Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Jesolo

Hae hinnat
Hotel Tampico

Hotel Tampico

3.0 kautta 5.0 Via olanda 168, Jesolo, Venezia
Hotel Tampico on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Green Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

5.0 kautta 5.0 Piazza Le Corbusier, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Bussola. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 126 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Villa Eugenia

Hotel Villa Eugenia

3.0 kautta 5.0 via dante alighieri 96, Jesolo, VE
Hotel Villa Eugenia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Marconi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Byron Bellavista

Hotel Byron Bellavista

4.0 kautta 5.0 Via Padova 83, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Hotel Byron Bellavista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia del Faron ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
53 €
Hotel Azzorre & Antille

Hotel Azzorre & Antille

3.0 kautta 5.0 Via Bafile 363, Jesolo, VE
Hotel Azzorre & Antille on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Imperia

Imperia

3.0 kautta 5.0 Via Bafile 538, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Imperia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 58 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Derby

Hotel Derby

3.0 kautta 5.0 Via Padova, 72, Jesolo, VE
Hotel Derby sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia del Faron ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
68 €
Hotel Europa

Hotel Europa

4.0 kautta 5.0 Via Andrea Bafile, 361, Jesolo, Venezia
Hotel Europa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Mazzini. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Orient & Pacific

Hotel Orient & Pacific

4.0 kautta 5.0 Via Leonardo Da Vinci, 2, Lido di Jesolo, Jesolo, VE
Hotel Orient & Pacific on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Green Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
89 €
Regent's Hotel

Regent's Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Leonardo Da Vinci 24, Jesolo
Regent's Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Green Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Jesolo

Katso kaikki kohteen Jesolo vuokra-autot

Jesolo – Matkat

Ota aikalisä stressistä, pakkaa kassit ja valitse kohteeksesi Jesolo – loma kiehtovassa kaupungissa tuo vaihtelua arjen kuvioihin.

Jesolo – Lennot ja hotelli

Jesolo kutsuu! Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Jos ostat lentoliput ja majoituksen samanaikaisesti, voit säästää enimmillään jopa 7.7%^.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin hyvin suunniteltu loma. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, joten seikkailujen täyttämä matka on aivan kättesi ulottuvilla.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet ensin varannut paketin ebookers-palvelusta ja löydätkin sattumalta paremman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi enää jahkailisit?

Maailman kaikista kolkista löytyy kohteita, joihin tutustua. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai rentouttavaa rantalomaa? Valitsitpa minkä tahansa, on koittanut aika pakata laukut ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Jesolo – Matkat

Alueella asuu vakituisesti suunnilleen 24 000 ihmistä.

Jesolo sijaitsee lyhyen matkan päässä naapurikaupungista (Eraclea), jonne pääsee ajamalla 11 km koilliseen päin. Valtion pääkaupunki Rooma sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 400 km etelään.

Aqualandia ja Jesolandia-huvipuisto ovat paikkoja, joissa koko perheellä on varmasti superhauskaa. New Jesolandia -huvipuisto ja Adventure Golf ovat hyviä kohteita, jos kaipaat lisää seikkailuja.

Sea Life Jesolo tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa elämää kuhisevaan ihastuttavaan siniseen maailmaan. Jotkut altaiden asukeista kannattaa kuitenkin jättää omaan rauhaansa, joten on parempi pysyä kuivalla maalla!

Tropicarium-puisto ei ole pelkästään lasten suosima retkikohde. Niin nuorilla kuin vanhoillakin vierailijoilla on täällä paljon tilaisuuksia tutustua mielenkiintoisiin otuksiin lähietäisyydeltä hienosti suunnitelluissa näyttelyissä.

Suurelta planeetaltamme löytyy hämmästyttävä määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmiskunnan historiasta kertovia aarteita. Onneksi esimerkiksi Jesolon luonnonhistoriallinen museo antaa tilaisuuden perehtyä lukuisiin kiehtoviin löydöksiin ja esineisiin.

Jesolo on tunnettu useista aukioistaan, joilla on mukava seurata paikallisten elämää. Ota suunnaksi Piazza Brescia tai Piazza Drago, ja sulaudut pian paikallisten joukkoon. Myös muut aukiot, kuten Piazza Mazzini ja Piazza Milano, tarjoavat mahdollisuuden kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttimiseen.

Pelaatko golfia? Jesolo-golfkeskus on paikka, jonka viheriöllä voit kokeilla hioa lyöntitekniikkaasi.

Vaikka olisitkin jo vieraillut kaikkein tunnetuimmilla maamerkeillä, täällä on vielä koettavaa. Kartodromo Pista Azzurra (kilparata) on paikka, jota ei sovi unohtaa.

Jesolo – Hotellit

Löydät monipuolisesta valikoimastamme takuulla ihanteellisen majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas sisältää nyt yli 134 majoitusliikettä.

Sekä pikkubudjetilla reissaavat että ylellisiä matkakokemuksia kaipaavat löytävät varmasti itselleen mieluisan majoitusvaihtoehdon. Jos haluat löytää kivan huoneen järkevään hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Residence Michelangelo Yachting Club ja Tritone. Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel delle Nazioni hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Hotel delle Nazioni on sekin suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Jesolo

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Jesolo. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Jesolo lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Jesolo?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Jesolo maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Jesolo itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Jesolo ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Jesolo matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Jesolo löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Jesolo?

Kohteen Jesolo suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Jesolo halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Jesolo

Katso kaikki 42 aktiviteettia kohteessa Jesolo

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.