Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Gran Canaria

Rickaty Lodge Bed & Breakfast 38 €
Rickaty Lodge Bed & Breakfast

Rickaty Lodge Bed & Breakfast

   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Rickaty Lodge Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Playa del Burrero. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

  House With 2 Bedrooms in Telde, With Wonderful sea View, Furnished Terrace and Wifi - 10 m From the Beach 169 €
  House With 2 Bedrooms in Telde, With Wonderful sea View, Furnished Terrace and Wifi - 10 m From the Beach

  House With 2 Bedrooms in Telde, With Wonderful sea View, Furnished Terrace and Wifi - 10 m From the Beach

  Avenida del Cristo 2, Playa ojos de garza, Telde, Kanariansaaret
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ojos de Garza. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkotenniskentän. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Kaunis Talo Merinäköalalla Hae hinnat
   Kaunis Talo Merinäköalalla

   Kaunis Talo Merinäköalalla

   Avenida Cristo Del 2, Telde, Kanariansaaret
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ojos de Garza. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

    Seasight Burrero, Paradise Discover Hae hinnat
    Seasight Burrero, Paradise Discover

    Seasight Burrero, Paradise Discover

    Los Fariones 36, Ingenio, Kanariansaaret
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Burrero. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Finca La Manigua Hae hinnat
     Finca La Manigua

     Finca La Manigua

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Finca La Manigua sijaitsee lähellä kohdetta Ojos de Garza. Tässä hostalissa on 4 huonetta.

      Talo Rannalla .. Hae hinnat
      Talo Rannalla ..

      Talo Rannalla ..

      Playa de tufia, Lugar punta de malagatos 13, Telde, Kanariansaaret
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Tufia. Loma-asunto tarjoaa television ja mikroaaltouunin.

       Upea Duplex Kattohuoneisto 7 Hengelle Tufian Rannalla Hae hinnat
       Upea Duplex Kattohuoneisto 7 Hengelle Tufian Rannalla

       Upea Duplex Kattohuoneisto 7 Hengelle Tufian Rannalla

       Calle Reina Tufia, 9, Telde, Kanariansaaret
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Tufia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

        Rosa private apt. near beach wifi free 95 €
        Rosa private apt. near beach wifi free

        Rosa private apt. near beach wifi free

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Burrero. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Lentokenttähotellit Gran Canaria

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Gran Canaria läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Gran Canaria edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Gran Canaria voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Gran Canaria, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Gran Canaria läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Gran Canaria ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Gran Canaria ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Gran Canaria hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Gran Canaria hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Gran Canaria ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Gran Canaria hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Telde

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.