Lennot Lombardia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Lombardia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Lombardia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lombardia olivat annetulla aikavälillä 67 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 147 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

easyJet
Air Baltic
KLM
Scandinavian Airlines
Air France
KLM
Air Baltic
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Lombardia

Lombardia – Lomat Economy-lennoilla

WorldHotel Casati 18
Auriga Hotel
Italiana Hotels Milan Rho Fair
Magna Pars - L’Hotel à Parfum
Milano Verticale - UNA Esperienze
Hotel VIU Milan

Halvat lennot kohteeseen Lombardia

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Lombardia?

Halvimmat lennot kohteeseen Lombardia löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Lombardia.

Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Lombardia?

Halvin lento kohteesta Rovaniemi (RVN) kohteeseen Milano (MXP) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 147 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 67 €.

Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Lombardia?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan. Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle. Halvin aika matkustaa kohteeseen Lombardia edestakaisella lennolla on helmikuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan joulukuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lombardia?

Kohteeseen Lombardia lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: easyJet, Air Baltic, KLM, Scandinavian Airlines, Air France, Lufthansa.

Voiko kohteen Lombardia lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Lombardia voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Mitä jos lentoni kohteeseen Lombardia peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Lombardia saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Lombardia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.