Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Pirkanmaa

Scandic Tampere City
Scandic Tampere City

Scandic Tampere City

Hämeenkatu 1, Tampere
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Scandic Tampere City on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 263 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

  Holiday Club Tampereen Kylpylä 84 €
  Holiday Club Tampereen Kylpylä

  Holiday Club Tampereen Kylpylä

  Lapinniemenranta 12, Tampere
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Club Tampereen Kylpylä on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   Holiday Inn Tampere - Central Station 89 €
   Holiday Inn Tampere - Central Station

   Holiday Inn Tampere - Central Station

   Rautatienkatu 21, Tampere
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Holiday Inn Tampere - Central Station on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 177 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

    Scandic Tampere Station
    Scandic Tampere Station

    Scandic Tampere Station

    Ratapihankatu 37, Tampere
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Scandic Tampere Station on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Omena Hotel Tampere 52 €
     Omena Hotel Tampere

     Omena Hotel Tampere

     Hämeenkatu 7, Tampere
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Omena Hotel Tampere on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 152 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Scandic Tampere Hämeenpuisto
      Scandic Tampere Hämeenpuisto

      Scandic Tampere Hämeenpuisto

      Haemeenpuisto 47, Tampere
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Scandic Tampere Hämeenpuisto on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aleksanterin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

       Scandic Tampere Koskipuisto 139 €
       Scandic Tampere Koskipuisto

       Scandic Tampere Koskipuisto

       Koskikatu 5, Tampere
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Scandic Tampere Koskipuisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 289 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Solo Sokos Hotel Torni Tampere
        Solo Sokos Hotel Torni Tampere

        Solo Sokos Hotel Torni Tampere

        Ratapihankatu 43, Tampere
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solo Sokos Hotel Torni Tampere on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muumimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 305 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 126 €
         Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

         Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

         Satakunnankatu 13, Tampere
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 87 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

          Lapland Hotels Tampere 122 €
          Lapland Hotels Tampere

          Lapland Hotels Tampere

          Yliopistonkatu 44 A, Tampere
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Lapland Hotels Tampere on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muumimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Scandic Ikaalisten Kylpylä
           Scandic Ikaalisten Kylpylä

           Scandic Ikaalisten Kylpylä

           Hämyläntie 2, Ikaalinen
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Scandic Ikaalisten Kylpylä tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 314 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

            Norlandia Care Tampere Hotel 108 €
            Norlandia Care Tampere Hotel

            Norlandia Care Tampere Hotel

            Biokatu 14, building Finn-Medi 6, Tampere
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Norlandia Care Tampere Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalevan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 130 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

             Etsi hotellit kohteessa Pirkanmaa

             Kohteessa Pirkanmaa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Pirkanmaa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Pirkanmaa hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Pirkanmaa etukäteen. Lennot kohteeseen Pirkanmaa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Pirkanmaa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Pirkanmaa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Pirkanmaa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pirkanmaa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.