Pääosion alkuosa

Suositut Maatilamajoitukset – Venetsia

55 €
Ca' Tessera Venice Airport

Ca' Tessera Venice Airport

Via Triestina, 151, Venezia Tessera, Mestre, VE
Ca' Tessera Venice Airport on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Forte Bazzera (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Venicegreen Agriresort

Venicegreen Agriresort

Via Piovega 7, Tessera, Mestre, VE
Venicegreen Agriresort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Forte Bazzera (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maatilamajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Relais Ormesani

Relais Ormesani

Via Zuccarello, 42/G, Marcon, VE
Relais Ormesani on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Forte Bazzera (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa maatilamajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen/pation ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
75 €
Agriturismo Nonna Rina

Agriturismo Nonna Rina

Via Leopardi 13/b, Marcon, VE
Agriturismo Nonna Rina on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Forte Bazzera (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
70 €
Agriturismo-B&B Colombera

Agriturismo-B&B Colombera

Via Colombera 4a, Quarto d'Altino, VE
Agriturismo-B&B Colombera sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco Naturale Regionale del Fiume Silen luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä maatilamajoituksessa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Agriturismo ai Carpini

Agriturismo ai Carpini

Via Treviso 27, Marcon, VE
Agriturismo ai Carpini on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Forte Bazzera (rakennus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa maatilamajoituksessa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Corte del Brenta

Corte del Brenta

Via Padana 204, Mestre, VE
Corte del Brenta sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Villa Foscari La Malcontenta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2007 rakennetussa maatilamajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
89 €
Al Segnavento

Al Segnavento

Via Gatta, 76 C, Zelarino, Mestre, VE
Al Segnavento on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ospedale dell'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä maatilamajoituksessa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
85 €
Agriturismo Da Merlo

Agriturismo Da Merlo

Via Parmenide 7, Trivignano, Mestre, VE
Agriturismo Da Merlo on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ospedale dell'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa maatilamajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Venetsia Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Venetsia Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Venetsia Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Venetsia Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Venetsia Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Venetsia on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Venetsia Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Venetsia Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Venetsia Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Venetsia onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Venetsia

Näytä kaikki 3 990 majoitusliikettä kohteessa Venetsia
Carnival Palace Hotel 111 €
Carnival Palace Hotel

Carnival Palace Hotel

Fondamenta di Cannaregio, 929, Venetsia, VE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Venetian Ghetto ja Canal Grande sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Piazzalle Roma ja Venetsian satama ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Ala (Adults Recom'd) 110 €
  Hotel Ala (Adults Recom'd)

  Hotel Ala (Adults Recom'd)

  San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venetsia, VE
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Santa Maria del Giglio (kirkko) ja La Fenicen oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Markuksen tori ja Basilica di Santa Maria della Salute ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hyatt Centric Murano Venice 120 €
   Hyatt Centric Murano Venice

   Hyatt Centric Murano Venice

   Riva Longa, 49, Murano Island, Venetsia, VE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chiesa di San Pietro Martire ja Cometa di Vetro sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palazzo Contarini del Bovolo ja Pyhän Markuksen basilika ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Hotel Abbazia 80 €
    Hotel Abbazia

    Hotel Abbazia

    Cannaregio, Calle Priuli Cavaletti 68, Venetsia, VE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Scalzin silta ja Canal Grande sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazzalle Roma ja Ca' d'Oro ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.