Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Jesolo

Hae hinnat
Hotel Le Soleil

Hotel Le Soleil

4.0 kautta 5.0 Via Treviso 3, Jesolo, VE
Hotel Le Soleil on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 174 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Villa Eugenia

Hotel Villa Eugenia

3.0 kautta 5.0 via dante alighieri 96, Jesolo, VE
Hotel Villa Eugenia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Marconi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Victoria Frontemare

Hotel Victoria Frontemare

4.0 kautta 5.0 via Padova 79, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Hotel Victoria Frontemare on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia del Faron ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Principe Palace

Principe Palace

4.0 kautta 5.0 Piazza Mazzini 37/42, Jesolo, VE
Principe Palace on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Tropical

Hotel Tropical

3.0 kautta 5.0 Via Altinate, 49, P.zza Milano, Jesolo, VE
Hotel Tropical on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Milano. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel & Resort Gallia

Hotel & Resort Gallia

4.0 kautta 5.0 Via del Cigno Bianco 5, Jesolo, VE
Hotel & Resort Gallia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Green Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 67 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Las Vegas

Hotel Las Vegas

3.0 kautta 5.0 Via Pietro Mascagni 2, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Hotel Las Vegas on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caribe Bay Jesolon teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 107 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Eden

Hotel Eden

4.0 kautta 5.0 via Bafile, 604, Jesolo, VE
Hotel Eden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel Anthony

Hotel Anthony

4.5 kautta 5.0 Via Padova, 25, Jesolo, VE
Hotel Anthony on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caribe Bay Jesolon teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 73 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Gritti

Hotel Gritti

3.0 kautta 5.0 Via dei Pioppi IV accesso al mare, 4, Jesolo, VE
Hotel Gritti on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta PromoJesolo – Congress and Convention Bureau. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Aparthotel la Pineta

Aparthotel la Pineta

4.0 kautta 5.0 Viale Oriente 140, Jesolo
Aparthotel la Pineta sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Green Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

4.0 kautta 5.0 via Zara, 3, Jesolo, VE
Hotel Excelsior on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
165 €
Almar Jesolo Resort & Spa

Almar Jesolo Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Via Dante Alighieri, 106, Jesolo, VE
Almar Jesolo Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Piazza Drago on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 197 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Amalfi

Hotel Amalfi

3.0 kautta 5.0 via Verdi 73, Jesolo, VE
Hotel Amalfi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caribe Bay Jesolon teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä 2 ravintolaa ja allasbaarin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotel Panorama

Hotel Panorama

3.0 kautta 5.0 Via Bafile 343, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Hotel Panorama on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Jesolo

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Jesolo

Näytä kaikki

Kohteen Jesolo hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Jesolo? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Caribe Bay Jesolon teemapuisto, SEA LIFE Lido di Jesolo ja Piazza Milano. Voit valita 593 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Jesolo löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jesolo

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Jesolo, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Jesolo niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo
 • Hotel Sirenetta
 • Hotel Azzorre & Antille

Nämä kohteen Jesolo hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Adriatic Palace Hotel
 • Park Hotel Brasilia
 • Almar Jesolo Resort & Spa

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Jesolo pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo
 • Hotel Adlon
 • Hotel Marina

Kohteeseen Jesolo tutustuminen

Pikkukaupunkimainen Jesolo on tunnettu lautoistaan ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Jesolo ja sen lähellä kuuluu:

 • Caribe Bay Jesolon teemapuisto
 • SEA LIFE Lido di Jesolo
 • Piazza Milano
 • Piazza Brescia
 • Tropicarium-puisto
 • Piazza Mazzini
 • Jesolo-golfkeskus

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Jesolo, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Venetsia (VCE-Marco Polo). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Jesolo?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Jesolo, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Jesolo, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Marraskuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 170 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 221 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 213 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja 0 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 226 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Jesolo on 831 cm.

Viimeksi varatut hotellit Jesolo

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.