Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Lahti

Hae hinnat
Villa Hulda

Villa Hulda

4.0 kautta 5.0 Puistokatu 20, Heinola
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaivannon uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Vierumäki Villa Sandy

Vierumäki Villa Sandy

4.0 kautta 5.0 Paavonkierto 27 B, Heinola
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vierumäen golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 3 Kanssa

Yhden Makuuhuoneen Villa, Nukkuu 3 Kanssa

Amerikanniementie 110, Hartola
Hartolan kirkko on 17,9 kilometrin päässä tästä huvilasta. Hartola Golf ja Leivonmäki National Park sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Uimala ja Uimala ovat myös 52 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Porasa Talo, Nukkuu 6 Kanssa Ilmastointi ja Wifi

Porasa Talo, Nukkuu 6 Kanssa Ilmastointi ja Wifi

2 Rasilahdentie, Padasjoki, null
Sappeen matkailukeskus, Gammelgardin Nature Reserve ja Untulanharjun Nature Reserve ovat 52 kilometrin päässä tästä huvilasta. Linnamaen Nature Reserve ja Makasiininmaen Nature Reserve ovat myös 52 kilometrin päässä.
665 €
Sipila Talo, Nukkuu 7 Kanssa Wifi

Sipila Talo, Nukkuu 7 Kanssa Wifi

2 Paimelantie, Hollola, null
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Enonsaaren Nature Reserve. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja astianpesukoneen.
Hae hinnat
4 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

4 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

Unajantie 125, Hartola
Hartola Golf, Hartolan kirkko ja Vihutjärven uimaranta ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Uimaranta ja Kotajärven uimaranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
504 €
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 5 Kanssa

3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 5 Kanssa

Röhniöntie 202, Asikkala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Asikkalan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaille television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Vesijako Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

Vesijako Talo, Nukkuu 4 Kanssa Wifi

2 Vesijaonraitti, Padasjoki, null
Gammelgardin Nature Reserve, Linnamaen Nature Reserve ja Makasiininmaen Nature Reserve ovat 40 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huvilasta. Untulanharjun Nature Reserve ja Sappeen matkailukeskus ovat myös 40 kilometrin päässä.
434 €
Patiala Talo, Nukkuu 5

Patiala Talo, Nukkuu 5

Haimintie 30, Asikkala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Asikkalan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja astianpesukoneen.
675 €
Leppakorpi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Leppakorpi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi

Isonkiventie 65, Sysmä
Hartolan kirkko on 23,6 kilometrin päässä tästä huvilasta. Hartola Golf ja Vihutjärven uimaranta sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Asikkalan kirkko ja Yksityinen Nature Reserve ovat myös 52 kilometrin päässä.
238 €
Hara Talo, Nukkuu 4 - A Travelopo Property

Hara Talo, Nukkuu 4 - A Travelopo Property

Hartolan kirkko on 21,4 kilometrin päässä tästä huvilasta. Hartola Golf ja Leivonmäki National Park sijaitsevat 40 kilometrin päässä.
519 €
Patiala Talo, Nukkuu 4

Patiala Talo, Nukkuu 4

Haimintie 117, Asikkala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Asikkalan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
753 €
3 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 12 Ilmaisella Wifi-yhteydellä

3 Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 12 Ilmaisella Wifi-yhteydellä

Levoniementie 28, Asikkala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Kanavagolf. Huvila tarjoaa keittiön ja vuodesohvan.
485 €
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6 Kanssa

Rantalankuja 54, Hartola
Hartolan kirkko on 24,1 kilometrin ja Hartola Golf on 27,4 kilometrin päässä tästä huvilasta.
434 €
Patiala Talo, Nukkuu 5

Patiala Talo, Nukkuu 5

Haimintie 19, Asikkala
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Asikkalan kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.

Kohteen Lahti Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Lahti parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Lahti Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Lahti Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Lahti Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Lahti näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Lahti

Kohteen Lahti Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Lahti Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.