Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Hae hinnat
Apartamentos Barajas

Apartamentos Barajas

3.0 kautta 5.0 Calle Aries N 19, Madrid
Apartamentos Barajas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA-messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamentos Deluxe Barajas

Apartamentos Deluxe Barajas

3.0 kautta 5.0 Aries, 4, Madrid
Apartamentos Deluxe Barajas sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
55 €
Hostal Viky

Hostal Viky

2.0 kautta 5.0 Calle de Marte, 2, Madrid, Madrid
Hostal Viky on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA-messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostalissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
Hotel Barajas Plaza Madrid

Hotel Barajas Plaza Madrid

1.0 kautta 5.0 C/ Camarillas 5-7, Madrid, Madrid
Hotel Barajas Plaza Madrid on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Pisito-aries Barajas

Pisito-aries Barajas

Calle Aries, 1, Madrid, Madrid
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Pisito Aries Barajas

Pisito Aries Barajas

3.0 kautta 5.0 Calle Aries 1, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Asunto Madridissa, Barajasin Historiallisessa Keskustassa 5 Minuutin Päässä Lentokentältä

Asunto Madridissa, Barajasin Historiallisessa Keskustassa 5 Minuutin Päässä Lentokentältä

Calle Aries 4, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta IFEMA-messukeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille television ja jääkaapin.
60 €
Hotel Don Luis

Hotel Don Luis

3.0 kautta 5.0 Avenida General 12, Madrid, Madrid
Hotel Don Luis on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA-messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla kokoushuone. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja television.
74 €
NH Madrid Barajas Airport

NH Madrid Barajas Airport

3.0 kautta 5.0 Calle de Catamaran, 1, Madrid, Madrid
NH Madrid Barajas Airport on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi IFEMA-messukeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 173 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja tyynyvalikoimat.

Lentokenttähotellit Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Adolfo Suárez Madrid-Barajas läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Adolfo Suárez Madrid-Barajas edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Adolfo Suárez Madrid-Barajas voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Adolfo Suárez Madrid-Barajas, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Adolfo Suárez Madrid-Barajas läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Adolfo Suárez Madrid-Barajas ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Adolfo Suárez Madrid-Barajas ajoissa

Tarjoukset lentokentän Adolfo Suárez Madrid-Barajas hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Adolfo Suárez Madrid-Barajas hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Adolfo Suárez Madrid-Barajas ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Adolfo Suárez Madrid-Barajas hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Madrid

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.