Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lyypekki alkaen 69 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lyypekki

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lyypekki olivat annetulla aikavälillä 69 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 122 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 15.8.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
69 €
Norwegian Air Shuttle
su 12.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
74 €
Norwegian Air Shuttle
to 2.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
75 €
Norwegian Air Shuttle
to 9.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
76 €
SAS
ma 6.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
92 €
Finnair
pe 3.12.
TMP
Tampere
HAM
Hampuri
99 €
Air Baltic
ma 6.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
107 €
Lufthansa
pe 3.9. - la 11.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
122 €
Lufthansa
pe 3.9. - la 11.9.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
128 €
Lufthansa
ma 19.7. - ma 30.8.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
133 €
Lufthansa
ma 5.7. - to 15.7.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
137 €
Lufthansa
to 30.9. - ma 4.10.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
167 €
SAS
la 7.8. - la 21.8.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
177 €
KLM
su 18.7. - ma 19.7.
HEL
Helsinki
HAM
Hampuri
188 €
Air Baltic

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lyypekki?

✔️ Lennot kohteeseen Lyypekki maksavat yleensä 122 €–188 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lyypekki, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 69 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lyypekki etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lyypekki?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lyypekki on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lyypekki?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lyypekki helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lyypekki saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lyypekki?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lyypekki lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lyypekki?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lyypekki helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lyypekki lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lyypekki, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Lyypekki (HAM) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Lyypekki (HAM), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lyypekki Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM
Halvin lento 122 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lyypekki?

Norwegian Air Shuttle, SAS, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, KLM

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.