Lennot Israel

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Israel suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Israel

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Israel olivat annetulla aikavälillä 110 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 231 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Norwegian Air International Ltd
Pegasus Airlines
Air Baltic
Finnair
Turkish Airlines

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Israel

Israel – Lomat Economy-lennoilla

Levinski Market Hotel
Jo Hotel
Prima Millennium
Sadot Hotel
Sea Net Hotel
Prima Link

Israelin-matkat vievät turistit historiallisille näyttämöille

Israelin valtio on melko nuori, mutta alueella on hyvin pitkä, merkittävä ja vaiherikas historia. Lähi-Idässä sijaitseva Israel on vuosituhansien saatossa todistanut monien kansojen vaelluksia ja ollut näyttämönä tapahtumille, jotka ovat jättäneet jälkensä historian lehdille. Monelle matkailijalle uskontokunnasta riippumatta Jerusalem on yksi tärkeimpiä ja suosituimpia matkakohteita. Jerusalem on sekä Israelin pääkaupunki että pyhä kaupunki kristityille, juutalaisille ja muslimeille. Via Dolorosa, Pyhän haudan kirkko, Kalliomoskeija, Temppelivuori sekä Itkumuuri ovat nähtävyyksiä, jotka kuuluvat olennaisena osana Jerusalemin vierailuun. Aurinkoisista lomapäivistä voi nauttia Välimeren rantahiekalla Tel Avivissa ja Punaisenmeren rannalla Eilatissa. Näissä kaupungeissa voit harrastaa jos jonkinmoista vesiurheilulajia ja tietenkin piipahtaa yöelämässä ja kaupoissa ostoksilla. Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki ja suoranainen metropoli. Sen nähtyyksiin lukeutuu myös vanha kaupunginosa ja historiallinen satamapaikka Jaffa. Haifa on vanha satamakaupunki ja rakentunut pitkin vuorenrinnettä, joten näkymät korkealta alas satamaan ovat upeat. Israelin Jordanian puoleisella rajalla sijaitseva Kuollutmeri on ainutlaatuinen elämys, jollaista ei toista tältä maapallolta löydy. Tässä suolajärvessä jopa uimataidottomat pysyvät pinnalla. Mieleenpainuvia matkakohteita Israelissa ovat myös pinta-alaltaan suuri Negevin autiomaa, UNESCOn maailmanperintölistalle päässyt Masadan vuori sekä Genesaretinjärvi. Etsi edullisia lentoja ebookersin sivuilta kattavasta valikoimasta ja varaa Israelin-matkat jo tänään!

Milloin matkustaa Israeliin?

Israel on erinomainen matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Lämpimin aika ja suurimmat turistivirrat saapuvat Israeliin heinä- ja elokuussa. Rantalomailijalle kesä on tietenkin loistava vaihtoehto, vaikka rannat saattavat olla myös ruuhkaisia. Säät ovat miellyttäviä keväällä ja syksylläkin, eivätkä turistikohteet ole niin täynnä kuin kesäkuukausina. Israelissa vietetään monia juutalaisia juhlia, kuten purimia maaliskuussa, pesachia huhtikuussa ja uudenvuodenjuhla roš hašanaa syyskuussa. Monet kristityt turistit matkaavat Israeliin erityisesti pääsiäisen aikaan sekä joulukuussa vierailemaan Betlehemissä ja Jerusalemissa. Talvikuukaudet ovat Israelissa hieman viileämpiä, mutta esimerkiksi eteläisen Eilatin auringossa kylpevät hiekkarannat houkuttelevat matkailijoita talvellakin. Israelin eteläistä osaa lukuun ottamatta alkuvuosi ei ole suosituinta matkustusaikaa, joten silloin voi odottaa hyötyvänsä myös hieman edullisemmista hotellihinnoista. Lentoliput Israeliin saa edullisimmillaan marraskuussa ja tammikuussa. Suositut lomasesongit, kuten kesä, pääsiäinen ja joulunaika, näkyvät lentolippujen hinnoissa, joissa on selkeää nousua näiden sesonkien aikoihin.

Halvat lennot Israeliin

Lento Israeliin kestää Suomesta lyhimmillään noin nelisen tuntia. Suomesta on tarjolla suoria lentoja kahteen eri kohteeseen, Tel Aviviin ja Eilatiin. Tel Aviviin pääsee suorinta reittiä Finnairin kyydissä useamman kerran viikossa. Tel Aviviin lennettäviä suoria lentoja on tarjolla ympäri vuoden. Lisäksi Finnair operoi Helsingin ja Eilatin välisiä suoria lentoja sesonkiaikana, joka alkaa marraskuussa ja päättyy maaliskuussa. Tel Aviviin on runsaasti edullista lentotarjontaa, ja valinnanvaraa riittää monista eri lentoyhtiöistä. Muun muassa airBaltic ja Turkish Airlines tarjoavat suomalaisille turisteille halvat lennot Israeliin vain yhdellä välilaskulla. Eilatiin on saatavilla Finnairin suorien lentojen lisäksi edullisia lentoja, mutta nämä sisältävät väistämättä kaksi tai kolmekin vaihtoa, ja matkan aikana tulee lentäneeksi monella eri lentoyhtiöllä. Matka-aikakin saattaa venähtää toisen vuorokauden puolelle.

Kun olet varaamassa matkalippuja Israeliin, kannattaa ottaa huomioon muutama seikka, kuten matkustusajankohta, määränpää, lentoyhtiö sekä varausajankohta, jotka voivat kaikki vaikuttaa lopulliseen lentolippujen hintaan. Omien lomien ajankohta on tietenkin ratkaisevin tekijä, mutta jos tavoitteena on saada halvat lennot Israeliin, kannattaa vertailussa hyödyntää ebookersin hakukonetta, jonka avulla vaihtoehtojen rajaaminen onnistuu kätevästi. Matkaa varatessa on syytä olla lisäksi ajoissa liikkeellä, ja parhaimmat tarjoukset Israeliin varataankin jo noin kaksi kuukautta ennen matkan alkua.

Autonvuokraustarjoukset Israel

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.