Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Verona

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Verona

Halvat lennot Veronaan

Huikean hieno Verona on yksi Pohjois-Italian ehdottomista helmistä. Adigejoen varrella sijaitsevassa kaupungissa on nähtävissä Italian historian kerrokset aina roomalaisajasta asti, ja lukuisat matkailijat saapuvat vuosittain ihailemaan sen upeasti säilynyttä keskiaikaista arkkitehtuuria. Kymmenen kilometrin mittaisen muurikehän reunustama historiallinen keskusta on osa Unescon maailmanperintöluetteloa. Historiallisuudestaan huolimatta Verona ei ole mikään ulkoilmamuseo, vaan myös elävä ja hengittävä liike-elämän keskus sekä kulttuurikaupunki. Kaupungin suurimmalla aukiolla Piazza Bralla sijaitsevassa 2 000 vuotta vanhassa amfiteatterissa järjestetään joka kesä kuuluisat oopperafestivaalit. Menneisyyden aarteiden lisäksi Veronassa voi nähdä vaikkapa modernia taidetta tai jalkapallo-otteluita. Via Mazzinin ja Corso Porta Borsarin eleganteilla ostoskaduilla voi hankkia uusinta italialaista muotia tai pelkästään ihailla näyteikkunoita. Veronasta ei kuitenkaan voi puhua mainitsematta Romeota ja Juliaa, joiden tarinan Shakespeare sijoitti kaupunkiin. Vaikka näytelmällä ei ole todellista historiallista sidettä Veronaan tai suosittuun "Julian taloon", se on antanut kaupungille kestävän romanttisen hohteen. Mikäpä siinä, sillä Veronassa on helppoa antautua tarunhohtoisen menneisyyden vietäväksi! Kun kaupunkiloma Pohjois-Italiassa kutsuu, ebookersilta löydät helposti halvat lennot Veronaan.

Paras aika matkustaa Veronaan

Italia on aina yhtä suosittu matkakohde, ja Suomesta kohdistuukin sinne kiitettävä määrä lentoja ympäri vuoden. Valinnanvaraa löytyy siis jokaisen matkakalenterin tarpeisiin. Miellyttävintä matkustusaikaa Veronaan ovat kevät ja alkusyksy, jolloin sää on lämmin muttei läkähdyttävä ja kaupungissa on vähemmän turisteja. Heinäkuussa ja elokuussa kaupungissa on todennäköisesti sekä kuumaa että kansoitettua, ja myös lennot ovat sesonkiaikaan kalliimpia. Onneksi edullisten lentojen löytäminen on helppoa ebookersin hakukoneen avulla, ja etenkin varaamalla matkasi ajoissa onnistut varmasti löytämään aikatauluusi ja budjettiisi sopivat lennot Veronaan.

Verkon kautta varaten Veronaan halvalla

Suomesta ei ole suoria lentoja Veronaan, mutta sinne lentävät erilaisten vaihtoyhteyksien kautta esimerkiksi Lufthansa, Alitalia, KLM sekä Air France. Keskimäärin meno-paluun hinta alkaa noin 300 eurosta, mutta varsinkin tekemällä varauksen muutamaa kuukautta aiemmin lennot Veronaan voi löytää jopa edullisemmin. Tarjolla olevien lentojen hintahaarukka on suuri ja lentoreittien pituus vaihtelee, joten vertailun tekeminen kannattaa. Lufthansan lennot Helsinki-Vantaalta Veronaan ovat usein sekä listan edullisimpia että nopeimpia. Lufthansa lentää Helsingistä Veronaan joko Münchenin tai Frankfurtin kautta, jolloin matka-ajaksi tulee lyhimmillään noin 4 tuntia ja 15 minuuttia. Useampia vaihtoyhteyksiä sisältävät lennot ovat monesti edullisempia, mutta matka-aika toki pitenee välilaskujen myötä. Jos hintaero nopeampiin lentoihin nähden ei ole merkittävä, kannattaa usein sijoittaa pieni summa siihen, että pääsee perille vaivattomammin. Voit helposti seuloa tarjonnasta parhaat lennot ebookersin avulla, jotta pääset mahdollisimman halvalla Veronaan.

Saapuminen Veronan lentoasemalle

Lento Veronaan laskeutuu Verona-Villafrancan lentoasemalle (VRN), joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Veronan keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, toinen saapuville ja toinen lähteville lennoille. Siellä on myös valikoima liikkeitä, apteekki sekä ravintoloita ja kahviloita. Verona-Villafrancan lentoasemalta on suora bussiyhteys Veronan päärautatieasemalle, Porta Nuevalle. Aerobus-sukkulabussi liikennöi aamukuuden ja kello 23 välillä 20 minuutin välein, ja matka Porta Nueva -asemalle kestää noin 15 minuuttia. Yhdensuuntainen bussilippu maksaa kuusi euroa ja on voimassa 75 minuuttia. Rautatieasemalta on vielä 10 minuutin bussimatka keskustaan, mutta voimassaoloaikana Aerobus-lippua voi käyttää myös kaupungin busseissa, joten perille asti pääsee samalla rahalla. Takseja löytyy saapuvien lentojen terminaalin edustalta. Luotettavat ja viralliset taksit ovat yleensä väriltään valkoisia tai keltaisia ja niissä on näkyvä TAXI-kyltti katolla sekä tunnusnumero auton kyljessä. Taksimatka Veronan keskustaan vie noin 20 minuuttia, ja hinta-arviota voi kysyä kuljettajalta etukäteen. Jos loman haluaa aloittaa järvimaisemissa, lentoasemalta on kesäisin myös suora bussiyhteys Veronan läheiselle kauniille Gardajärvelle.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Verona?

Lufthansa, KLM, British Airways, Air Baltic

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.