Keski-Pohjanmaa matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset kohteeseen Keski-Pohjanmaa

Mitkä ovat Keski-Pohjanmaan parhaat matkakohteet?

Keski-Pohjanmaa on hyvä lomakohde koko perheen pakettimatkaa varten: tällä lomalla perheen pienimmätkään eivät ehdi ikävystyä! Kokosimme yhteen suosituksia Keski-Pohjanmaan parhaista käyntikohteista ja nähtävyyksistä:

– Kokkolan vanhakaupunki Neristan: Neristan kuuluu Suomen arvokkaimpiin ja parhaiten säilyneisiin puukaupunkialueisiin. Vanhaankaupunkiin voi tutustua kätevästi jalan. Kierrokseen kannattaa mahduttaa vierailu museokorttelissa, jonka pihapiiriin kuuluu rakennuksia neljältä vuosisadalta.

– Majakkasaari Tankar: Kuvankaunis saari sijaitsee Kokkolan ulkosaaristossa ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta meri-ilmasta koko perheen voimin. Tänne pääsee kätevästi Saaristoristeilijä M/S Jennyllä, ja perillä voi nauttia Café Tankarin tarjonnasta. Saarella voi myös yöpyä.

– Lasten Kokkola ja Kaustinen: Lapsille riittää Kokkolassa paljon hauskaa puuhaa VesiVeijarin uintikeskuksessa, Touhutalon leikki- ja pelimaailmassa, Rödsön poropirtissä, Toivosen Eläinpuistossa ja Talonpojanmuseossa sekä Kokkolan hiekkarannoilla, joista kauneimmat löytyvät Ohtakarilta. Jos lapsesi on innostunut musiikista, kannattaa harkita osallistumista Lasten Kaustiseen kansanmusiikkijuhlien aikaan. Lapsille on varattu oma teltta ja leikkipuisto, ja hauskoissa työpajoissa riittää monenlaista puuhaa.

– Kalajoki: Kalajoen hiekkasärkät ovat ehdoton koko perheen kesälomakohde. Alue tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia hiekkarannalla kisailusta surffaukseen, lankkupoluilla tai Siiponjoen maisemassa patikointiin, golfaukseen ja kalastukseen. Koko perhe voi myös viettää aikaa JukuParkin vesipuistossa, Plassin vanhassakaupungissa tai Santa's Resort & Spa Hotel Sanin kylpylässä.

Mitkä ovat Keski-Pohjanmaan suosituimmat tapahtumat?

Tunnetuin Keski-Pohjanmaan tapahtumista on Kaustinen Folk Musik Festival eli Kaustisen kansanmusiikkijuhlat. Vuodesta 1968 järjestetty heinäkuinen festivaali on Pohjoismaiden suurin kansanmusiikki- ja -tanssifestivaali. Kansainvälisestikin tärkeä tapahtuma on suosittu eri-ikäisten keskuudessa, ja monipuolinen esiintyjäkaarti koostuu sekä kotimaisista että ulkomaisista artisteista. Muita kalenteriin merkittäviä tapahtumia ovat esimerkiksi Kokkolan Mustakari Memories -musiikkifestivaali, Kokkolan Venetsialaiset elokuussa ja Jaakon Päivät -kaupunkifestivaali Pietarsaaressa.

Mikä on paras aika matkustaa Keski-Pohjanmaalle?

Suurin osa eri tapahtumista järjestetään kesäaikaan. Jos siis olet kiinnostunut osallistumaan tiettyihin tapahtumiin, matka kannattaa järjestää kesällä. Myös majakkasaarelle pääsee vain kesäisin. On kuitenkin muistettava, että matkan ajankohta voi vaikuttaa pakettimatkan hintaan. Jos etsit mahdollisimman edullista matkapakettia Keski-Pohjanmaalle, tämä kannattaa huomioida. Esimerkiksi lento- ja hotellihinnat kallistuvat tavallisesti kesäsesongin aikaan. Kannattaakin miettiä, mitä lomaltaan haluaa: oletko kiinnostunut nimenomaan kesäisistä tapahtumista ja käyntikohteista, vai haluatko rakentaa mahdollisimman edullisen matkapaketin vuodenajasta riippumatta? Esimerkiksi kylpyläloma ja kaupunkinähtävyyksiin tutustuminen onnistuu vuoden ympäri.

Miten löydän edulliset Keski-Pohjanmaan pakettimatkatarjoukset?

Tutustu Keski-Pohjanmaan matkapakettitarjouksiin ebookersin sivuilla. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monia hotellivaihtoehtoja sekä halvimpia lentoja vaivatta. Matkapaketteja löytyy takuulla jokaiseen budjettiin, etsitpä sitten ylellistä keskustakämppää tai budjettiystävällisempää majoitusta. Voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Miten tämä kaikki onnistuu? Aloita syöttämällä hakukoneeseen valitsemasi päivämäärät, niin saat listan Keski-Pohjanmaan majoitusvaihtoehdoista. Päätöksen tekeminen on helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien ansiosta. Seuraavaksi voit valita lentosi. Muista, että voit säästää jopa matkan kokonaishinnasta varaamalla koko matkapaketin samalla kertaa! Jos pystyt vielä joustamaan matkustuspäivissä, tarjouksia voi löytyä lisää: hinnat nimittäin saattavat vaihdella eri päivien välillä, ja myös viikonloppuna matkustaminen voi nostaa hintoja jonkin verran.

Majoituksen ja lentojen jälkeen voit vuokrata auton. Keski-Pohjanmaalla autonvuokraus kannattaa, niin voit tehdä päiväretkiä lähialueille. Lopulta voit tutustua paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella ja varata lomalle hauskoja retkiä. Halutessasi voit vielä ostaa matkavakuutukset. Muista, että mitä enemmän matkapakettiin lisäät, sitä edullisemmaksi kokonaishinta tulee. Parhaassa tapauksessa koko Keski-Pohjanmaan lomapaketti maksaa vain . Jos myöhemmin joudut jostain syystä muuttamaan tai peruuttamaan varauksia, se ei ole mikään ongelma: ebookers on tehnyt kaikesta helppoa. Voit lukea asiakaspalvelusivuiltamme tiedot varausten muuttamisesta ja peruuttamisesta tai ottaa meihin suoraan yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Keski-Pohjanmaa

Kuinka paljon lomamatkat kohteeseen Keski-Pohjanmaa maksavat?

Hakukoneellamme näet kohteen Keski-Pohjanmaa vain muutamalla klikkauksella. Löydät usein todella hyviä hintoja pakettimatkoille. Voit koota matkapaketin kohteeseen Keski-Pohjanmaa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut sinulle sopivaan hintaan. Edullisimmillaan matkat kohteeseen Keski-Pohjanmaa maksavat tällä hetkellä .

Miten saada halvat matkat kohteeseen Keski-Pohjanmaa vuonna 2023?

Vertailemalla eri hotelleja, lentoja ja palveluita ebookersin hakukoneella löydät halvat matkat. Eri lennoista, hotelleista ja vaikka autonvuokrauspalvelusta voit koota hetkessä oman matkasi kohteeseen Keski-Pohjanmaa. Varaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Keski-Pohjanmaa?

Yleisesti niinä kuukausina kun kohde on suosittu ovat hinnat korkeimmat. Kohteen Keski-Pohjanmaa suosituimmat kuukaudet ovat . Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että todennäköisemmin silloin löydät kohteen Keski-Pohjanmaa halvat matkat, joskin täysin varmaa se ei ole. Joskus tietyt lomat tai tapahtumat, voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös kuukausittaisten sesonkiaikojen ulkopuolella. Jos haluat saada varmimmin kohteen  Keski-Pohjanmaa, on hyvä olla joustava myös päivien suhteen.

Onko kannattavampaa ostaa kohteen Keski-Pohjanmaa pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Kun ostat kohteen pakettimatkan, voit säästää jopa % tai . Kun varaat pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! Saat lisäksi lukittua nyt olevat hinnat, eikä budjetin kanssa tule yllätyksiä, jos vaikkapa hotellien hinnat ovat myöhemmin nousseet.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä usein näin on. Kohteen Keski-Pohjanmaa pakettimatkat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen. Kannattaa siis varata kaikki  kerralla autoa myöten. Alennusta voit saada kaikkiin yhdistelmiin. Yleisesti mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta.

Viihtyisiä hotelleita kohteessa Keski-Pohjanmaa

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Keski-Pohjanmaa
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Keski-Pohjanmaa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.