Halpa autonvuokraus Helsinki

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Helsinki

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Helsinki
Näytä kaikki autot
Halvimmat hinnat viimeisten 11 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kuinka paljon autonvuokraus Helsingissä maksaa?

Helsingissä on hurja määrä autovuokraamoita, mikä pitää vuokrahinnat edullisina. Jos sinulle riittää pieni auto ja vuokraat sen vähintään muutamaksi päiväksi, vuorokausihinta on vain muutaman kympin. Ensimmäinen vuorokausi on aina kallein, joten yleensä vuokra-auton ratissa kannattaa viettää ainakin pari päivää. Helsingin hinnoissa on myös pientä sesonkivaihtelua: kesän lomakaudella hinnat ovat hieman korkeammat kuin esimerkiksi marraskuussa. Mitään ryöstöhintoja täällä ei kuitenkaan tarvitse pelätä. 

Jos haluat saada vuokra-auton Helsingistä mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa varata se perille jo etukäteen sivustomme kautta. Hakukoneemme avulla löydät Helsingin parhaat autonvuokraamot ja edullisimmat hinnat. Lisäksi pääset valitsemaan juuri haluamasi automallin ja -merkin. Tätä kirjoitettaessa valikoimaan kuuluu kaikkea pienistä hybridiautoista farmareihin, katumaastureihin ja pakettiautoihin.

Minkälaisia vuokra-autoja Helsingin autovuokraamoista löytää?

Helsingin autovuokraamot tarjoavat automallien koko paletin. Edullisimpia ovat 2–4 hengelle sopivat pikkuautot, joita löytyy sekä bensa- että hybridiversioina. Hieman enemmän tilaa kaipaaville löytyy puolestaan suuri määrä edullisia porrasperä- ja farmarimalleja, automaattivaihteilla tai ilman. Näiden perusmallien ohella tarjolla on myös monenlaista muuta: suuria katumaastureita, paketti- ja lava-autoja sekä näyttäviä urheilu- ja luksusmalleja. Viimeksi mainittujen tarjonta on kuitenkin muita malleja rajallisempaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että erikoisemmat vaihtoehdot kannattaa aina vuokrata hyvissä ajoin etukäteen. 

Samaa neuvoa kannattaa noudattaa myös, mikäli haluat käyttöösi jonkin hieman harvinaisempaa merkkiä olevan auton. Valtaosasta autoja vuokraamot tarjoavat sekä manuaali- että automaattivaihteistolla varustettuja malleja. Täsmälleen samaa määrää niitä ei kuitenkaan löydy, joten parhaimmassa asemassa ovat ne, joille kelpaa kumpi tahansa.

Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Helsinki?

Helsingin lähialueella on hurja määrä kohteita, joihin pääset ylivoimaisesti helpoiten omalla autolla. Erityisen hyvin Helsingin vuokra-autot sopivat niille, jotka viihtyvät täällä vain lyhyen aikaa sekä tietysti lapsiperheille. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevista kohteista erityismaininnan ansaitsevat ainakin Nuuksion kansallispuisto, tunnelmallinen Porvoo, taiteilijoiden kotipaikkana tunnettu Tuusulanjärvi sekä ympäryskuntien perhekohteet, kuten tiedekeskus Heureka ja vesipuisto Serena.

Vuokra-autolla pääset kätevästi myös lukuisiin kaupungin sisällä sijaitseviin kohteisiin, kuten Seurasaareen, Korkeasaaren eläintarhaan, Linnanmäelle tai vaikka Puu-Käpylään. Kaikissa edellä mainituissa kohteissa myös pysäköinti onnistuu yleensä helposti. Aivan kaupungin ytimessä pysäköinti on sen sijaan hankalampaa, joten sieltä pysäköintipaikkaa kannattaa tutkailla jo etukäteen. Esimerkiksi keskustan museoille suuntaavan kannattaa jättää auto hieman kauemmas ja suunnata perille julkisilla, kaupunkipyörällä tai kävellen.

Hotellit, joissa on pysäköintimahdollisuus paikassa Helsinki

Halvat hotellit Helsinki