Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Suosituimmat Alanya hotellit

64 €
Xperia Grand Bali Hotel - All Inclusive

Xperia Grand Bali Hotel - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Saray Mahallesi Damlatas Caddesi, Alanya, Antalya
Xperia Grand Bali Hotel - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 96 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Acar Hotel

Acar Hotel

Fatih Cad.No:13, Oba, Alanya, Antalya
Acar Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Keykubat Plajı. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1997 rakennetussa hotellissa on 97 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive

Adenya Hotel & Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Fuğla Mevkii. Gölcük Cad. No: 19, Alanya, Antalya
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta Sealanya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 289 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Adin Beach Hotel - All Inclusive

Adin Beach Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Incekum Mevkii, Alanya, Antalya
Adin Beach Hotel - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 378 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Aktas Hotel - All Inclusive

Aktas Hotel - All Inclusive

D 400 Mahmutlar Yeni Mahalle, Karayolu üzeri No: 49, Mahmutlar, Alanya, Antalya
Aktas Hotel - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mahmutlarin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä lomakeskuksessa on 186 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Alaiye Kleopatra Hotel

Alaiye Kleopatra Hotel

4.0 kautta 5.0 Atatürk Cad. No:150, Alanya, Antalya
Alaiye Kleopatra Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kleopatran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 107 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Alaiye Resort & Spa Hotel - All Inclusive

Alaiye Resort & Spa Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Fugla Mevkii Turkler Beldesi, Alanya, Antalya
Alaiye Resort & Spa Hotel - All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta Sealanya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 443 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Alan Xafira Deluxe Resort

Alan Xafira Deluxe Resort

Turkler Kasabasi, Alanya, ADN
Alan Xafira Deluxe Resort sijaitsee lähellä kohdetta Sealanya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuivapesulapalvelut ja pelihalli/-huone.
81 €
LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive

LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kestel Mah. Sahil Cad. 2, Kestel, Alanya, Antalya
LABRANDA Alantur Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dimcay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 350 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

All inclusive -hotellit – Alanya

Jos haluat lomailla kohteessa Alanya ilman huolen häivää, sinun kannattaa ehdottomasti valita tavallisen majapaikan sijaan all inclusive -hotelli. All inclusive -matka kohteeseen Alanya sisältää aina kaiken mitä perillä tarvitset, joten sen varattuasi suurin osa matkajärjestelyistä on hoidettu. All inclusive -paketti on hieman tavanomaista huonehintaa kalliimpi, mutta koska se sisältää sekä ateriat että harrasteet, perillä rahaa ei suuremmin kulu. Tarkista kohteen Alanya all inclusive -tarjoukset jo tänään ja lähde matkalle, ja pääset kerrankin helpolla.

All inclusive -hotelli kohteessa Alanya suorastaan pakottaa rentoutumaan. Mihin menen syömään? Mitä tekisin tänään? Mistä saan neuvoja? Kun majoitut all inclusive -hotelliin, vastaukset ovat selvillä, etkä tarvitse karttoja tai oppaita. Tämä on erityisen tervetullutta, jos lähdet lomalle ennen kaikkea purkamaan stressiä. All inclusive -hotellissa se onnistuu taatusti.

Kenties kaikkein parhaiten kohteen Alanya all inclusive -hotellit sopivat lapsiperheille. Lasten kanssa reissatessa loma voi olla kaksijakoinen kokemus. Etenkin pienille lapsille kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten heille matka on aina elämys. Vanhemmille se voi sen sijaan olla jotain aivan muuta – etenkin, jos matkalle osuu mutkia tai esimerkiksi flunssaa. Ja vaikka kaikki menisikin hyvin, vanhempi joutuu aina järjestelemään yhtä sun toista. All inclusive -hotellissa merkittävä osa tästä taakasta on poissa. Ruokailuja et joudu pohtimaan lainkaan, sillä ne sisältyvät pakettiin. Sama pätee harrasteisiin. Ja osassa all inclusive -hotelleista mennään vieläkin pidemmälle. Niissä pakettiin sisältyy nimittäin myös lastenhoito, lapsille suunnattuja kerhoja ja paljon muuta. Usein viimeistään nämä palvelut muuttavat myös vanhempien matkan lomaksi.

All inclusive -hotelleihin liittyy monia väärinkäsityksiä. Moni esimerkiksi luulee, että kaikki all inclusive -hotellit ovat täsmälleen samanlaisia. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Sivustoltamme löydät esimerkiksi sekä vain aikuisille että vain lapsiperheille tarkoitettuja vaihtoehtoja, edullisia ja luksustason vaihtoehtoja sekä all inclusive -hotelleja, joissa koko all inclusive -kokemus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Moni myös ajattelee, että all inclusive -hotelli tekee lomasta tylsän. Tämäkään ei ole totta. Ennemmin all inclusive -paketti tulisikin nähdä vakuutuksena. Sen varaamalla varmistat, että lomasi ei voi mennä pieleen.

Viimeisimmät Alanya hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.