Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Milano

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Milano

Halvat lennot Milanoon

Italian muotikeskus Milano on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Se houkuttelee tutustumaan kaupungin historiallista ja modernia yhdistelevään tunnelmaan, lyömättömiin ostosmahdollisuuksiin ja tietenkin upeaan arkkitehtuuriin – ja italialaiseen ruokaan, sitä ei sovi unohtaa. Milano on yksi Italian suurimmista kaupungeista ja tunnetuin etenkin muodin ystävien parissa, mutta se on silti varsin helppo ottaa haltuun. Kompakti keskusta ja lähellä toisiaan sijaitsevat nähtävyydet tekevät siitä mukavan ja tunnelmallisen kohteen, joka saa vierailijankin tuntemaan olonsa kotoisaksi. Lennot Milanoon ovat suosittuja ja edullisimmat viedään suorastaan käsistä. Matkaa suunnittelevan kannattaakin olla jo hyvissä ajoin asialla, sillä halvat lennot Milanoon ovat varmasti monien muidenkin ostoslistalla. Milanoon matkustavat voivat päätyä mille tahansa kaupungin kolmesta lentoasemasta, mutta onneksi haun voi tehdä yhdellä kertaa kaikille niistä laskeutuvista lennoista. Tai jos tahdot nimenomaan jollekin tietylle lentoasemalle laskeutuvat lennot Milanoon, sekin on helppoa. Kätevällä hakukoneella lentoja voi selata juuri itselle tärkeimpien kriteerien mukaan. Halvimmat lennot Milanoon löytyvät tekemällä lippuostokset jo hyvissä ajoin. Milano on käytännöllisesti katsoen aina sesongissa, sillä kaupunkikohteena sen parhaat puolet ovat esillä ympäri vuoden. Siksi vuodenaikojen tai kuukausien välillä ei välttämättä ole suuria eroja lippujen hinnoissa. Viikonpäivien välillä eroja voi sen sijaan olla, joten kannattaa vertailla hintoja eri lähtöpäivien välillä. Koska lentovalikoima Euroopassa on niin kattava, on viime hetken varaajillekin aina paikkoja lennoilla. Suorat lennot Milanoon ovat arvatenkin suosittuja helppoutensa ansiosta, mutta valikoimasta löytyy myös nopeita välilaskullisia lentoja, jotka voivat olla merkittävästi halvempia.

Halvalla Milanoon

Lento Milanoon kestää noin kolme tuntia tai välilaskullisena tietenkin vähän kauemmin. Keski-Euroopan kautta pääsee noin neljässä ja puolessa tunnissa perille välilaskunkin kautta ja vieläpä edullisesti, joten kannattaa ehdottomasti ottaa välilaskullisetkin lennot huomioon matkaa varatessa. Koska välilaskujen pituudet voivat vaihdella huomattavasti, voivat kokonaismatka-ajatkin olla lähes mitä tahansa. Siksi kannattaa myös miettiä, onko järkeä säästää paria kymppiä lennon hinnassa, jos matkanteossa kestää kymmenen tuntia kauemmin. Onneksi valikoimaan kuuluu hyvin paljon järkevänhintaisia ja -pituisia lentoja Milanoon, joten pienelläkin budjetilla matkaavat löytävät varmasti mukavan vaihtoehdon. Halpoja lentoja on saatavilla kaikkina vuodenaikoina, ja Milano sopii hyvin matkakohteeksi myös talviaikaan, vaikka helteet eivät silloin matkalaisia hellikään. Milanoon halvalla lennolla lähtevä voi säästää pennoset shoppailuun tai herkutteluun, sillä kaupungin ostos- ja ravintolatarjonta on vailla vertaa. Kiinnostipa sitten arkkitehtuuri, muoti tai aito italialainen pizza, Milanossa ei joudu pettymään.

Lennot Milanoon

Milanossa on kolme lentoasemaa, joille kaikille saapuu paljon lentoja. Suorat lennot Suomesta Milanoon saapuvat Malpensan lentoasemalle (MIL), joka on alueen suurin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Milanon keskustasta, mutta lentoasemalta on erinomaiset yhteydet kaupunkiin. Malpensasta pääsee junalla suoraan Milanon päärautatieasemalle, josta puolestaan on yhteyksiä kaikkialle Milanoon ja muualle Italiaan. Bussiyhteys kuljettaa niin ikään päärautatieasemalle, joskin junaa hitaammin. Malpensan lentoasemalta pääsee kätevästi myös Linaten lentoasemalle (LIN), joka on toinen Milanoa palvelevista kansainvälisistä lentoasemista. Linaten lentoasemalta on vain seitsemän kilometriä Milanon keskustaan, ja sieltä on monipuoliset julkisen liikenteen yhteydet, joiden avulla siirtyminen on helppoa ja nopeaa. Nämä kaksi lentoasemaa tunnetaan Milanon päälentoasemina, mutta lisäksi vielä Milano-Bergamon lentoasema eli Orio al Serio (BGY) palvelee Milanoon matkustavia. Se sijaitsee noin 45 kilometrin päässä keskustasta ja on muiden lentoasemien tapaan varustettu hyvillä kulkuyhteyksillä keskustaan. Koska lentoasemia on monta, kannattaa omatoimimatkailijan vielä paluulennolle lähtiessä tarkistaa olevansa menossa oikeaan paikkaan.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

SAS, Air France, Air Baltic, KLM, Lufthansa, Czech Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.