Lennot Puerto Rico

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Puerto Rico suosituimpiin kaupunkeihin

Puerto Ricon matkat ovat täynnä eksotiikkaa

Puerto Rico on noin 150 kilometriä pitkä ja 50 kilometriä leveä Karibialla sijaitseva saari, joka kuuluu Yhdysvaltoihin itsehallintoalueena. Se tunnetaan trooppisesta ilmastostaan, vehreästä luonnostaan ja turkoosien vesien reunustamista hohtavan valkoisista hiekkarannoistaan. Puerto Ricon historia on vähintäänkin yhtä kiehtova, ja siitä ovat muistuttamassa paitsi saaren historialliset nähtävyydet, myös kulttuurien sekoitus, joka näkyy yhtä hyvin paikallisissa asukkaissa kuin saaren ruokakulttuurissakin. Puerto Ricon matkat ovat viime aikoina yleistyneet Suomestakin edullisempien ja kattavampien lentoyhteyksien ansiosta, vaikkakaan saarelle ei tällä hetkellä voi lentää Suomesta suorin lennoin.

Puerto Rico on helppo kaukolomakohde

Vaikka matka Puerto Ricoon on pitkä, sinne matkustaminen on yllättävät sujuvaa. Saarelle on tarjolla useita erilaisia reittivaihtoehtoja, ja konetta voi vaihtaa niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Puerto Ricolaiset puhuvat vähintäänkin hyvää englantia: monet heistä puhuvat sitä espanjan ohella äidinkielenään. Kaukaisesta sijainnistaan huolimatta Puerto Rico on helppo lomakohde myös käytännön asioiden kannalta, sillä käytössä oleva valuutta on suomalaisillekin melko tuttu dollari, etäisyydet annetaan liikenteessä kilometreinä ja tarvittavat loma-asiakirjat noudattavat samaa mallia kuin Yhdysvalloissa.

Puerto Ricossa on mukava lomailla mihin aikaan vuodesta tahansa, sillä lämpötilat pysyttelevät kaikkina kuukausina yli 20 asteessa. Huomioon on kuitenkin hyvä ottaa loppukesään ja syksyyn, etenkin loka–marraskuuhun, ajoittuva hurrikaanikausi, jolloin myrskyjä pelkäävien kannattaa välttää matkustamista alueelle. Vilkkain turistiaika taas alkaa joulukuulta ja päättyy huhtikuun puolen välin tienoilla, jonka jälkeen sesonki jatkuu hieman rauhallisempana kesälomien yli.

Saapuminen Puerto Ricoon ja omaan lomakohteeseen

Suomesta ei lennetä tällä hetkellä suoraan Puerto Ricoon, mutta yhdellä välilaskulla saarelle pääsee Helsinki-Vantaalta useaakin eri reittiä. Lentojen hinnat ovat laskeneet viime vuosina halpalentoyhtiö Norwegianin aloittaessa liikennöinnin saarelle. Lennot ovat välilaskullisia, ja koneenvaihto tapahtuu joko Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa tai Lontoon Gatwickillä. Muita Puerto Ricon ja Helsingin välisillä reiteillä liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat muun muassa British Airways yhteistyökumppaneineen, Aeroflot, American Airlines ja SAS. Näillä reiteillä konetta vaihdetaan tyypillisemmin New Yorkissa tai Miamissa.

Puerto Ricossa on vain yksi kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 14 kilometriä saaren pääkaupungista San Juanista itään. Lentoaseman nimi on Aeropuerto Internacional de Luis Muños Marin, ja se on helpoimmin saavutettavissa taksilla. Taksimatkan hinta San Juanin lomakohteisiin, kuten vanhaan kaupunkiin, Isla Verdeen ja Condadoon, on yleensä määritetty etukäteen, ja hinnaksi tulee 10–20 dollaria. Lentoasemalta on mahdollista kulkea kaupunkiin myös bussilla, mutta ne eivät välttämättä kulje annettujen aikataulujen mukaisesti, mikä voi tuntua turistista hankalalta. Bussi on kuitenkin erittäin edullinen matkustusmuoto, sillä yksi bussimatka maksaa alle dollarin.

Lento Puerto Ricoon on pitkä, mutta vaivan arvoinen. Perillä liikkuminen on edullista, joskin saaren julkinen liikenne voi tuntua turistista melko sekavalta. Pääkaupungissa San Juanissa voi käyttää metroa, mutta muutoin julkinen liikenne koostuu lähinnä hyvinkin edullisista Públicos-minibusseista, jotka kulkevat kaupunkien välillä. Vaivattomin vaihtoehto on vuokarata saarelta auto. Auton voi vuokrata jo noin 50 dollarilla vuorokautta kohden, ja varsinkin saaren päätiet ovat yleisesti hyvässä kunnossa.

Halvat lennot Puerto Ricon aurinkoon

Halvat lennot Puerto Ricoon ovat sinun, kun varaat ne ebookersin kautta. Hae lentoja, vertaa hintoja ja varaa oma paikkasi Puerto Ricon aurinkoon. Paikan päällä sinua odottavat upeat hiekkarannat, vehreät sademetsät ja Unescon maailmanperintökohteeksikin valittu San Juanin historiallinen vanhakaupunki. Tätä et halua jättää väliin!

Autonvuokraustarjoukset Puerto Rico

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.