Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Adana – Matkat

Yritätkö parhaillaan valita hyvää lomakohdetta? Matkat kohteeseen Adana tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia erilaisille matkailijoille – tähän kaupunkiin kannattaa tutustua!

Adana – Lennot ja hotelli

Voisiko Adana olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja seuralaisillesi? ebookers-asiantuntijatiimi haluaa tehdä päiväunistasi totta.

Hanki lentoliput ja huoneet samanaikaisesti meidän avullamme, ja säästät jopa 9%*.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppo valita omansa.

Hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, laitamme paremmaksi hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen. Mitä siis enää odotat?

Älä enää mieti, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja rentoa loikoilua – rajana on vain mielikuvitus. Varausehtoja sovelletaan.

Adana – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät pysty luomaan pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – myös paikallisilla ihmisillä on siinä suuri rooli. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 1 200 000.

Adana sijaitsee noin 390 km kaakkoon maan pääkaupungista, joka on Ankara, ja 35 km pohjoiseen naapurikaupungista (Karataş).

Täältä löytyy yllin kyllin tekemistä lapsiperheille. Esimerkiksi Aqua Land tai Mavi Su Aqualand ovat paikkoja, jotka eivät petä lasten odotuksia.

Muistatko, koska viimeksi olit piknikillä puistossa? Merkezin puisto on paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta.

Laita jalkaan hyvät kävelykengät ja valmista itsellesi mukaan eväät. Seyhanin pato tarjoaa loistavat puitteet luontoseikkailua varten.

Uuteen paikkaan tutustuu parhaiten viettämällä aikaa sen museoissa. Misisin mosaiikkimuseo ja Atatürkin tieteellinen ja kulttuurillinen museo ovat hyviä paikkoja aloittaa.

Nykyään kenenkään ei enää ole pakko seilata maailman ääriin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian aarteita ja ihmeitä. Voit yksinkertaisesti vierailla paikoissa kuten Adanan arkeologinen museo ja Adanan etnografian museo, joissa sinua odottaa mahtava valikoima uniikkeja näyttelyesineitä ja löydöksiä kätevästi yhden ja saman katon alla.

Büyük Saat on kaupungin tärkeimmistä historiallisista kohteista. Jos olet utelias kuulemaan enemmän alueen menneisyydestä, se on muistettava.

Ihastellessasi kaupunkia ajaudut varmasti myös kohteeseen Kivisilta. Tämä vanhaa arkkitehtuuria edustava rakennelma rakennettiin monta vuosikymmentä sitten ja se myös kestää pystyssä vielä vuosikymmeniä.

Suuri moskeija ja Yağ Camii ovat hyviä vierailukohteita, jos olet kiinnostunut kaupungin uskonnollisesta historiasta. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Sabancı Merkez Camii ja Bebekli Kilise opastettuja kierroksia.

Aiotko hemmotella itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Adanan valtionteatteri on monien paikallisten suosima vaihtoehto, joten varmista paikat esityksessä tekemällä varaus ajoissa!

Hodja Lakes Golf Course on paikka, jonka väylillä voit laskea stressitasoja, hoitaa terveyttäsi ja samalla pitää hauskaa vaikka koko iltapäivän.

Sokun Karting on paikka, jota kierrellessäsi varmasti viihdyt.

Adana – Hotellit

Älä turhaan stressaa majoituksen varmistamisesta: ebookersin sivustolla on tarjolla yli 21 majoitusliikettä. Tästäkin huolimatta on aina parempi toimia hyvissä ajoin!

Sekä budjettimatkailijat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät takuulla kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Sheraton Grand Adana ja Golden Deluxe Hotel. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että mukava ja ystävällinen palvelu ei aina maksa maltaita. Vai haluaisitko sittenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Adana Hilton SA hemmotella sinua laadukkaalla palvelulla? Adana Hilton SA on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Adana

Näytä kaikki 77 majoitusliikettä kohteessa Adana
Adana Hilton SA

Adana Hilton SA

Sinanpasa Mah Haci Sabanci Bul No:1, Yuregir, Adana, Adana
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Adana Hilton SA on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sabancı Merkez Camii. Majoitusliike tarjoaa ...

  Adana Hilton SA55 €

  Adana Hilton SA55 €
  Divan Adana

  Divan Adana

  Çinarli Mahallesi, Turhan Cemal Beriker, Bulvari No: 33, Adana, Seyhan
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Divan Adana on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adanan etnografian museo. ...

   Divan Adana56 €

   Divan Adana56 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.