Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.

Varatuimmat hotellit Lyypekki

59 €
Viva Hotel Lübeck

Viva Hotel Lübeck

2.5 kautta 5.0 Bei der Lohmühle 25, Lyypekki
Viva Hotel Lübeck on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiffergesellschaft. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
178 €
A-ROSA Travemünde

A-ROSA Travemünde

4.0 kautta 5.0 Aussenallee 10, Travemünde, Lyypekki, SH
A-ROSA Travemünde on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
82 €
Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

4.0 kautta 5.0 Bei der Lohmuhle 27, Lyypekki, SH
Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiffergesellschaft. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
100 €
Radisson Blu Senator Hotel

Radisson Blu Senator Hotel

5.0 kautta 5.0 Willy-Brandt-Allee 6, Lyypekki, SH
Radisson Blu Senator Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Holstentor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
SlowDown Travemünde

SlowDown Travemünde

3.0 kautta 5.0 Priwallpromenade 20, Lyypekki, SH
SlowDown Travemünde sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Priwallin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
130 €
Maritim Strandhotel Travemünde

Maritim Strandhotel Travemünde

4.0 kautta 5.0 Trelleborgallee 2, Travemuende, Lyypekki, SH
Maritim Strandhotel Travemünde on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
55 €
ibis Luebeck

ibis Luebeck

2.5 kautta 5.0 Fackenburger Allee 54, Lyypekki, SH
Ibis Luebeck on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
151 €
aja Travemuende

aja Travemuende

4.0 kautta 5.0 Am Leuchtenfeld 7, Lyypekki
Aja Travemuende on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Park Hotel Am Lindenplatz

Park Hotel Am Lindenplatz

3.0 kautta 5.0 Lindenplatz 2, Lyypekki, SH
Park Hotel Am Lindenplatz on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Wakenitzin luonnonsuojelualue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
139 €
Atlantic Hotel Luebeck

Atlantic Hotel Luebeck

4.5 kautta 5.0 Schmiedestr. 9-15, Lyypekki, SH
Atlantic Hotel Luebeck on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klingenberg. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
52 €
the niu Rig

the niu Rig

3.5 kautta 5.0 Am Bahnhof 17-19, Lyypekki
The niu Rig on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
88 €
Park Inn by Radisson Lübeck

Park Inn by Radisson Lübeck

4.0 kautta 5.0 Willy-Brandt-Allee 1-5, Lyypekki, SH
Park Inn by Radisson Lübeck on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Holstentor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Strandschlösschen

Strandschlösschen

3.0 kautta 5.0 Strandpromenade 7, Lyypekki
Strandschlösschen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kylpyläpalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
H+ Hotel Lübeck

H+ Hotel Lübeck

4.0 kautta 5.0 Am Bahnhof 12-14, Lyypekki, SH
H+ Hotel Lübeck on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
69 €
Hotel Hanseatischer Hof

Hotel Hanseatischer Hof

4.0 kautta 5.0 Wisbystr. 7-9, Lyypekki, SH
Hotel Hanseatischer Hof on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Wakenitzin luonnonsuojelualue on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lyypekki

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Lyypekki

Näytä kaikki

Kohteen Lyypekki hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Lyypekki? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Travemunden laivasatama. Voit valita 807 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Lyypekki löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lyypekki, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Lyypekki tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 32 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 28 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lyypekki

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Lyypekki, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Lyypekki niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
 • A-ROSA Travemünde
 • Aja Travemuende

Nämä kohteen Lyypekki hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Holiday Inn Luebeck
 • Hotel Hanseatischer Hof
 • Radisson Blu Senator Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Lyypekki hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
 • A-ROSA Travemünde
 • Aja Travemuende

Kohteeseen Lyypekki tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Lyypekki on tunnettu sijainnista joen rannalla. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lyypekki ja sen lähellä kuuluu:

 • Travemunden laivasatama
 • Marienkirche
 • Museum Holstentor
 • Suolavarastot
 • Heiligen-Geist-Hospital
 • Priwallin niemimaa
 • Travemünden vanha majakka

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Lyypekki, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Hampuri (HAM). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lyypekki?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Lyypekki, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lyypekki, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 140 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22 °C päivisin ja 2 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 161 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 23 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15 °C ja -1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 161 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Lyypekki on 673 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lyypekki

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.