Lennot Venetsia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Venetsia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Venetsia olivat annetulla aikavälillä 70 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 160 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Venetsia vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Venetsiaan

Pohjoisessa Italiassa sijaitseva Venetsia tunnetaan kautta maailman. Kuten rakkaalla lapsella, myös Venetsialla on monta lempinimeä. Siltojen kaupunki, kanavien kaupunki, La Serenissima… Yli sadalle saarelle rakennettu kaupunki on kautta historiansa tunnettu yhtenä maailman kiehtovimmista ja kauneimmista. Sen maine romanttisena lomakohteena ylittää kaikki muut kaupungit, mutta monipuolinen lomakohde sopii silti kaikille. Lennot Venetsiaan kuljettavat matkailijan keskelle ainutlaatuisia maisemia, vesireittien halkomaa kaupunkia, joka jää varmasti jokaisen vierailijan mieleen pysyvästi. Lentoja on tarjolla paljon, ja sekä suorat lennot Venetsiaan että välilaskulliset vaihtoehdot kuljettavat varsin nopeasti perille. Lento Venetsiaan ilman välilaskua kestää noin kolme tuntia, ja yhdellä välilaskullakin perille voi päästä reilua tuntia pidemmällä matka-ajalla – riippuen tietysti välilaskun pituudesta ja paikasta. Suora lento Venetsiaan ei välttämättä ole hurjan paljon kalliimpi kuin halvimmat välilaskulliset vaihtoehdot, joten kannattaa vertailla hintoja ja matkustusaikoja ajatuksella. Vilkkaimmat sesongit Venetsiassa ovat kesällä ja helmikuun karnevaalien aikaan, jolloin lentolippujen hinnat ovat usein myös sesonkihinnoissa. Halvimmat lennot Venetsiaan löytyvät yleensä talviaikaan, jolloin vierailijoita ei ole niin paljon. Syksyllä ja keväällä on myös vallan mukavaa matkustaa Venetsiaan, sillä säät ovat miellyttäviä eikä sesonki ole huipussaan. Halpoja lentoja Venetsiaan on siis tarjolla, eikä ruuhkia ole liiaksi. Hintatietoinen matkailija vertailee lentojen hintoja myös viikonpäivien välillä, sillä niissä voi olla eroja. Halvat lennot Venetsiaan löytyvät helposti, ja matkalle lähtöä voi alkaa suunnitella jo hyvissä ajoin. Lentoja varatessa kannattaa olla hyvissä ajoin asialla, sillä hinnat tapaavat nousta lähtöpäivän lähestyessä.

Halvalla Venetsiaan

Venetsia on tarunomainen kaupunki, jonka tunnusomaiset kanavat ja kanavissa kulkevat gondolit tunnetaan kaikkialla. Vesiteiden halkoma kaupunki on täynnä siltoja ja kiehtovia kapeita katuja, jotka tekevät Venetsian ulkomuodosta erehtymättömästi tunnistettavan. Venetsiassa kuljetaankin paljon vesiteitä pitkin, eikä kaupungissa vieraileva voi välttyä retkiltä vesibussilla tai juuri sillä kuuluisalla gondolilla paikasta toiseen. Venetsia on suosittu monenlaisten matkailijoiden parissa, sillä se tarjoaa paljon nähtävää niin kulttuurista, shoppailusta kuin hauskanpidosta kiinnostuneille. Laaja tarjonta on syntynyt suuren vierailijamäärän ansiosta ja jokaiselle löytyy jotain kiinnostavaa. Venetsian merkitys kulttuurin ja kulttuurihistorian johtotähtenä Italiassa on ansaittu. Historiallinen ja moderni italialainen elämänmeno yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa kaupungissa sulavasti. Venetsiaan halvalla matkustaminen on onneksi yhä helpompaa.

Lentoja Venetsiaan

Lennot Venetsiaan laskeutuvat Marco Polon lentoasemalle (VCE) aivan kaupungin tuntumassa. Se sijaitsee vain reilun kymmenen kilometrin päässä keskustasta ja sieltä on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle Venetsiaan. Julkisen liikenteen avulla pääsee kohtuuhintaan niin vesiteitse kuin maata pitkinkin siirtymään keskustaan. Vesibussit eli vaporetot ovat suosittu tapa matkustaa lentoasemalta keskusta-alueelle. Neljä eri vesibussilinjaa kuljettaa matkailijoita nopeasti eri puolille Venetsiaa. Kannattaa tutustua jo etukäteen reittiin omalle hotellille, niin oikean vesibussin valinta on helppoa. Myös tietä pitkin pääsee bussilla keskustaan. Bussit kulkevat luonnollisesti hieman eri reittejä kuin vesibussit, joten julkisen liikenteen avulla on helppo päästä käytännössä minne päin kaupunkia tahansa. Kun matkalaukut on saatu majapaikkaan, kaupungin sisällä liikkuminen on helppoa kävellen. Etäisyydet ovat lyhyitä, ja monet nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä toisiaan. Kokemukseen kuuluu kuitenkin oleellisesti retkiä myös vettä pitkin, joten rohkeasti vesibussin kyytiin! Seikkailu Venetsian kujia ja kanavia pitkin on ainutlaatuinen elämys. Siksi Venetsia houkutteleekin palaamaan yhä uudelleen. Matkat Venetsiaan ovat säilyttäneet suuren suosionsa jo vuosikymmeniä, ja kaupunki elääkin suurelta osin palvellakseen kaikkien matkailijoiden tarpeita. Korkea palvelutaso onkin yksi sen valttikorteista.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Venetsia?

✔️ Lennot kohteeseen Venetsia maksavat yleensä 160 €–257 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Venetsia, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 70 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Venetsia?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Venetsia yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Venetsia?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Venetsia helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Venetsia saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Venetsia?

✔️ Voit muuttaa kohteen Venetsia lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Venetsia?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Venetsia helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Venetsia lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Venetsia sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, KLM, Air France, Air Baltic, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Turkish Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Venetsia (VCE) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Venetsia (VCE), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Venetsia Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi VCE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, KLM, Air France, Air Baltic, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Turkish Airlines
Halvin lento 160 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäMarco Polo
Lennon hinta136 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Norwegian Air International Ltd, KLM, Air France, Air Baltic, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Turkish Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.