Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.2. - 23.2.
Ensi viikonloppuna
28.2. - 1.3.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Gran Canaria

43 €
Rickaty Lodge Bed & Breakfast

Rickaty Lodge Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0
Rickaty Lodge Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Playa del Burrero. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
House With 2 Bedrooms in Telde, With Wonderful sea View, Furnished Terrace and Wifi - 10 m From the Beach

House With 2 Bedrooms in Telde, With Wonderful sea View, Furnished Terrace and Wifi - 10 m From the Beach

3.0 kautta 5.0 Avenida del Cristo 2, Playa ojos de garza, Telde, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ojos de Garza. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkotenniskentän. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kaunis Talo Merinäköalalla

Kaunis Talo Merinäköalalla

Avenida Cristo Del 2, Telde, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ojos de Garza. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
51 €
Country Home La Manigua

Country Home La Manigua

2.5 kautta 5.0
Country Home La Manigua sijaitsee lähellä kohdetta Ojos de Garza. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Seasight Burrero, Paradise Discover

Seasight Burrero, Paradise Discover

Los Fariones 36, Ingenio, Kanariansaaret
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Burrero. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Talo Rannalla .

Talo Rannalla .

Playa de tufia, Lugar punta de malagatos 13, Telde, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Tufia.
Hae hinnat
Upea Duplex Kattohuoneisto 7 Hengelle Tufian Rannalla

Upea Duplex Kattohuoneisto 7 Hengelle Tufian Rannalla

Calle Reina Tufia, 9, Telde, Kanariansaaret
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Tufia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
95 €
Rosa private apt. near beach wifi free

Rosa private apt. near beach wifi free

3.0 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Burrero. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
45 €
Hostal Casa Samay

Hostal Casa Samay

2.5 kautta 5.0
Hostal Casa Samay sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Guayadequen laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Gran Canaria

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Gran Canaria läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Gran Canaria edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Gran Canaria voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Gran Canaria, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Gran Canaria läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Gran Canaria ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Gran Canaria ajoissa

Tarjoukset lentokentän Gran Canaria hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Gran Canaria hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Gran Canaria ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Gran Canaria hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Telde

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.