Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Los Angeles

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Los Angeles lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi LAX
Lennon hinta 604 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – QLA

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Los Angeles Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 769 € 659 € 549 € 439 € 330 € 220 € 110 € 0 € 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T Hinta on 686 € on Lufthansa Hinta on 610 € on Turkish Airlines Hinta on 627 € on United Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 726 € on Delta Hinta on 671 € on Delta Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 646 € on Delta Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 629 € on United Hinta on 671 € on Delta Hinta on 671 € on Delta Hinta on 769 € on Delta Hinta on 629 € on United Hinta on 611 € on Turkish Airlines Hinta on 718 € on American Airlines Hinta on 629 € on United

Los Angeles lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenLos Angeles
Kohdelentokentän IATA-koodiQLA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötAmerican Airlines, United, Finnair, Turkish Airlines, Iberia, Qatar Airways
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta169 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Los Angeles (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Pakkaa mukaan tarpeeksi viihdykettä, että et tylsisty välilaskun aikana, koska kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä ei tarjota suoria lentoja. Sinun täytyy varata lippusi lentoyhtiöltä, joka lentää välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Los Angeles (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Los Angeles (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä tulee mitä todennäköisemmin olemaan Los Angeles, CA (LAX-Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä, sinulla on muutama yhtiö, joista valita. Joka kuukausi 30 lentoa lentävä American Airlines on monien matkustajien valinta. Harkitsemisen arvoinen on myös British Airways, joka liikennöi 30 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet löytänyt halvimman hinnan.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Los Angeles (ja lähialueet) välillä on?

Spontaanit lomat voivat tuoda jännitystä arkeen. 2 jokapäiväistä lentoa reitillä Helsinki (ja lähialueet) – Los Angeles (ja lähialueet) takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.


Los Angeles – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Los Angeles

Näytä kaikki 8 200 majoitusliikettä kohteessa Los Angeles
The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles

The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles

404 S Figueroa St, Los Angeles, CA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Walt Disney Concert Hall, Staples Center ja Microsoft Theater sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. L.A. Live ja Downtown Los Angeles, ...

  The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles104 €

  The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles104 €
  Hilton Los Angeles Airport

  Hilton Los Angeles Airport

  5711 W Century Blvd, Los Angeles, CA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,0/5 (5 arvostelua)

   Toyota Sports Center on 3,8 kilometrin ja Los Angeles Forum on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Hollywood Park Casino ...

   Hilton Los Angeles Airport92 €

   Hilton Los Angeles Airport92 €
   Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

   Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

   251 S Olive St, Los Angeles, CA
    4.5 kautta 5.0
     
     

    The Broad ja Walt Disney Concert Hall sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Museum of Contemporary Art ja Los Angelesin kaupungintalo ...

    Omni Los Angeles Hotel at California Plaza105 €

    Omni Los Angeles Hotel at California Plaza105 €
    Millennium Biltmore Los Angeles

    Millennium Biltmore Los Angeles

    506 S Grand Ave, Los Angeles, CA
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,2/5 (4 arvostelua)

     Pershing Square, Walt Disney Concert Hall ja The Broad sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Grand Central Market (ostoskeskus) ...

     Millennium Biltmore Los Angeles99 €

     Millennium Biltmore Los Angeles99 €
     AC Hotel by Marriott Los Angeles South Bay

     AC Hotel by Marriott Los Angeles South Bay

     2130 East Maple Avenue, El Segundo, CA
      3.5 kautta 5.0
       
       
      3,0/5 (1 arvostelua)

      Campus El Segundo ja Toyota Sports Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sony Pictures Studios (elokuvastudio) ja Venice Beach ...

      AC Hotel by Marriott Los Angeles South Bay90 €

      AC Hotel by Marriott Los Angeles South Bay90 €
      Hotel Indigo Los Angeles Downtown

      Hotel Indigo Los Angeles Downtown

      899 Francisco Street, Los Angeles, CA
       4.5 kautta 5.0
        
        
       4,5/5 (2 arvostelua)

       Staples Center ja Downtown Los Angeles, Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Etelä-Kalifornian yliopisto ...

       Hotel Indigo Los Angeles Downtown136 €

       Hotel Indigo Los Angeles Downtown136 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.