Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Antwerp

69 €
A-STAY Antwerpen

A-STAY Antwerpen

3.5 kautta 5.0 86 Pelikaanstraat, Antwerpen, Vlaanderen
A-STAY Antwerpen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antwerpenin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
110 €
Hilton Antwerp Old Town

Hilton Antwerp Old Town

4.0 kautta 5.0 Groenplaats 32, Antwerpen
Hilton Antwerp Old Town on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Onze-Lieve-Vrouwekathedraal on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
95 €
Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

4.0 kautta 5.0 Koningin Astridplein 7, Antwerpen
Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Antwerpenin eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 253 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
97 €
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Hampton by Hilton Antwerp Central Station

3.0 kautta 5.0 Pelikaanstraat 10-16, Antwerpen, BE
Hampton by Hilton Antwerp Central Station on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antwerpenin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
119 €
NH Collection Antwerp Centre

NH Collection Antwerp Centre

4.0 kautta 5.0 Pelikaanstraat 84, Antwerpen, Antwerp
NH Collection Antwerp Centre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antwerpenin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 186 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
TRYP by Wyndham Antwerp

TRYP by Wyndham Antwerp

3.0 kautta 5.0 Plantin En Moretuslei 136, Antwerpen
TRYP by Wyndham Antwerp on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ring Road. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 176 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
113 €
Crowne Plaza Antwerp

Crowne Plaza Antwerp

4.0 kautta 5.0 Gerard Le Grellelaan 10, Antwerpen
Crowne Plaza Antwerp on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ring Road. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
99 €
HotelO Kathedral Antwerp

HotelO Kathedral Antwerp

3.5 kautta 5.0 Handschoenmarkt 3, Antwerpen
HotelO Kathedral Antwerp on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 33 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
49 €
ibis budget Antwerpen Centraal Station

ibis budget Antwerpen Centraal Station

2.0 kautta 5.0 Lange Kievistraat 145, Antwerpen
ibis budget Antwerpen Centraal Station on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antwerpenin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 145 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Leonardo Hotel Antwerp

Leonardo Hotel Antwerp

3.0 kautta 5.0 De Keyserlei 59, Antwerpen
Leonardo Hotel Antwerp on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antwerpenin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 105 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Antwerp

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Antwerp

Katso kaikki kohteen Antwerp vuokra-autot

Antwerp – Matkat

Etsi matkalaukut valmiiksi ja valitse tällä kertaa kohteeksesi Antwerp – lomat siellä eivät unohdu helposti.

Antwerp – Lennot ja hotelli

Matkustaminen on ennen kaikkea unohtumattomia kokemuksia. Jos Antwerp ja sen houkuttelevat nähtävyydet ovat haaveidesi täyttymys, ebookers on valmis auttamaan upeiden matkojen saalistamisessa. Ebookers auttaa tekemään lomastasi upeamman kuin osaat odottaakaan.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun hankit lentoliput ja hotellihuoneet palvelustamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 7.7%^.

Mikään ei ole rentouttavampaa kuin hyvin suunniteltu lomamatka. Suuressa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on aivan kättesi ulottuvilla.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

Carpe diem! Tartu tilaisuuteen ja aloita pakkaaminen. Eksoottiset elämykset odottavat sinua tuntemattomissa maissa, ja me autamme sinua löytämään ne.

Varausehtoja sovelletaan.

Antwerp – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 460 000 henkeä.

Se sijaitsee noin 40 km pohjoiseen valtion pääkaupungista, joka on Bryssel, ja 19 km länteen naapurikaupungista (Zoersel).

Aina välillä, kun takapenkillä ei tapella ja huudeta, lapset ovat mahtavaa matkaseuraa. Recreatiepark De Ster on hyvä paikka seikkailla ja pitää hauskaa yhdessä takapenkin valtiaiden kanssa.

Todista ihmetyksestä kertovaa ilmettä lastesi silmissä heidän kohdatessaan eläimiä, joiden koti on Antwerpenin eläintarha. Antwerpenin eläintarha on myös viihdyttävä ja opettavainen paikka.

Jos ajattelet, että olut ja ihminen kuuluvat yhteen, Het Anker -panimo on oikea osoite suunnata. Panimon työntekijöiden omistautuminen taivaalliselle kullankeltaiselle juomalle maistuu jokaisessa pullossa.

Paikat kuten Antwerpenin kasvitieteellinen puutarha ovat tärkeitä sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelupyrkimysten kannalta. Esillä oleva laaja kasvien valikoima on sekä vaikuttava että uskomattoman kaunis.

Muistatko lapsuuden huolettomat kesät, jotka vietit nurmikolla maaten ja taivaan pilvien muotoja tutkien? De Nekker ja Stadspark van Antwerpen ovat paikkoja, joissa nuo muistot heräävät eloon. Myös Vrijbroekpark ja Tivolipark ovat paikkoja, joiden vehreydestä nauttien vietät leppoisan hetken.

Me ihmiset olemme jo kauan olleet tietoisia siitä, että luonnossa oleskelu tekee hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Jos matkallasi näkemäsi uudet ja ihmeelliset asiat saavat pääsi pyörälle, mikset virkistäisi mieltäsi ja tekisi retken kohteeseen Nachtegalenpark ?

Kulje avarissa saleissa, tutustu kiinnostaviin näyttelyihin ja kysy halutessasi lisätietoja henkilökunnalta. Plantin-Moretus-museo ja ModeMuseum ovat kiinnostavia paikkoja, joissa voit rauhoittua ja oppia jotakin uutta. Innokkaiden museoissa kävijöiden kannattaa valita vierailukohteiksi myös Vleeshuis ja Museum Aan de Stroom.

Lähde retkelle paikkaan Merenkulkumuseo, joka esittelee seudun merenkulun historiaa.

Paikassa Technopolis esillä olevissa mielenkiintoisissa tieteellisissä esineissä riittäisi katseltavaa päivien ajaksi. Hyvä idea on osallistua järjestetylle kierrokselle, jolloin saat parhaan hyödyn käynnistäsi.

Näin monen vaikuttavan taidenäyttelyn joukosta valitseminen voi olla haastavaa. Kannattaakin yrittää vierailla mahdollisimman monessa kohteessa ja suunnistaa ensimmäiseksi esimerkiksi kohteisiin Museum Mayer van den Bergh (museo) tai Rubenshuis. Jos tahdot nähdä lisää taidetta, Nykytaiteen museo ja Middelheimin museo ihastuttavat nekin taiteen ystäviä.

Kohteissa Letterenhuis ja Lamot Congres- en Erfgoedcentrum saat tilaisuuden tutustua tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Schepenhuis Museum ja Kazerne Dossin tarjoavat mahdollisuuden tutustua upeisiin näyttelyihin, joiden myötä menneisyys herää henkiin.

Voit luoda kunnon silmäyksen menneisyyteen käydessäsi muutamassa seudun historiallisesti tärkeistä paikoista. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, mutta esimerkiksi Antwerpenin kaupungintalo ja Boerentoren ovat kaksi parhainta. Brusselpoort ja Zimmertoren ovat myös kaksi varmaa käyntikohdetta.

Sotahistoriasta kiinnostuneiden on käytävä kohteissa Fort van Breendonk ja Fort Liefkenshoek. Voit suorastaan nähdä ja aistia rajut piiritykset, jotka paikan päällä elettiin ja oppia lisää älykkäistä puolustusmenetelmistä, jotka tekivät hyökkäämisen vaikeaksi.

Kasteel Walburg vaikuttaa olevan kuin suoraan satukirjasta. Kuvittele, millaista on ollut asua tässä vaikuttavassa paikassa. Jos haluat nähdä lisää vastaavia kohteita, Kasteel Rivierenhof ja Kasteel Den Brandt ovat myös vierailun arvoisia paikkoja.

Haluatko tutustua matkallasi myös hengellisiin asioihin? Onze-Lieve-Vrouwekathedraal ja Sint-Pauluskerk ovat silloin hyviä tutustumiskohteita. Sint-Romboutskathedraal ja Onze-Lieve-Vrouwekerk ovat myös sopivia paikkoja, jos haluat levähtää.

Vaikka kaikki matkailijat eivät ehkä tiedä siitä, deSingel Internationale Kunstcampus on myös kiinnostava nähtävyys.

Antwerp – Hotellit

Löydät itsellesi hetkessä miellyttävän majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää nyt 96 majoitusliikettä.

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut kuluttamistaan tarkkailevat matkustajat löytävät varmasti itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Hotel Diamonds and Pearls ja Quality Hotel Antwerpen Centrum Opera. Ne ovat todiste siitä, että laadukas palvelu ei aina ole tyyristä. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat kuitenkin sinun juttusi, täydellisiä vaihtoehtoja ovat Hotel 't Sandt Antwerpen ja Hotel Julien.

Löydä halvat matkat kohteeseen Antwerp

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Antwerp. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Antwerp lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Antwerp?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Antwerp maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Antwerp itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Antwerp ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Antwerp matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Antwerp löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Antwerp?

Kohteen Antwerp suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Antwerp halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Antwerp

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Antwerp

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.