Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Hampuri

103 €
Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport

4.5 kautta 5.0 Flughafenstrasse 1-3, Hampuri, HH
Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Lufthansa Technik AG on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 266 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
93 €
Courtyard by Marriott Hamburg Airport

Courtyard by Marriott Hamburg Airport

4.5 kautta 5.0 Flughafenstr. 47, Hampuri, HH
Courtyard by Marriott Hamburg Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (yliopistosairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Albi Studio HH Airport

Albi Studio HH Airport

Holtkoppel 46, Hampuri
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (yliopistosairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Kocks Hotel

Kocks Hotel

3.0 kautta 5.0 Langenhorner Chaussee 79, Hampuri, HH
Kocks Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (yliopistosairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
76 €
Leonardo Inn Hotel Hamburg Airport

Leonardo Inn Hotel Hamburg Airport

3.0 kautta 5.0 Zeppelin Str. 12, Hampuri, HH
Leonardo Inn Hotel Hamburg Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lufthansa Technik AG. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
meinHotel

meinHotel

3.0 kautta 5.0 Langenhorner Chaussee 99, Hampuri
MeinHotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (yliopistosairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 61 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Motel One Hamburg Airport

Motel One Hamburg Airport

Alsterkrugchaussee 455-459, Hampuri, HH
Motel One Hamburg Airport on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lufthansa Technik AG. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa hotellissa on 252 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
64 €
ibis Hamburg Airport

ibis Hamburg Airport

2.5 kautta 5.0 Alsterkrugchaussee 445, Hampuri, HH
Ibis Hamburg Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lufthansa Technik AG. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
Boutique 125 Hamburg Airport

Boutique 125 Hamburg Airport

3.0 kautta 5.0 Langenhorner Chausee 125, Hampuri
Boutique 125 Hamburg Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (yliopistosairaala) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 71 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

Lentokenttähotellit Hampuri

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Hampuri läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Hampuri edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Hampuri voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Hampuri, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Hampuri läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Hampuri ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Hampuri ajoissa

Tarjoukset lentokentän Hampuri hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Hampuri hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Hampuri ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Hampuri hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Hampuri

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.