Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Istanbul alkaen 182.56 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki Istanbul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Helsinki - Istanbul -lennot

Oletko suuntaamassa Helsingistä Istanbuliin, Euroopan ja Aasian rajakaupunkiin? Istanbul oli vuonna 2010 yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista, ja siellä riittää nähtävää ja koettavaa useammalle kerralle. Varaa lentosi Helsingistä Istanbuliin, ja lähde kokemaan tuon ainutlaatuisen kaupungin ”sulatusuuni”, jossa kielet, kulttuurit ja perinteet ovat vuosisatojen saatossa sekoittuneet tämän päivän moderniksi Istanbuliksi.

Lähtö Helsingistä

Helsingistä matkalle lähteminen on helppoa ja mukavaa hyvien liikenneyhteyksien ja lentokentän toimivien palveluiden ansiosta. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin pohjoispuolella, noin 18 kilometrin päässä keskustasta. Kentälle kulkee oma lentokenttäbussi, mutta myös paikallisliikenteen linja 615 tuo reissulle lähtijät perille pelkällä seutulipun hinnalla.Bussimatka kestää n. 40 minuuttia, joten jos sinulla meinaa tulla hoppu, kannattaa hypätä taksin kyytiin, jolloin matka-aika lyhenee n. kymmenellä minuutilla. Matkan hinta tosin siinä tapauksessa moninkertaistuu.

Jos tulet paikalle omalla autolla, voit jättää kulkupelisi Lomaparkkiin. Viikon parkkiaika maksaa ulkoparkeissa 39€/vko ja parkkihalleissa 57€-65€. Junalla tullessasi sinun kannattaa jäädä pois Tikkurilan juna-asemalla, mistä on bussiyhteys kentälle.

Mitä tehdä saavuttuasi Istanbuliin?

Istanbuliin lentäessäsi laskeudut Atatürkin kansainväliselle lentoasemalle, Istanbulin Euroopan puoleiselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee 20 kilometrin päässä Istanbulin keskustasta. Kentältä keskustaan pääsemiseksi on useita keinoja. Ehkäpä yleisin näistä on taksi, jolla matka kentältä Taksimin aukiolle tai Sultanahmetiin, Istanbulin vanhaankaupunkiin, maksaa 40 Turkin liiraa eli noin 18 euroa. Voit ottaa kentältä myös joko lentokenttäbussin tai paikallisliikenteen bussin, joilla lipun hinta on 5-10 liiraa bussista riippuen. Mikäli sinulla ei ole paljoa kantamuksia, voit seurata Light Rail-kylttejä, jotka vievät sinut metrolle. Metrolla pääset suoraan bussiasemalle Istanbulin keskustaan, josta voit jatkaa myös muiden metrolinjojen avulla esimerkiksi syvemmälle vanhaankaupunkiin. Matka metrolla maksaa 2-3,5 liiraa määränpäästäsi riippuen.

Anna meidän auttaa matkasi suunnittelussa, ja aloita matkan varaaminen syöttämällä matkasi päivämäärät viereiseen hakukoneeseemme!

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Istanbul

Näytä kaikki 2 075 hotellia kohteessa Istanbul
Courtyard by Marriott Istanbul International Airport

Courtyard by Marriott Istanbul International Airport

Basin Ekspress Yolu, Fatih Cad., Istanbul
4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (11 arvostelua)

Strike Bowling, Mall of Istanbul ja Atatürkin olympiastadion ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Play Land ja Floryan ranta ovat myös 10 kilometrin ...

42 €

42 €
Deluxe Golden Horn Sultanahmet Hotel

Deluxe Golden Horn Sultanahmet Hotel

Binbirdirek Mah., Istanbul
4.0 kautta 5.0
2,7 / 5 (3 arvostelua)

Media Museum, Hippodromi ja Yerebatan Saray sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Hagia Sofia ja Suuri basaari ovat myös ...

62 €

62 €
WOW Istanbul Hotel

WOW Istanbul Hotel

Istanbul Dünya Ticaret Merkezi, Istanbul
5.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (8 arvostelua)

İstanbul Aydın Üniversitesi, Istanbulin akvaario ja Floryan ranta ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. ...

56 €

56 €
Arden City Hotel - Special Class

Arden City Hotel - Special Class

Alemdar Mah Kazm Ismail Gürkan Cad No2, Istanbul
4.5 kautta 5.0
4,1 / 5 (18 arvostelua)

Cagaloglu Hamami, Yerebatan Saray ja Hagia Sofia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hippodromi ja Suuri basaari ovat myös ...

73 €

73 €
ISG Airport Hotel - Special Class

ISG Airport Hotel - Special Class

Istanbul Sabiha Gokcen Int'l Airport, Istanbul
4.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Viaport Outlet Shopping on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Sabanci University Gosteri Merkezi ja Aydos Castle sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Ayios ...

48 €

48 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.