Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Rooma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
Kohdekaupunki Rooma
Lennon hinta 981 €

Lennot Roomaan

Kaikki tiet vievät tunnetusti Roomaan, mutta Suomesta käsin on turhan hidasta körötellä Italiaan. Parempi vaihtoehto on avata ebookersin sivut ja vertailla lentoja Roomaan, sillä valittavana on runsaasti sekä suoria että välilaskullisia vaihtoehtoja. Ikuisessa kaupungissa historiallisia nähtävyyksiä riittää. Jossain toisessa kaupungissa Colosseumin, Pantheonin ja Espanjalaisten portaiden kaltaiset nähtävyydet olisivat hämmästyttäviä ja tarkoin varjeltuja ihmeitä, mutta Roomassa ne ovat vasta alkulämmittelyä. Italian pääkaupunki on mainio kaupunkilomakohde, joten varaa halvat lennot Roomaan ja nauti pitkästä viikonlopusta oman kullan tai vaikka bestiksen kanssa. Lomalla Roomassa voit samalla käydä matkalla Italian naapurimaassa Vatikaanissa Tiberjoen länsipuolella. Riennä Roomaan ja nauti säihkyvästä kaupunkilomasta Italiassa.

Suorat lennot Rooman kulttuurikaupunkiin

Rooman imu matkailukaupunkina on melkoinen koko vuoden ympäri, joten paras aika matkustaa Roomaan on juuri silloin, kun se omiin suunnitelmiisi sopii. Jos haluat välttää hillitöntä hellettä, valitse matkustusajankohdaksi esimerkiksi kevät tai syksy, jolloin kovin kuumuus ei pääse yllättämään. Hae halpoja lentoja Roomaan talviaikaan, jolloin sateiden huuhtelemaa kaupunkia ei tarvitse jakaa miljoonan muun matkailijan kanssa. Paikalliset asukkaat pitävät kyllä huolen, ettei miljoonakaupungissa ehdi tympääntyä. Suomesta käsin löytää suoria lentoja Roomaan käytännössä joka päivä sekä aamulla että iltapäivällä, joten matkanteko ei jää vaihtoehdoista kiinni. Finnair ja Norwegian Air International liikennöivät lentoja Helsingin ja Rooman välillä, ja matka kaupungista toiseen kestää noin 3,5 tuntia kummankin yhtiön matkassa. Lennolla on juuri sopivasti aikaa selailla matkaopas läpi tai ottaa vaikka pienet päikkärit. Valinnanvarasi vaan lisääntyy, jos suvaitset matkallasi yhden välilaskun, sillä Lufthansa lennättää reissaajat Roomaan Frankfurtin tai Münchenin kautta, Alitalia käyttää Berliinin Tegeliä ja SAS hoitaa lentonsa Kööpenhaminan tai Tukholman Arlandan avulla. Matka-aika pitenee, mutta mahdollisuudet säästää lentolippujen hinnoissa kasvavat.

Fiumicinon kautta halvalla Roomaan

Rooman lähiympäristössä on kaksi lentoasemaa, joista Fiumicinossa sijaitseva Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema (IATA: FCO) tarjoaa suomalaiselle matkailijalle parhaan valikoiman lentoja. Ciampino–G.B. Pastinen kansainvälinen lentoasema (IATA: CIA) on lähempänä Roomaa, mutta sinne ei liikennöidä Suomesta lainkaan lentoja. Eurooppalaiset halpalentoyhtiöt ovat sysänneet Ciampinon matkustajaluvut huimaan nousuun, ja reittejä on lisätty runsaasti, joten ehkä suomalaisetkin pääsevät omasta maastaan tälle kentälle vielä lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä lento Roomaan löytyy ehdottomasti helpoiten Fiumicinon Leonardo da Vincin kentälle, jonne kaikki suorat lennot Suomesta laskeutuvat. Fiumicinosta käsin matkaa voi jatkaa käytännössä minne tahansa päin maailmaa, mutta älä kulje onnesi ohi vaan suuntaa itse Roomaan. Fiumicinon lentoasema ei nuku koskaan, sillä vuosittain kymmenet miljoonat matkustajat kulkevat sitä kautta. Terminaaleja on neljä, joten oman lähtevän lennon terminaali kannattaa varmistaa huolella. Vaikka Italia kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, on turvatarkastuksiin syytä varata tarpeeksi aikaa. Lentoasemalla on erittäin hyvät ostos- ja ravintolapalvelut, joten laita Fiumicinon ilmainen lentokenttäwifi päälle ja päivitä lomakuvat naamakirjaan paluulentoa odotellessa. Fiumicinon Leonardo da Vincin lentoasema on noin 30 kilometrin päässä Roomasta, mutta matka kentältä kaupunkiin taittuu parhaimmillaan noin puolessa tunnissa. Leonardo Express on nimenomaan Roomaan suuntaaville reissaajille tarkoitettu junayhteys, joka yhdistää Fiumicinon lentoaseman ja Rooman päärautatieaseman toisiinsa. Yhdensuuntainen junamatka maksaa noin 15 euroa. Toinen vaihtoehto on käyttää Rooman paikallisjunalinjaa FL1, joka pysähtyy myös Rooman muilla asemilla ja maksaa alle kymmenen euroa. Fiumicinon lentoasemalta on lisäksi runsaasti bussiyhteyksiä Roomaan. Niiden matka-aika vaihtelee 45–60 minuutin välillä, ja monet pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi muuallakin Roomassa. Varaa rento loma Roomaan ja sukella suurkaupungin pyörteisiin.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Rooma?

SAS, Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Air France, Ukraine International Airlines, Aegean, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.