Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Uusimaa

Hilton Helsinki Airport 122 €
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hilton Helsinki Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.

  Scandic Helsinki Airport
  Scandic Helsinki Airport

  Scandic Helsinki Airport

  Lentäjäntie 1, Vantaa
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Scandic Helsinki Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

   Hotel Haikko Manor 158 €
   Hotel Haikko Manor

   Hotel Haikko Manor

   Haikkoontie 114, Porvoo
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Haikko Manor on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Porvoon museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 208 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport 116 €
    Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

    Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

    Ralssitie 2, Vantaa
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Viihdekeskus Flamingo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 280 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

     Break Sokos Hotel Flamingo 140 €
     Break Sokos Hotel Flamingo

     Break Sokos Hotel Flamingo

     Tasetie 8, Vantaa
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Break Sokos Hotel Flamingo on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Viihdekeskus Flamingo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 309 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Clarion Hotel Helsinki Airport 99 €
      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

       GLO Hotel Helsinki Airport 169 €
       GLO Hotel Helsinki Airport

       GLO Hotel Helsinki Airport

       Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        GLO Hotel Helsinki Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Suomen ilmailumuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 76 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

        Forenom Hostel Vantaa Aviapolis 60 €
        Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

        Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

        Ilmailutie 13, Vantaa
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Forenom Hostel Vantaa Aviapolis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

         Hotelli Korpilampi 81 €
         Hotelli Korpilampi

         Hotelli Korpilampi

         Korpilammentie 5, Espoo
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Hotelli Korpilampi on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vesipuisto Serena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 151 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Arkadia Hotel & Hostel 70 €
          Arkadia Hotel & Hostel

          Arkadia Hotel & Hostel

          Tattarinsuontie 1, Helsinki
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Arkadia Hotel & Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

           20Rooms 60 €
           20Rooms

           20Rooms

           Kyläkaivontie 6 D, Vantaa
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            20Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja ilmaiset hygieniatuotteet.

            Scandic Helsinki Aviacongress
            Scandic Helsinki Aviacongress

            Scandic Helsinki Aviacongress

            Robert Huberin Tie 4, Vantaa
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Scandic Helsinki Aviacongress on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viihdekeskus Flamingo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 278 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

             Etsi hotellit kohteessa Uusimaa

             Kohteessa Uusimaa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Uusimaa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Uusimaa hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Uusimaa etukäteen. Lennot kohteeseen Uusimaa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Uusimaa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Uusimaa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Uusimaa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Uusimaa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.