Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Milano

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Milano

Halvat lennot Milanoon

Italian muotikeskus Milano on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Se houkuttelee tutustumaan kaupungin historiallista ja modernia yhdistelevään tunnelmaan, lyömättömiin ostosmahdollisuuksiin ja tietenkin upeaan arkkitehtuuriin – ja italialaiseen ruokaan, sitä ei sovi unohtaa. Milano on yksi Italian suurimmista kaupungeista ja tunnetuin etenkin muodin ystävien parissa, mutta se on silti varsin helppo ottaa haltuun. Kompakti keskusta ja lähellä toisiaan sijaitsevat nähtävyydet tekevät siitä mukavan ja tunnelmallisen kohteen, joka saa vierailijankin tuntemaan olonsa kotoisaksi. Lennot Milanoon ovat suosittuja ja edullisimmat viedään suorastaan käsistä. Matkaa suunnittelevan kannattaakin olla jo hyvissä ajoin asialla, sillä halvat lennot Milanoon ovat varmasti monien muidenkin ostoslistalla. Milanoon matkustavat voivat päätyä mille tahansa kaupungin kolmesta lentoasemasta, mutta onneksi haun voi tehdä yhdellä kertaa kaikille niistä laskeutuvista lennoista. Tai jos tahdot nimenomaan jollekin tietylle lentoasemalle laskeutuvat lennot Milanoon, sekin on helppoa. Kätevällä hakukoneella lentoja voi selata juuri itselle tärkeimpien kriteerien mukaan. Halvimmat lennot Milanoon löytyvät tekemällä lippuostokset jo hyvissä ajoin. Milano on käytännöllisesti katsoen aina sesongissa, sillä kaupunkikohteena sen parhaat puolet ovat esillä ympäri vuoden. Siksi vuodenaikojen tai kuukausien välillä ei välttämättä ole suuria eroja lippujen hinnoissa. Viikonpäivien välillä eroja voi sen sijaan olla, joten kannattaa vertailla hintoja eri lähtöpäivien välillä. Koska lentovalikoima Euroopassa on niin kattava, on viime hetken varaajillekin aina paikkoja lennoilla. Suorat lennot Milanoon ovat arvatenkin suosittuja helppoutensa ansiosta, mutta valikoimasta löytyy myös nopeita välilaskullisia lentoja, jotka voivat olla merkittävästi halvempia.

Halvalla Milanoon

Lento Milanoon kestää noin kolme tuntia tai välilaskullisena tietenkin vähän kauemmin. Keski-Euroopan kautta pääsee noin neljässä ja puolessa tunnissa perille välilaskunkin kautta ja vieläpä edullisesti, joten kannattaa ehdottomasti ottaa välilaskullisetkin lennot huomioon matkaa varatessa. Koska välilaskujen pituudet voivat vaihdella huomattavasti, voivat kokonaismatka-ajatkin olla lähes mitä tahansa. Siksi kannattaa myös miettiä, onko järkeä säästää paria kymppiä lennon hinnassa, jos matkanteossa kestää kymmenen tuntia kauemmin. Onneksi valikoimaan kuuluu hyvin paljon järkevänhintaisia ja -pituisia lentoja Milanoon, joten pienelläkin budjetilla matkaavat löytävät varmasti mukavan vaihtoehdon. Halpoja lentoja on saatavilla kaikkina vuodenaikoina, ja Milano sopii hyvin matkakohteeksi myös talviaikaan, vaikka helteet eivät silloin matkalaisia hellikään. Milanoon halvalla lennolla lähtevä voi säästää pennoset shoppailuun tai herkutteluun, sillä kaupungin ostos- ja ravintolatarjonta on vailla vertaa. Kiinnostipa sitten arkkitehtuuri, muoti tai aito italialainen pizza, Milanossa ei joudu pettymään.

Lennot Milanoon

Milanossa on kolme lentoasemaa, joille kaikille saapuu paljon lentoja. Suorat lennot Suomesta Milanoon saapuvat Malpensan lentoasemalle (MIL), joka on alueen suurin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Milanon keskustasta, mutta lentoasemalta on erinomaiset yhteydet kaupunkiin. Malpensasta pääsee junalla suoraan Milanon päärautatieasemalle, josta puolestaan on yhteyksiä kaikkialle Milanoon ja muualle Italiaan. Bussiyhteys kuljettaa niin ikään päärautatieasemalle, joskin junaa hitaammin. Malpensan lentoasemalta pääsee kätevästi myös Linaten lentoasemalle (LIN), joka on toinen Milanoa palvelevista kansainvälisistä lentoasemista. Linaten lentoasemalta on vain seitsemän kilometriä Milanon keskustaan, ja sieltä on monipuoliset julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla siirtyminen on helppoa ja nopeaa. Nämä kaksi lentoasemaa tunnetaan Milanon päälentoasemina, mutta lisäksi vielä Milano-Bergamon lentoasema eli Orio al Serio (BGY) palvelee Milanoon matkustavia. Se sijaitsee noin 45 kilometrin päässä keskustasta ja on muiden lentoasemien tapaan varustettu hyvillä kulkuyhteyksillä keskustaan. Koska lentoasemia on monta, kannattaa omatoimimatkailijan vielä paluulennolle lähtiessä tarkistaa olevansa menossa oikeaan paikkaan.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

SAS, Air France, KLM, Air Baltic, Austrian Airlines, Lufthansa

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Milano?

✔️ Lennot kohteeseen Milano maksavat yleensä 138 €–164 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Milano, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 86 €. Halpaa lentoa kohteeseen Milano etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että huhtikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Milano?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Milano on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Milano?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Milano helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Milano saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Milano?

✔️ Voit muuttaa kohteen Milano lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Milano?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Milano helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Milano lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Milano, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Air France, KLM, Air Baltic, Austrian Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.