Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Istanbul hotellit

19 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Lalinn Hotel

Lalinn Hotel

Oyuncu Cikmazi Oyuncu Sok. No 4, Istanbul
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (9 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Arastan bazaari ja Hippodromi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Yerebatan Saray ja Sininen moskeija ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

66 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
Hotel Amira Istanbul

Hotel Amira Istanbul

Kucuk Ayasofya Mahallesi Mustafa, Istanbul
20 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (5 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Hippodromi, Yerebatan Saray ja Hagia Sofia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Sininen moskeija ja Cemberlitasin kylpylä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Grand Hyatt Istanbul

Grand Hyatt Istanbul

Harbiye Mah. Taskisla Caddesi No.1, Istanbul
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5,0
/ 5 (8 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Atatürk-kulttuurikeskus, Acıbadem Taksimin sairaala ja Taksim-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Macka Park ja Istanbulin nykytaiteen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

100 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 6 tuntia sitten
TAV Airport Hotel Istanbul

TAV Airport Hotel Istanbul

Ataturk International Airport, Istanbul
13 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (2 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

İstanbul Aydın Üniversitesi, Istanbulin akvaario ja Floryan ranta ovat 10 kilometrin päässä tästä hotelli. Mall of Istanbul ja Atakoyn venesatama ovat myös 15 kilometrin päässä.

149 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Rixos Pera Istanbul

Rixos Pera Istanbul

Kamerhatun Mah.Mesrutiyet Cad.No 44, Istanbul
36 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (3 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Pera-museo, Viattomuuden museo ja Taksim-aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Acıbadem Taksimin sairaala sijaitsee 1,6 kilometrin päässä.

79 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
GLK PREMIER The Home Suites & Spa

GLK PREMIER The Home Suites & Spa

Kucukayasofya Cad No:60, Istanbul
13 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (68 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Pieni Hagia Sophia, Mosaiikkimuseo ja Turkkilainen ja islamilainen taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotelli. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

58 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
ISG Airport Hotel - Special Class

ISG Airport Hotel - Special Class

Istanbul Sabiha Gokcen Int'l Airport, Istanbul
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Viaport Outlet Shopping on 4,9 kilometrin päässä tästä hotelli. Sabanci University Gosteri Merkezi ja Aydos Castle sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Istanbul Park ja Neomarinin ostoskeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

74 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Sura Design Hotel and Suites - Boutique Class

Sura Design Hotel and Suites - Boutique Class

Divanyolu Cad. Ticarethane Sok. No:45, Istanbul
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (22 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Yerebatan Saray, Hagia Sofia ja Cagaloglu Hamami sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Hippodromi ja Sininen moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Istanbul Hotellit

Hotellit Istanbulissa – kaupungissa, jossa itä ja länsi kohtaavat

Istanbul on Turkin suurin kaupunki, ja ainoa kaupunki maailmassa, joka maantieteellisesti sijaitsee kahdessa maanosassa; Euroopassa ja Aasiassa. Istanbul on värikäs kaupunki, jossa riittää vilinää ja vilskettä Bosporinsalmen molemmilla puolilla.

Istanbulin halvat ja viihtyisät hotellit

Istanbulissa matkailija asuu todella edullisesti hotelleissa, jotka ovat viihtyisiä ja sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Istanbulin keskustan tuntumassa, lähellä nähtävyyksiä.Edulliset hotellit Istanbulissa tarjoavat vieraanvaraisuutta henkilökunnan puolelta, sekä hotellista riippuen erilaisia palveluita, kuten wi-fin, huonepalvelun, hintaan sisältyvän aamiaisen ja lentokenttäkuljetuksen. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Istanbulista tai muista Turkin kaupungeista, kuten esimerkiksi Bursasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Istanbulin merkittävät nähtävyydet

Istanbulissa riittää nähtävää ja koettavaa. Yksi esimerkki on kaupungin tunnetuin nähtävyys eksoottinen Sultanahmetin alue, joka pitää sisällään useita vaikuttavia nähtävyyksiä. Sultanahmetin alueella sijaitsevat Topkapin palatsi, jonka sulttaani Mehmet rakennutti 1400-luvulla. Alueella sijaitseva, 1600-luvulla rakennettu Sininen moskeija on todella kaunis katseltava sekä ulkopuolelta että myös sisältä. Alueeseen kuuluu myös Hagia Sofia -niminen moskeija, josta alkujaan piti tulla kristillinen kirkko, mutta turkkilaisten vallattua Konstantinopolin kirkko muutettiin moskeijaksi. Nykyään tämä silmiä hivelevän kaunis rakennus toimii museona.

Istanbulin vanhasta kaupungista löytyy koko komeudessaan kaunis Suleimanin moskeija, jonka rakennutti 1500-luvulla sulttaani Suleiman Suuri. Moskeijan kupeesta löytyy tuoksuja ja värejä pursuava Grand Bazaar, joka on valtava basaarialue. Alueelta löytyy erityisesti turisteille suunnattu alue, jossa myydään lähes kaikkea mitä voi kuvitella, tuttuun tapaan hieman ylihintaan, sillä Turkissa tingitään poikkeuksetta. Galata-torni, joka löytyy Beyo?lun kaupunginosasta, kuuluu Istanbulin merkittäviin nähtävyyksiin. Nykyään tornissa on korkealuokkainen ravintola, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja iltaisin näyttävä show viihdyttämään erityisesti turisteja.

Ostoksilla hektisessä Istanbulissa

Istanbulissa on hauska käydä ostoksilla kaupungin edullisuuden ja mahtavan Idän tunnelman vuoksi. Kaupungista löytyy viihtyisiä pikkukauppoja ja erityisesti ostoskatuna tunnettu Bagdat Avenue, joka aikanaan toimi tienä Bagdadiin. Bagdat Avenue tarjoaa shoppailijalle muotimaailman huippusuunnittelijoiden luomuksia, kuten Vuittonia ja Dolce & Gabbanaa. Kadulta löytyvät myös kahvilat ja ravintolat, joissa voi hengähtää hetken shoppailun välillä.

Istanbulissa on myös ostoskeskuksia kymmenittäin, kuten esimerkiksi suuri Forum Istanbul, joka pitää sisällään yli 200 myymälää. Ostoskeskus on varannut lapsille laajan sisähuvipuiston, ja tietenkin ostoskeskuksesta löytyy ruokailupaikkoja ja kahviloita. Istinye Park on myös erittäin suuri ostoskeskus, josta löytyvät tunnettujen brändien myymälöitä, kuten Benetton, Armani, Calvin Klein ja Cartier.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Istanbul

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.