Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Ankara alkaen 275 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Ankara

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ankara olivat annetulla aikavälillä 275 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 277 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 13.7.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
275 €
Turkish Airlines
la 22.5. - pe 25.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
277 €
Lufthansa
pe 3.9.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
280 €
Turkish Airlines
ma 21.6. - pe 2.7.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
281 €
Lufthansa
ma 24.5. - pe 25.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
292 €
Lufthansa
la 22.5. - pe 25.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
298 €
Lufthansa
la 22.5. - ti 22.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
302 €
Lufthansa
ma 24.5.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
305 €
Turkish Airlines
pe 28.5.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
310 €
Turkish Airlines
ma 31.5. - to 12.8.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
315 €
Lufthansa
ma 24.5. - ti 22.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
317 €
Lufthansa
su 6.6.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
336 €
Turkish Airlines
pe 14.5.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
440 €
Turkish Airlines
pe 28.5.
HEL
Helsinki
ESB
Ankara
468 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ankara?

✔️ Lennot kohteeseen Ankara maksavat yleensä 277 €–468 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ankara, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 275 €. Halpaa lentoa kohteeseen Ankara etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ankara?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ankara on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ankara?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ankara helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ankara saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ankara?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ankara lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ankara?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ankara helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ankara lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ankara, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Ankara Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ANK
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Lufthansa
Halvin lento 277 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ankara?

Turkish Airlines, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.