Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Venetsia

Venice Maggior Consiglio 139 €
Venice Maggior Consiglio

Venice Maggior Consiglio

Calle Priuli ai Cavalletti 73/74, Cannareggio, Venetsia
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Canal Grande ja Piazzalle Roma sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Santa Maria Gloriosa dei Frarin kirkko ja Ca' d'Oro ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Centric Murano Venice 112 €
  Hyatt Centric Murano Venice

  Hyatt Centric Murano Venice

  Riva Longa, 49, Murano Island, Venetsia, VE
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Chiesa di San Pietro Martire ja Cometa di Vetro sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja Rialton silta ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Maison Venezia | UNA Esperienze 153 €
   Maison Venezia | UNA Esperienze

   Maison Venezia | UNA Esperienze

   Ruga Do Pozzi, 4173, Venetsia, VE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Canal Grande ja Ca' d'Oro sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Rialton silta ja Basilica di San Giovanni e Paolo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    AO Hotel Venezia Mestre 55 €
    AO Hotel Venezia Mestre

    AO Hotel Venezia Mestre

    Via Ca‘ Marcello 19, Mestre, VE
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piazza Ferretto (aukio) ja Mestren kaupungintorni 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta majoitusliikkeestä. Porto Marghera (teollisuusalue) ja Forte Margheran linnoitus ovat myös 3 kilometrin päässä. Venezia-Mestren asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mestre Centro B1:n linja-autoasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     AO Hotel Venezia Mestre 2 49 €
     AO Hotel Venezia Mestre 2

     AO Hotel Venezia Mestre 2

     Via Ca' Marcello, 13, Mestre, VE
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Piazza Ferretto (aukio) ja Mestren kaupungintorni 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Porto Marghera (teollisuusalue) ja Forte Margheran linnoitus ovat myös 5 kilometrin päässä. Venezia-Mestren asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mestre Centro B1:n linja-autoasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Molino Stucky Venice 220 €
      Hilton Molino Stucky Venice

      Hilton Molino Stucky Venice

      Isola Della Giudecca 810, Venetsia, VE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Squero di San Trovaso (historiallinen rakennus), Galleria dell'Accademia ja Museo Peggy Guggenheim sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ca' Rezzonico ja Canal Grande ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Cavalletto e Doge Orseolo 126 €
       Hotel Cavalletto e Doge Orseolo

       Hotel Cavalletto e Doge Orseolo

       Piazza San Marco 1107, Calle del Cavalletto, Venetsia, VE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Markuksen tori, Museo Correr ja Pyhän Markuksen kellotorni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palazzo Contarini del Bovolo ja Dogen palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bellini 133 €
        Bellini

        Bellini

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Scalzin silta ja Canal Grande sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazzalle Roma ja Santa Maria Gloriosa dei Frarin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Venetsia

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Venetsia

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Venetsiassa – romanttisessa siltojen ja kanavien kaupungissa

         Venetsia on Adrianmeren rannikolla sijaitseva kaupunki. Venetsia on erikoinen, yli sadalle saarelle levittäytynyt Italian romanttinen ja mystinen kaupunki, joka houkuttelee kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita matkalaisia sekä tietenkin häämatkalaisia ja muita rakastuneita pareja.

         Tyylikkäät ja lompakkoystävälliset hotellit Venetsiassa

         Venetsia tarjoaa matkailijalle laajan valikoiman erihintaisia hotelleja eri puolilta kaupunkia. Hotellit Venetsiassa sisältävät erittäin ystävällistä henkilökuntaa, ja hotellit Venetsiassa huokuvatkin historiaa ja entisaikojen henkeä. Hotellikohtaisesti on saatavilla erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi hintaan sisältyvä aamiainen, maksuton internet, lentokenttäkuljetus ja concierge. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Venetsiasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Mirasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Venetsian kauniit nähtävyydet

         Venetsia tarjoaa matkailijalle runsaasti nähtävää, sillä kaupunki sisältää uskomattoman paljon historiaa ja muistoja entisajoilta. Kaupunkiin tutustumiseen kannattaa käyttää muutama päivä. Pyhä Markuksen torilta löytyy vuosisatoja toiminut Venetsian keskus. Torin kupeesta löytyy kuuluisa Basilica di San Marco, Pyhän Markuksen kirkko, joka on henkeäsalpaavan kaunis rakennus sekä ulkoapäin että myös sisältä. Kirkkoa on vuosien varrella koristeltu kauniisti veistoksilla, mosaiikeilla ja upotetuilla jalokivillä. Dogen palatsi, joka toimi raatihuoneena, on myös yksi kaupungin kauneimmin koristelluista rakennuksista. Venetsian kuuluisat sillat ovat upea nähtävyys ja erityisesti kaunis Rialton silta, joka valmistui 1591. Tämä koristeellinen silta oli ensimmäinen Venetsian pääkanavan Canal Granden ylittävä silta.

         Shoppaile Venetsiassa

         Venetsiassa on useita mielenkiintoisia kauppoja, mutta suosituimmat liikkeet sijaitsevat Riva degli Schiavonin rantakadulla, jonka sanotaan olevan Venetsian suosituin ja upein kävelykatu. Pyhän Markuksen torin kupeesta löytyy runsaasti erilaisia käsityöliikkeitä, ja muita myymälöitä, joista voi ostaa tuliaisia ja matkamuistoja. Venetsiassa suosittuja matkamuistoja ovat korut ja keramiikka. Mercerie on myös suosittu ostoskatu, josta löytyy myös huippumuotia Versacelta sekä muilta suurilta muotinimiltä.

         Venetsia tunnetaan myös laadukkaista ja upeasti koristelluista karnevaalinaamioista, joihin kannattaa tutustua Ca’ Macana-nimisessä myymälässä San Barnabassa. Venetsialainen lasi on myös korkealaatuista ja tunnettua maailmalla, ja siitä valmistetaan erilaisia lasiesineitä ja -koristeita. Tunnetuin on käsintehty Murano-lasi, jota valmistetaan Muranon saarella. Matkailijalla on mahdollisuus seurata tuotteiden valmistusta saarella paikan päällä.

         Venetsialainen menu

         Venetsiassa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka on sijoitettu mukavasti kävelyteille ja vesistöjen kupeeseen. Tämä mahdollistaa kaupungin vilinän ihailun maukkaan aterian yhteydessä. Venetsian perusruokia ovat erilaiset kalaruoat, risotot, polenta ja pizzat, sekä erikoisuudet, kuten egato alla veneziana, joka on maksasta valmistettu ateria. Ankeriaasta ja mustekalasta valmistetaan venetsialaisia aterioita, ja suosituimpien jälkiruokien joukkoon kuuluu paikallinen jäätelö.

         Viimeksi varatut hotellit Venetsia

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Venetsia

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.