Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Venetsia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Venetsia olivat annetulla aikavälillä 125 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 138 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Venetsia

Venetsia pitää vuosi vuoden jälkeen paikkansa maailman romanttisimpien kaupunkien listalla, eikä suotta. Venetsia on täynnä upeaa arkkitehtuuria, intiimejä pikkuravintoloita sekä ”sitä jotain”, joka kaupungista tekee ideaalin matkakohteen vaikkapa romanttiselle viikonlopulle. Kaupunki on rakennettu 118 pienen saaren päälle, jonka vuoksi kaupungin sadat kanaalit ja sillat luovat puitteet täysin ainutlaatuiselle kaupungille. Venetsia on ehdottomasti kaupunki, joka jokaisen tulisi kokea ainakin kerran elämässään. Venetsia tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa myös itsestään matkaaville. Olitpa lähdössä reissuun yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kera, löydät eBookersin kautta parhaat lennot Venetsiaan. Helpon hakukoneemme kautta pääset valitsemaan juuri sinun suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot!

Saapuminen Venetsiaan

Lentäessäsi Venetsiaan saavut Marco Polon lentoasemalle 8 kilometrin päähän tai Trevison lentoasemalle 20 kilometrin päähän Venetsiasta. Marco Polon lentoasemalta voit matkustaa keskustaan Piazza San Marcolle vaporettolla, eli vesibussilla, tai Piazza Romalle käyttämällä bussia. Vaporettolla matka kestää noin tunnin ja bussilla 20 minuuttia, jonka jälkeen matkaa voi jatkaa jalan tai vaporettolla.

Trevison lentokentältä matka Venetsiaan on kätevintä taittaa bussilla, joka liikennöi Piazza Romalle. Molemmilta kentiltä voi ottaa myös taksin, mutta taksikuskeilla on hieman huonotapa pyytää korkeita hintoja. Mikäli et siis ole kovassa kiireessä nauti hieman hitaammasta matkasta. Venetsiaan päästyäsi kannattaa sinun liikkua kävellen. Muista käydä kokeilemassa myös gondoliajelua! 40 minuutin gondoliajelun hinta on jotain 80 ja 100 euron välillä.

Venetsia itsessään tarjoaa paljon nähtävää pikkukujien ja palatsien toimesta, mutta se sijaitsee ihanteellisesti myös muiden kaupunkien nähtävyyksien kannalta. Venetsia onkin kaupunki, johon kannattaa palata, vaikka olisit jo nähnyt sen kerran tai useamminkin. Varaamalla Venetsian lentosi eBookersin kautta pääset matkallesi helposti ja edullisesti. Lentojen hinnassa säästämäsi rahat voit käyttää vaikkapa suussa sulavaan italialaiseen ruokaan. Varaa matkasi heti!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Venetsia?

✔️ Lennot kohteeseen Venetsia maksavat yleensä 138 €–202 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Venetsia, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 125 €. Halpaa lentoa kohteeseen Venetsia etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Venetsia?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Venetsia on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Venetsia?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Venetsia helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Venetsia saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Venetsia?

✔️ Voit muuttaa kohteen Venetsia lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Venetsia?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Venetsia helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Venetsia lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Venetsia, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Venetsia Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiVCE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötAir Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines
Halvin lento138 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Venetsia vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.