 4, Tallinn
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (117 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 21 tuntia sitten
Tallink Spa and Conference Hotel

Tallink Spa and Conference Hotel

Sadama 11a, Tallinn
3,5
/ 5 (98 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Rixwell Old Town Hotel

Rixwell Old Town Hotel

Lai, 49, Tallinn
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,4
/ 5 (48 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Hevosmylly ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotelli. Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Park Inn by Radisson Central Tallinn

Park Inn by Radisson Central Tallinn

7c Narva Road, Tallinn
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (37 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Ravala Street 3, Tallinn
23 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (35 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Jaani Seek -museo, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Schlössle Hotel

Schlössle Hotel

Pühavaimu 13/15, Tallinn
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (10 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kaupunginmuseo ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotelli. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

82 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinn
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (62 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Muuga

Jos matkakohteesi on Muuga, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Muuga hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Muuga hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Muuga hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Muuga on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Muuga hotellia

Kohteesta Muuga löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Muuga hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Muuga olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Muuga

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.