Halvat lennot Turkkiin alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Turkki suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Turkki

Turkki – Lomat Economy-lennoilla

Gold Island Hotel
Susesi Luxury Resort - All Inclusive
Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace - All Inclusive
Selectum Luxury Resort
LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive
Selectum Family Resort Belek

Turkin-matkat kannattaa varata nyt, kun hinnat ovat edulliset ja tarjontaa riittää sekä aurinko- että kulttuurimatkalle.

Monet tuntevat Turkin vain etelän lomakohteena, mutta itse asiassa iso maa Aasian ja Euroopan rajalla on hyvin paljon muutakin. Istanbul on tarunhohtoinen suurkaupunki, jossa voit tehdä risteilyn Bosporinsalmella, poiketa eksoottisesti vastarannalla Aasian puolella, tehdä ostoksia suuressa, katetussa basaarissa, ihailla valtavien moskeijoiden sulavalinjaista arkkitehtuuria ja tietenkin perehtyä myös maailman upeimpiin kirkkoihin kuuluvaan Hagia Sofiaan. Entä sitten täynnä historiaa oleva Izmir, Turkin kolmanneksi suurin kaupunki Egeanmeren rannalla? Tai jos etsit rantalomaa, miten olisi Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris tai Belek? Takuulla eksoottinen kokemus on Keski-Turkin Kappadokia erikoisine kivimuodostelmineen, luolakaupunkeineen ja viiniviljelmineen sekä kaiken kruunaavine kuumailmapallolentoineen. Turkin-matkat on kätevää varata kotisohvalta, kahvilasta höyryävän kahvikupillisen äärestä tai vaikka maanantaisessa aamubussissa kotoa työpaikalle, kun räntä liiskaantuu ikkunaan ja pilvet eivät tunnu päästävän auringonsäteitä lävitseen lainkaan.

Halvat lennot Turkkiin

Turkkiin voit lentää Turkish Airlinesilla, jolla on suorat lennot Istanbuliin. Lentoaika on vain 4,5 tuntia, ja hinnat ovat varsin kilpailukykyiset. Edullisimmillaan lennot Turkkiin ovat marraskuussa, mikä onkin oivallinen ajankohta matkustaa sinne pimeästä Suomesta. Heinäkuussa kysyntää on eniten, joten silloin lentojen hinnat nousevat. Toisaalta kesäkaudella Suomesta Turkkiin pääsee matkustamaan myös eri matkatoimistojen ja Finnairin lomalennoilla, sillä matkatoimistot myyvät pakettimatkojen lisäksi myös pelkkiä lentoja Turkkiin. Valikoimaa on silloin siis enemmän, mikä laskee muuten kohoavia hintoja.

Hyviä välilaskullisia yhteyksiä on esimerkiksi Lufthansalla Frankfurtin kautta ja KLM:lla Amsterdamin kautta, mutta matka-aika venyy noin 6–10 tuntiin. Jos etsit lentoja muualle Turkkiin, Lufthansalla ja Ukraine International Airlinesilla on tarjolla yhden välilaskun lennot Ankaraan. Izmiriin, Dalamaniin, Antalyaan ja moniin muihin kohteisiin pääset Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta. Turkish Airlinesilla on kattava valikoima Turkin sisäisiä lentoja eri puolille, joten löydät sen valikoimista monta sellaistakin kohdetta, joista et ehkä ole edes kuullut. Turkish Airlinesilla on valtava valikoima lentoyhteyksiä myös eri puolille maailmaa, joten Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema on todellinen lentoliikenteen solmukohta ja valtava sellainen. Varaudu jo etukäteen jonottamaan lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen sekä odottamaan matkatavaroiden saapumista. Omaa aikataulua ei kannata suunnitella liian tiukaksi.

Turkish Airlines on kasvattanut kovasti laivastoaan ja pyrkii selvästi isoksi isojen lentoyhtiöiden joukkoon. Sen etuja ovat uututtaan kiiltelevät, kaikin mukavuuksin varustetut ja tilavat koneet, kattava reittivalikoima, hyvin suunnitellut aikataulut – ja kaiken lisäksi lipun hintaan sisältyvät maukkaat täydelliset ateriat ruokajuomineen. Yhä useampi perinteinenkin lentoyhtiö on siirtynyt alkujaan halpalentoyhtiöiden esittelemään konseptiin, jossa kaikista palveluista – matkatavaroista, istumapaikan valinnasta, tarjoilusta lennon aikana ja niin edelleen – on maksettava erikseen. Turkish Airlines on valinnut toisen tien ja panostaa palveluiden määrään ja laatuun. Loma alkaa siis jo lennolla, ei vasta kohteessa.

Säiden puolesta hyvä ajankohta Turkin-matkalle on oikeastaan milloin vain. Välimeren rannalla ilmasto on leuto ympäri vuoden. Kylmä ei tule, mutta sateita kyllä saadaan. Pinta-alaltaan ison maan ilmasto on sisämaassa erilainen, ja talvet saattavat olla ankariakin. Varsinkin vuoristoisemmilla alueilla saadaan usein myös lunta. Turkin hiihtokeskuksiin voi siis lähteä myös laskettelulomalle. Matkailukausi kestää huhtikuusta lokakuuhun, mutta kuuminta aikaa heinä–elokuussa kannattaa välttää, ellei ole tottunut rajuihin helteisiin. Kuumimpana aikana myös hinnat ovat korkeimmillaan, matkailukauden alussa ja lopussa ne laskevat selvästi. Majoitus ei Turkin-matkalla ole ongelma, sillä kaikissa kohteissa ja kaupungeissa on runsain mitoin hotelleja isoista all inclusive -hotelleista kansainvälisiin huippuketjuihin, kauniisiin design-hotelleihin, edullisemman hintaluokan perushotelleihin ja hostelleihin. Majoitus on useimmiten mahdollista löytää vielä viime hetkelläkin. Varaa heti paikka auringossa, halvat lennot Turkkiin.

Autonvuokraustarjoukset Turkki

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.