Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Saudi-Arabia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Saudi-Arabia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Saudi-Arabia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Saudi-Arabia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Saudi-Arabia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Saudi-Arabia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Saudi-Arabia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Saudi-Arabia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Saudi-Arabia?

Voit löytää kohteen Saudi-Arabia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Saudi-Arabia?

Yleisesti ottaen kesäkuu, huhtikuu, toukokuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Saudi-Arabia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Saudi-Arabia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, heinäkuu on paras aika vierailla kohteessa Saudi-Arabia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Saudi-Arabia?

Datamme mukaan kesäkuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Saudi-Arabia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan elokuu, syyskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Saudi-Arabia.

Lisää Saudi-Arabia hotelleja

153 €
Hilton Riyadh Hotel & Residences

Hilton Riyadh Hotel & Residences

5.0 kautta 5.0 6623 Al Shohadaa – Eastern Ring Road, Riad
Hilton Riyadh Hotel & Residences sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grenada Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 866 huonetta 35 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
74 €
Novotel Riyadh Al Anoud

Novotel Riyadh Al Anoud

5.0 kautta 5.0 9033 King Fahd Road - Olaya, Unit No. 1, PO Box 2370, Riad
Novotel Riyadh Al Anoud on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kingdom Centre (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 166 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
159 €
Hyatt Regency Riyadh Olaya

Hyatt Regency Riyadh Olaya

5.0 kautta 5.0 Olaya Road, Al Olaya District, Riad
Hyatt Regency Riyadh Olaya on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olaya Towers. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 260 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Coral Al-Ahsa Hotel

Coral Al-Ahsa Hotel

4.0 kautta 5.0
Coral Al-Ahsa Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Fawarsin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
73 €
Coral Al Madinah Hotel

Coral Al Madinah Hotel

Abu Ayyub Al Ansari, Medina
Coral Al Madinah Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Al Haram. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja kahvilan. Tässä hotellissa on 404 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Q Suites Jeddah By EWA

Q Suites Jeddah By EWA

Prince Saud Al Faisal Street, Jeddah, Makkah
Q Suites Jeddah By EWA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta King Faisal Specialist Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
207 €
Jeddah Hilton

Jeddah Hilton

5.0 kautta 5.0 North Corniche Road, Jeddah, Makkah Region
Jeddah Hilton on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Jeddahin meren rantatie on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 388 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja kalustetut parvekkeet.
409 €
Park Hyatt Jeddah - Marina, Club and Spa

Park Hyatt Jeddah - Marina, Club and Spa

Al Hamra District, Southern Corniche, PO Box 5863, Jeddah
Park Hyatt Jeddah - Marina, Club and Spa sijaitsee lähellä kohdetta Kuningas Fahdin suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa hotellissa on 142 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
93 €
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania

Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania

4.0 kautta 5.0 Turki Ibn Abdullah Al Saud Street, Riad, Riad
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Gawzan puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 kahvilaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 88 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvät kylpyammeet.
127 €
Hyatt House Jeddah Sari Street

Hyatt House Jeddah Sari Street

4.0 kautta 5.0 Sari Street West, Al Salama District, Jeddah, Makkah Al Mukarramah
Hyatt House Jeddah Sari Street on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Red Sea Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 102 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

Halvat meno-paluu lennot Saudi-Arabia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Saudi-Arabia

Katso kaikki kohteen Saudi-Arabia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.