Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Istanbul hotellit

Tunel Residence 51 €
Tunel Residence

Tunel Residence

Sishane Evliya Celebi Mah., Istanbul
   
  4,0
  / 5 (4 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Neve Shalom -synagoga ja Galata-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä Stripin varrella sijaitsevasta huoneistohotellista. Taksim-aukio ja Süleymaniye-moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä.

  TAV Airport Hotel Istanbul 100 €
  TAV Airport Hotel Istanbul

  TAV Airport Hotel Istanbul

  Ataturk International Airport, Istanbul
    
   4,5
   / 5 (2 arvostelua)
   0.0 kautta 5.0

   Havacılık Müzesin museo on 5 kilometrin päässä tästä hotellista. İstanbul Aydın Üniversitesi ja Marmara Forum -ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Atakoyn venesatama ja 212 Istanbul Power Outlet -ostoskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Ottoman Hotel Imperial - Special Class 63 €
   Ottoman Hotel Imperial - Special Class

   Ottoman Hotel Imperial - Special Class

   Caferiye Sok. No. 6/1, Istanbul
     
    4,1
    / 5 (22 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Yerebatan Saray ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Topkapin palatsi ja Hippodromi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    WOW Airport Hotel 45 €
    WOW Airport Hotel

    WOW Airport Hotel

    Istanbul World Trade Center, Istanbul
      
     4,2
     / 5 (4 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Havacılık Müzesin museo on 4,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Marmara Forum -ostoskeskus ja 212 Istanbul Power Outlet -ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Atakoyn venesatama ja İstanbul Aydın Üniversitesiovat myös 10 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Istanbul

     Hotel Amira Istanbul
     Hotel Amira Istanbul

     Hotel Amira Istanbul

     Kucuk Ayasofya Mahallesi Mustafa, Istanbul
       
      4,6
      / 5 (7 arvostelua)
      0.0 kautta 5.0

      Arastan bazaari ja Hippodromi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sininen moskeija ja Yerebatan Saray ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Arena Hotel - Special Class
      Arena Hotel - Special Class

      Arena Hotel - Special Class

      Kucukayasofya Mah., Istanbul
        
       5,0
       / 5 (3 arvostelua)
       0.0 kautta 5.0

       Hippodromi ja Sininen moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hagia Sofia sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

       Grand Hotel Palmiye
       Grand Hotel Palmiye

       Grand Hotel Palmiye

       Istiklal Cad Imam Adnan Sok. No:16, Istanbul
         
        2.0 kautta 5.0

        Madame Tussaudin vahakabinetti ja Taksim-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galata-torni ja Dolmabahcen palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Antique Hostel & Guesthouse
        Antique Hostel & Guesthouse

        Antique Hostel & Guesthouse

        Kutlugun Sokak No:51 Sultanahmet, Istanbul
          
         2.0 kautta 5.0

         Mosaiikkimuseo ja Hagia Sofia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Sininen moskeija ja Yerebatan Saray ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Istanbul

         Vault Karakoy,The House Hotel - Special Class Hae hinnat
         Vault Karakoy,The House Hotel - Special Class

         Vault Karakoy,The House Hotel - Special Class

         Emek yemez mh. Bankalar cd. No 5, Istanbul
           
          4,8
          / 5 (10 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Nardis Jazz Club ja Galata-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Süleymaniye-moskeija ja Maustebasaari ovat myös 2 kilometrin päässä.

          Rixos Pera Istanbul Hae hinnat
          Rixos Pera Istanbul

          Rixos Pera Istanbul

          Kamerhatun Mah.Mesrutiyet Cad.No 44, Istanbul
            
           4,7
           / 5 (3 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Pera-museo, Viattomuuden museo ja Taksim-aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä Stripin varrella sijaitsevasta hotellista. Acıbadem Taksimin sairaala sijaitsee 1,6 kilometrin päässä.

           CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul Hae hinnat
           CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

           CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

           Gümüssuyu Mah. Inönü Cad. No:8, Istanbul
             
            4,6
            / 5 (14 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Istanbulin teknillinen yliopisto, Taksim-aukio ja Dolmabahcen palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Süleymaniye-moskeija ja Suuri basaari ovat myös 5 kilometrin päässä.

            Tomtom Suites Hae hinnat
            Tomtom Suites

            Tomtom Suites

            Bogazkesen Cad.Tomtom Kaptan Sokak 18, Istanbul
              
             5,0
             / 5 (1 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Viattomuuden museo ja Galata-torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahcen palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Istanbul Hotellit

             Hotellit Istanbulissa – kaupungissa, jossa itä ja länsi kohtaavat

             Istanbul on Turkin suurin kaupunki, ja ainoa kaupunki maailmassa, joka maantieteellisesti sijaitsee kahdessa maanosassa; Euroopassa ja Aasiassa. Istanbul on värikäs kaupunki, jossa riittää vilinää ja vilskettä Bosporinsalmen molemmilla puolilla.

             Istanbulin halvat ja viihtyisät hotellit

             Istanbulissa matkailija asuu todella edullisesti hotelleissa, jotka ovat viihtyisiä ja sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Istanbulin keskustan tuntumassa, lähellä nähtävyyksiä.Edulliset hotellit Istanbulissa tarjoavat vieraanvaraisuutta henkilökunnan puolelta, sekä hotellista riippuen erilaisia palveluita, kuten wi-fin, huonepalvelun, hintaan sisältyvän aamiaisen ja lentokenttäkuljetuksen. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Istanbulista tai muista Turkin kaupungeista, kuten esimerkiksi Bursasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Istanbulin merkittävät nähtävyydet

             Istanbulissa riittää nähtävää ja koettavaa. Yksi esimerkki on kaupungin tunnetuin nähtävyys eksoottinen Sultanahmetin alue, joka pitää sisällään useita vaikuttavia nähtävyyksiä. Sultanahmetin alueella sijaitsevat Topkapin palatsi, jonka sulttaani Mehmet rakennutti 1400-luvulla. Alueella sijaitseva, 1600-luvulla rakennettu Sininen moskeija on todella kaunis katseltava sekä ulkopuolelta että myös sisältä. Alueeseen kuuluu myös Hagia Sofia -niminen moskeija, josta alkujaan piti tulla kristillinen kirkko, mutta turkkilaisten vallattua Konstantinopolin kirkko muutettiin moskeijaksi. Nykyään tämä silmiä hivelevän kaunis rakennus toimii museona.

             Istanbulin vanhasta kaupungista löytyy koko komeudessaan kaunis Suleimanin moskeija, jonka rakennutti 1500-luvulla sulttaani Suleiman Suuri. Moskeijan kupeesta löytyy tuoksuja ja värejä pursuava Grand Bazaar, joka on valtava basaarialue. Alueelta löytyy erityisesti turisteille suunnattu alue, jossa myydään lähes kaikkea mitä voi kuvitella, tuttuun tapaan hieman ylihintaan, sillä Turkissa tingitään poikkeuksetta. Galata-torni, joka löytyy Beyo?lun kaupunginosasta, kuuluu Istanbulin merkittäviin nähtävyyksiin. Nykyään tornissa on korkealuokkainen ravintola, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja iltaisin näyttävä show viihdyttämään erityisesti turisteja.

             Ostoksilla hektisessä Istanbulissa

             Istanbulissa on hauska käydä ostoksilla kaupungin edullisuuden ja mahtavan Idän tunnelman vuoksi. Kaupungista löytyy viihtyisiä pikkukauppoja ja erityisesti ostoskatuna tunnettu Bagdat Avenue, joka aikanaan toimi tienä Bagdadiin. Bagdat Avenue tarjoaa shoppailijalle muotimaailman huippusuunnittelijoiden luomuksia, kuten Vuittonia ja Dolce & Gabbanaa. Kadulta löytyvät myös kahvilat ja ravintolat, joissa voi hengähtää hetken shoppailun välillä.

             Istanbulissa on myös ostoskeskuksia kymmenittäin, kuten esimerkiksi suuri Forum Istanbul, joka pitää sisällään yli 200 myymälää. Ostoskeskus on varannut lapsille laajan sisähuvipuiston, ja tietenkin ostoskeskuksesta löytyy ruokailupaikkoja ja kahviloita. Istinye Park on myös erittäin suuri ostoskeskus, josta löytyvät tunnettujen brändien myymälöitä, kuten Benetton, Armani, Calvin Klein ja Cartier.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Istanbul

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.