Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Helsinki-Vantaa

GLO Hotel Helsinki Airport 148 €
Arvosteltu 9.12.2019
Katso tiedot
 
GLO Hotel Helsinki Airport

GLO Hotel Helsinki Airport

Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
   
  4,0/5
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Loistava sijainti lentomatkustajalle. Hyvin varustetut huoneet. Heikkouksina ahtaat huoneet ja sijainti kellarissa.

  Scandic Helsinki Airport 125 €
  Arvosteltu 21.1.2020
  Katso tiedot
   
  Scandic Helsinki Airport

  Scandic Helsinki Airport

  Lentäjäntie 1, Vantaa
    
   4,3/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hyvät sängyt ja monipuolinen aamiainen. Vedenpaine suihkussa heikohko.

   Hilton Helsinki Airport 122 €
   Arvosteltu 15.1.2020
   Katso tiedot
    
   Hilton Helsinki Airport

   Hilton Helsinki Airport

   Lentaejaenkuja 1, Vantaa
     
    4,3/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aamupala oli monipuolinen ja hyvä. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiansaosaavaa.

    Forenom Hostel Vantaa Airport 70 €
    Arvosteltu 21.8.2019
    Katso tiedot
     
    Forenom Hostel Vantaa Airport

    Forenom Hostel Vantaa Airport

    Ilmailutie 9, Vantaa
      
     3,4/5
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lentokentän läheisyys oli iso plussa tälle majoitukselle. Myös varauksen helppous sujui helposti.

     Forenom Hostel Vantaa Aviapolis 63 €
     Arvosteltu 1.12.2019
     Katso tiedot
      
     Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

     Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

     Ilmailutie 13, Vantaa
       
      3,5/5
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pesutiloissa ja vessoissa ei tullut kertaakaan jonotusta, koska niitä oli tarpeeksi useita. Vesipisteen puuttuminen huoneista aiheutti jonkin verran hankaluuksia.

      Clarion Hotel Helsinki Airport 99 €
      Arvosteltu 20.1.2020
      Katso tiedot
       
      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
        
       4,6/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Really nice and friendly staff! We felt welcome, and everything worked.

       Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport 88 €
       Arvosteltu 24.12.2019
       Katso tiedot
        
       Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

       Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

       Ralssitie 2, Vantaa
         
        3,7/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Auton pysäköintimahdollisuus , kunnollinen aamupala

        Break Sokos Hotel Flamingo 139 €
        Arvosteltu 5.12.2019
        Katso tiedot
         
        Break Sokos Hotel Flamingo

        Break Sokos Hotel Flamingo

        Tasetie 8, Vantaa
          
         4,1/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Siisti paikka ja hyvä henkilökunta. Hyvä aamupala.

         Usein kysyttyjä kysymyksiä Helsinki-Vantaan hotelleista

         Onko Helsinki-Vantaan lentoasemalla hotelleja?

         Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee noin kymmenen hotellia. Ainoa lentokenttäterminaalissa sijaitseva hotelli on GLO Hotel Helsinki Airport, jonka mukavuuksiin kuuluvat esimerkiksi ympäri vuorokauden avoinna oleva kuntokeskus, ilmainen internetyhteys sekä aulabaari. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka Helsinki-Vantaan terminaalien turvatarkastuksiin. Lentokentän alueelta löytyvät myös Scandic Helsinki Airport ja Hilton Helsinki Airport, joiden huoneita on kehuttu hiljaisiksi. Molemmissa hotelleissa on ravintolat, Scandicissa tarjoillaan asiakkaille lisäksi ilmainen aamiainen. Vähän kauempaa sijaitsevien lentokenttähotellien ja terminaalien välillä on ilmainen bussikuljetus. Tällaisia hotelleja ovat esimerkiksi Airport Hotel Bonus Inn, Airport Hotel Pilotti, Scandic Helsinki Aviapolis ja Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport. Hotelleissa on ravintolat ja tyypillisesti maksulliset aamiaiset. Monet näistä hotelleista sijaitsevat lyhyen matkan päässä myös Viihdekeskus Flamingosta ja Kauppakeskus Jumbosta. Varaa lentokenttähotelli nyt!

         Missä hotelleissa Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä on ilmainen pysäköinti?

         Ilmaisen pysäköintialueen voi löytää muutamista hotelleista, jotka eivät sijaitse Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella. Asiakkaat voivat pysäköidä ilmaiseksi esimerkiksi Airport Hotel Pilotin, Avia Suites Vantaan ja Forenom Hostel Vantaa Aviapolisin parkkipaikoilla. Kaikkiin on korkeintaan 10 minuutin ajomatka Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Varaa hotelli lentoasemalta nyt.

         Missä hotelleissa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä on paras aamiainen?

         Helsinki-Vantaan lentokenttähotelleja, joissa asiakkaat saavat ilmaisen aamiaisen, ovat esimerkiksi Scandic Helsinki Airport, Clarion Hotel Helsinki Airport ja Airport Hotel Pilotti. Jos asiakkaalla on aikainen aamulento, kaikissa hotelleissa on tarjolla yksinkertaisempi aikainen aamupala ennen varsinaisen aamupala-ajan alkamista. Myös terminaali 2:ssa sijaitsevan GLO Hotel Helsinki Airportin maksullinen buffetaamiainen kerää kehuja asiakkailta. Jos aamulla on ehdittävä aikaiselle lennolle, saa hotellilta aamiaissetelin, joka käy muutamaan aseman kahvilaan. Varaa hotelli Helsinki-Vantaalta nyt.

         Mikä on helpoin tapa matkustaa Helsingin keskustasta lentoasemalle?

         Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman väliä voi matkustaa junalla, bussilla tai taksilla. Nopein kulkuneuvo on paikallisjuna, jolla noin 20 kilometrin matkaan lentoaseman ja Helsingin päärautatieaseman välillä kuluu noin puoli tuntia. Taksilla ajoaika on parhaimmillaan suunnilleen sama, bussilla matkaan menee noin 45 minuuttia. Julkisen liikenteen junaan ja busseihin tarvitsee ABC-vyöhykkeiden matkalipun, jonka voi ostaa mobiilisovellukseen tai hankkia esimerkiksi automaateista tai R-kioskeista. Lippu maksaa noin 5 euroa.

         Miten viettää vaihtoaika Helsinki-Vantaalla?

         Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyvät tyypilliset lentokentän palvelut: kahviloita, ravintoloita, hotelli, kauppoja, loungeja, kauneuskeskus, parturi ja päiväunikapseleita. Lentoaseman alueella, noin 20 minuutin kävelymatkan päässä terminaaleista, sijaitsee myös Suomen ilmailumuseo, jonka kokoelmissa on jopa 80 lentokonetta. Ellei jatkolentoa odotellessa halua tappaa aikaa lentoasemalla tai lähteä noin puolen tunnin päähän Helsingin keskustaan, erilaisia palveluita ja ostosmahdollisuuksia löytyy Kauppakeskus Jumbosta, jonne on parin minuutin taksimatka tai bussilla alle 15 minuuttia. Jumbon yhteydessä on myös Viihdekeskus Flamingo, jossa on muun muassa vesipuisto, megazone, hohtogolf ja keilausta.

         Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaa

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Helsinki-Vantaa läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Helsinki-Vantaa edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Helsinki-Vantaa voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Helsinki-Vantaa, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Helsinki-Vantaa läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Helsinki-Vantaa ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Helsinki-Vantaa ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Helsinki-Vantaa hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Helsinki-Vantaa hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Helsinki-Vantaa ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Helsinki-Vantaa hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeksi varatut Helsinki Hotellit

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Helsinki

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.