Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Istanbul

192 €
Swissotel The Bosphorus Istanbul

Swissotel The Bosphorus Istanbul

5.0 kautta 5.0 Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dolmabahçen palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 566 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
121 €
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 277 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
151 €
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä hotellissa on 174 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
91 €
Crowne Plaza Istanbul Florya

Crowne Plaza Istanbul Florya

5.0 kautta 5.0 Yesilkoy Halkali Caddesi No: 95, Senlikkoy Mahellesi Florya, Istanbul
Crowne Plaza Istanbul Florya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Istanbulin akvaario on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
29 €
Ever Hotel Europe

Ever Hotel Europe

Goztepe Mahallesi, Center Yani, Istoc Oto Ticaret Mrk. No:10, Istanbul, Istanbul
Ever Hotel Europe sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Medipol Megan yliopistollinen sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 144 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
Hyatt Regency Istanbul Ataköy

Hyatt Regency Istanbul Ataköy

5.0 kautta 5.0 Atakoy 2-5-6, Kisim, Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu No 2/1, Istanbul, Istanbul
Hyatt Regency Istanbul Ataköy on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Atakoyn venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 284 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
93 €
Sura Design Hotel and Suites - Boutique Class

Sura Design Hotel and Suites - Boutique Class

5.0 kautta 5.0 Alemdar Mh., Ticarethane Sk. No:13, Fatih, Istanbul, Istanbul
Sura Design Hotel and Suites - Boutique Class on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yerebatan Sarayı. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
40 €
Dedeman Istanbul

Dedeman Istanbul

5.0 kautta 5.0 Yildiz Posta Caddest 50, Gayrettepe, Istanbul, Istanbul
Dedeman Istanbul on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Astoria Alışveriş Merkezi -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 325 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
89 €
Sura Hagia Sophia Hotel

Sura Hagia Sophia Hotel

5.0 kautta 5.0 Divanyolu Cd. Alemdar Mah., Ticarethane Sk. No 10 Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
Sura Hagia Sophia Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yerebatan Sarayı. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 232 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
127 €
Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul

5.0 kautta 5.0 Ciragan Cad 46, Ortakoy, Istanbul, Istanbul
Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ortakoy-moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
99 €
Conrad Istanbul Bosphorus

Conrad Istanbul Bosphorus

5.0 kautta 5.0 Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
Conrad Istanbul Bosphorus on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yıldızin teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 553 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
92 €
Doubletree by Hilton Istanbul Moda

Doubletree by Hilton Istanbul Moda

5.0 kautta 5.0 Caferaga Mahallesi Albay Faik Sozdener, Cad No:31 Kadikoy, Istanbul, Istanbul
Doubletree by Hilton Istanbul Moda on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kadıköyn kalamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 245 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
76 €
Novotel Istanbul Bosphorus

Novotel Istanbul Bosphorus

5.0 kautta 5.0 Kemankes Caddesi No: 57-59, Karaköy - Beyoglu, Istanbul
Novotel Istanbul Bosphorus on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
30 €
Febor İstanbul Bomonti Hotel & Spa

Febor İstanbul Bomonti Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Merkez Mahallesi Huzur Sokak No 23, Istanbul, Istanbul
Febor İstanbul Bomonti Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 71 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
81 €
Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton Istanbul Bosphorus

5.0 kautta 5.0 Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
Hilton Istanbul Bosphorus on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lutfi Kirdarin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 500 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Istanbul

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Istanbul

Näytä kaikki

Kohteen Istanbul hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Istanbul? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Hagia Sofia, Sininen moskeija ja Suuri basaari. Voit valita 4797 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Istanbul löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Istanbul, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Istanbul tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 1186 lentokenttähotellia
 • 342 halpaa hotellia
 • 1093 lapsiystävällistä hotellia
 • 336 luksushotellia
 • 252 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Istanbul

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Istanbul, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Istanbul niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • GLK PREMIER Regency Suites & Spa
 • Basileus Hotel
 • Sarnic Premier Hotel

Nämä kohteen Istanbul hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Grand Hyatt Istanbul
 • Sura Hagia Sophia Hotel
 • Crowne Plaza Istanbul Florya

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Istanbul pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Dosso Dossi Hotels & Spa Downtown
 • GLK PREMIER The Home Suites & Spa
 • Uranus Istanbul Topkapı

Kohteeseen Istanbul tutustuminen

Istanbul on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja merinäköaloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Istanbul ja sen lähellä kuuluu:

 • Yerebatan Sarayı
 • Sultanahmetin aukio
 • Hagia Sofia
 • Sininen moskeija
 • Topkapın palatsi
 • Suuri basaari
 • Maustebasaari

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Istanbul, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Istanbul (IST). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Istanbul?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Istanbul, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Istanbul, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 273 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 118 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 122 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja 3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 303 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Istanbul on 816 cm.

Viimeksi varatut hotellit Istanbul

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.