Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Venetsia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Venetsia

Lennot Venetsia

Venetsia pitää vuosi vuoden jälkeen paikkansa maailman romanttisimpien kaupunkien listalla, eikä suotta. Venetsia on täynnä upeaa arkkitehtuuria, intiimejä pikkuravintoloita sekä ”sitä jotain”, joka kaupungista tekee ideaalin matkakohteen vaikkapa romanttiselle viikonlopulle. Kaupunki on rakennettu 118 pienen saaren päälle, jonka vuoksi kaupungin sadat kanaalit ja sillat luovat puitteet täysin ainutlaatuiselle kaupungille. Venetsia on ehdottomasti kaupunki, joka jokaisen tulisi kokea ainakin kerran elämässään. Venetsia tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa myös itsestään matkaaville. Olitpa lähdössä reissuun yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kera, löydät eBookersin kautta parhaat lennot Venetsiaan. Helpon hakukoneemme kautta pääset valitsemaan juuri sinun suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot!

Saapuminen Venetsiaan

Lentäessäsi Venetsiaan saavut Marco Polon lentoasemalle 8 kilometrin päähän tai Trevison lentoasemalle 20 kilometrin päähän Venetsiasta. Marco Polon lentoasemalta voit matkustaa keskustaan Piazza San Marcolle vaporettolla, eli vesibussilla, tai Piazza Romalle käyttämällä bussia. Vaporettolla matka kestää noin tunnin ja bussilla 20 minuuttia, jonka jälkeen matkaa voi jatkaa jalan tai vaporettolla.

Trevison lentokentältä matka Venetsiaan on kätevintä taittaa bussilla, joka liikennöi Piazza Romalle. Molemmilta kentiltä voi ottaa myös taksin, mutta taksikuskeilla on hieman huonotapa pyytää korkeita hintoja. Mikäli et siis ole kovassa kiireessä nauti hieman hitaammasta matkasta. Venetsiaan päästyäsi kannattaa sinun liikkua kävellen. Muista käydä kokeilemassa myös gondoliajelua! 40 minuutin gondoliajelun hinta on jotain 80 ja 100 euron välillä.

Venetsia itsessään tarjoaa paljon nähtävää pikkukujien ja palatsien toimesta, mutta se sijaitsee ihanteellisesti myös muiden kaupunkien nähtävyyksien kannalta. Venetsia onkin kaupunki, johon kannattaa palata, vaikka olisit jo nähnyt sen kerran tai useamminkin. Varaamalla Venetsian lentosi eBookersin kautta pääset matkallesi helposti ja edullisesti. Lentojen hinnassa säästämäsi rahat voit käyttää vaikkapa suussa sulavaan italialaiseen ruokaan. Varaa matkasi heti!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Venetsia?

Air France, Ukraine International Airlines, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines, Aeroflot-Russian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.