Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Alanya

500 €
Kaila Beach Hotel - All Inclusive

Kaila Beach Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Göl mah. Atatürk cad. No:37, Alanya, Antalya
Kaila Beach Hotel - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keykubat Plajı. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 275 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
30 €
Delfino Boutique Apart Hotel

Delfino Boutique Apart Hotel

Ataturk Cad. Saray Mah. No.162, Alanya, Antalya
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta huoneiston tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Adin Beach Hotel - All Inclusive

Adin Beach Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Incekum Mevkii, Alanya, Antalya
Adin Beach Hotel - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 378 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
47 €
LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive

LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kestel Mah. Sahil Cad. 2, Kestel, Alanya, Antalya
LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dimcay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 350 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
102 €
Haydarpasha Palace

Haydarpasha Palace

5.0 kautta 5.0 Turkler Mevkii Konakli, Alanya, Antalya
Haydarpasha Palace on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 592 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Long Beach Resort & Spa - All Inclusive

Long Beach Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Türkler mh. Akdeniz Bulvari No:26, Alanya, Antalya
Long Beach Resort & Spa - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 773 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Senza The Inn Resort & Spa - All Inclusive

Senza The Inn Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Türkler Mevkii, Alanya, Antalya
Senza The Inn Resort & Spa - All Inclusive sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 425 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja LCD-television.
59 €
Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only

Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Ahmet Tokus Cad. No:7, Sok. No:1, Oba Mevkii, Alanya, Antalya
Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dimcay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
17 €
HMA HOTEL & SUITES

HMA HOTEL & SUITES

Sevket Tokus Caddesi, no 25, Alanya
HMA HOTEL & SUITES on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alanyan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
48 €
Xperia Saray Beach Hotel - All Inclusive

Xperia Saray Beach Hotel - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Saray Mah Ataturk Cad, No.151, Alanya, Antalya
Xperia Saray Beach Hotel - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 70 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin (osa tuotteista ilmaisia).
Hae hinnat
Kaptan Hotel

Kaptan Hotel

4.0 kautta 5.0 Iskele Caddesi No 70, Alanya, Antalya
Kaptan Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alanyan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
48 €
En Vie Beach Boutique Hotel-Adult Only

En Vie Beach Boutique Hotel-Adult Only

Ahmet Tokus Blv. Keykubat Cad. 22, Alanya, Antalya
En Vie Beach Boutique Hotel-Adult Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Alanyan satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive

Adenya Hotel & Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Fuğla Mevkii. Gölcük Cad. No: 19, Alanya, Antalya
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta Sealanya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 289 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
12 €
Yeniacun Apart Hotel

Yeniacun Apart Hotel

Kizlarpinari Mahallesi Dinek Sk. No:7, Alanya, Antalya
Yeniacun Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä huoneistohotellissa on 35 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Alanya Azura Family Style

Alanya Azura Family Style

Mahmutlar Mah Sarihasanli Cad No 86, Alanya, Alanya
Alanya Azura Family Style on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mahmutlarin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä residenssissä on 615 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Alanya

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Alanya

Näytä kaikki

Kohteen Alanya hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Alanya? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Alanya Aquapark, Kleopatran ranta ja Alanyan satama. Voit valita 1347 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Alanya löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Alanya, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Alanya tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 143 lentokenttähotellia
 • 3 halpaa hotellia
 • 396 lapsiystävällistä hotellia
 • 52 luksushotellia
 • 55 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Alanya

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Alanya, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Alanya niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Sunpark Garden
 • Smartline Sunpark Beach
 • Lemon Villa Hotel - Adult Only

Nämä kohteen Alanya majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Haydarpasha Palace
 • Asia Beach Resort & Spa Hotel
 • Villa Augusto Boutique Hotel - Boutique Class

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Alanya hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Sunpark Garden
 • Smartline Sunpark Beach
 • Club Konakli Hotel

Kohteeseen Alanya tutustuminen

Alanya on tunnettu linnastaan ja merinäköaloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Alanya ja sen lähellä kuuluu:

 • Alanya Aquapark
 • Kleopatran ranta
 • Alanyan satama
 • Damlatasin luolat
 • Alanyan linna
 • Alanya Lunapark
 • Oba Stadı

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Alanya, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Alanya?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Alanya, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Alanya, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 15 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 201 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 249 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 26 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 58 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 5 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 224 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Alanya on 731 cm.

Viimeksi varatut hotellit Alanya

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.