Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Cesme – Matkat

Onko unelmakohteidesi listalla myös Cesme? Loma sinne maksaa kyllä vaivan – kaupunki on kiehtova matkakohde, joten älä tyydy haaveilemaan vaan tee unelmistasi totta!

Cesme – Matkat

On muistettava, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät voi luoda pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 21 000.

Cesme sijaitsee kätevän matkan päässä naapurikaupungista (Izmir), jonne pääsee kulkemalla 75 km itään päin. Valtion pääkaupunki Ankara sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 590 km itään.

Saavatko lapset vanhemmat hulluiksi? Aqua Toy City on paikka, jossa lapset viihtyvät muutaman tunnin ajan.

Kaipaatko merta? Nauti suolaisesta meri-ilmasta ja kasta varpaasi veteen kohteissa Ilica Beach (ranta) ja Pirlantan ranta. Nauti myös verkkaisesta kävelyretkestä kohteessa Altinkumin ranta, joka on niin ikään upea rannikkokaistale.

Jos tahdot oppia uusia asioita, ota suunnaksi Çeşmen museo ja tutustu sen upeisiin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu opastetulle kierrokselle, niin et jää mistään paitsi.

Voit kulkea läpi menneisyyden kohteessa Erythrai, joka on yksi tämän seudun upeimmista historiallisista paikoista.

Çeşmen linna paksuine muureineen ja jylhine torneineen on kiehtova kohde. Katsele sen julkisivua, sulje silmäsi hetkeksi ja kuvittele, miltä se on näyttänyt menneinä aikoina.

Ayios Haralamboksen kirkko ja Pazaryerin moskeija ovat kaksi historiallisesti merkittävää uskonnollista kohdetta, jotka tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen.

Kun etsit hyviä illanviettopaikkoja, muista Çeşmen ulkoilmateatteri. Tämä suosittu vaihtoehto on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos tasokas viihde kiinnostaa sinua.

Cesme – Hotellit

ebookersin majoitussivuilta löydät parhaan majoituksen. Tälläkin hetkellä saatavilla on yli 89 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot täällä vaihtelevat tavallisista perushuoneista ylellisiin huoneisiin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Jos haet lomallesi tällä kertaa majoitusliikettä, joka ei syö koko matkabudjettia, muista varausta tehdessäsi Alavya - Special Class osoitteessa Yeni Mecidiye Mh. 3005 Sk. No: 6 ja Alaçati Kapari Otel - Special Class osoitteessa 8024 Sokak No.4 Marina District. Jos toiveenasi kuitenkin on levätä ja nauttia erinomaisesta palvelusta lomasi aikana, 7800 Cesme ja Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa sopivat sinulle paremmin. Voit vihdoin hengähtää ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cesme

Näytä kaikki 748 majoitusliikettä kohteessa Cesme
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,7/5 (12 arvostelua)

  İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aqua Toy City on ...

  İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort41 €

  İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort41 €
  Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

  Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

  Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (6 arvostelua)

   Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa62 €

   Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa62 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.