Halvat hotellit Pasila

Vertaa ja varaa hotellisi 630 hotellin valikoimasta

Pasila: Tarkista hotellien saatavuus

Suosituimmat hotellit Pasila

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Pasila
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pasilan hotelleista

Onko Pasilassa hotelleja, joissa on oma ravintola?

Pasilassa on kaksi suurempaa hotellia, Original Sokos Hotel Pasila ja Holiday Inn Helsinki Expo, joissa molemmissa on ravintolat. Sokos-hotellin ravintola on espanjalaistyylinen, minkä lisäksi hotellin baarista voi tilata naposteltavaa. Holiday Innin ravintola palvelee myös Messukeskuksen kävijöitä. Ravintolassa suositaan sesonginmukaisia raaka-aineita, ja listalta löytyy esimerkiksi pizzoja. Varaa majoitus Pasilasta tästä.

Missä Pasilan hotelleissa on pysäköintipaikkoja asiakkaille?

Pasilassa on muutama hotelli, joissa on asiakkaille maksullisia pysäköintipaikkoja. Itä-Pasilassa Holiday Inn Helsinki Expon asiakkailta veloitetaan päiväkohtainen pysäköintimaksu, ja sama käytäntö on Original Sokos Hotel Pasilassa Länsi-Pasilassa. Holiday Innin asiakkaat voivat lisäksi pysäköidä Messukeskuksen ulkopaikoitusalueelle, joka sekin on maksullinen. Lisäksi lähistöllä Hotel Avassa on maksullisia pysäköintipaikkoja asiakkaille. Varaa hotelli Pasilasta nyt.

Onko Pasilassa hotelleja, joissa on kuntosali?

Holiday Inn Helsinki Expon kuntosali sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja on asiakkaiden käytössä maksutta. Original Sokos Hotel Pasilan kuntokeskus on avoinna ympäri vuorokauden. Molemmissa hotelleissa on myös saunoja, jotka lämmitetään hotellivieraille tiettyinä aikoina. Varaa majoitus tästä.

Mitkä hotellit ovat lähimpänä Pasilan asemaa?

Sekä Original Sokos Hotel Pasilasta että Holiday Inn Helsinki Exposta on alle 10 minuutin kävelymatka Pasilan rautatieasemalle, jossa pysähtyvät kaikki Helsingistä tulevat tai sinne matkalla olevat kauko- ja lähijunat.

Mitkä hotellit ovat lähimpänä Messukeskusta?

Messukeskuksen yhteydessä sijaitsee yksi hotelli, Holiday Inn Helsinki Expo. Rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa, joten hotellista kertyy matkaa Messukeskuksen ovelle vain muutama metri. Hotel Ava ja Original Sokos Hotel Pasila ovat molemmat noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Varaa omasi nyt!

Miten Pasilan kaupunginosan hotelleista pääsee Helsingin keskustaan?

Helpoin ja nopein tapa kulkea Helsingin keskustan ja Pasilan väliä on paikallisjuna, joita kulkee asemien välillä säännöllisesti. Pysäkinvälejä on vain yksi, ja matkaan kuluu noin 5 minuuttia. Vajaan 4 kilometrin matkan voi myös pyöräillä mukavaa reittiä radan vartta seuraten. Pasilan ja keskustan välillä kulkee lisäksi raitiovaunuja ja busseja, joilla matkaan menee noin puoli tuntia. Sekä Pasila että Helsingin keskusta sijaitsevat vyöhykkeellä A, joten niiden väliä voi kulkea vajaa 3 euroa maksavalla AB-vyöhykkeiden lipulla.

Pasila: Hotellitiedot

Asiakasarvostelujen määrä
Majoitukset
630
Halvin hinta
93 €
Korkein hinta
252 €
Suositut hotellit
Original Sokos Hotel Tripla, Marski by Scandic, VALO Hotel & Work Helsinki, Scandic Grand Central Helsinki, Clarion Hotel Helsinki, Hilton Helsinki Airport, Scandic Helsinki Hub, Noli Katajanokka, Hotel Arthur, Clarion Hotel Aviapolis, Scandic Park Helsinki, Hotel Kamp, Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport, an IHG Hotel, Scandic Grand Marina, Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pasila
ebookersn tarkistamat arvostelut