Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Lyypekki

86 €
Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck

4.0 kautta 5.0 Bei der Lohmuhle 27, Lyypekki, SH
Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiffergesellschaft. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
155 €
Maritim Strandhotel Travemünde

Maritim Strandhotel Travemünde

4.0 kautta 5.0 Trelleborgallee 2, Travemuende, Lyypekki, SH
Maritim Strandhotel Travemünde on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 240 huonetta 35 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
73 €
the niu Rig

the niu Rig

3.5 kautta 5.0 Am Bahnhof 17-19, Lyypekki
The niu Rig on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 87 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Holiday Inn Luebeck

Holiday Inn Luebeck

4.5 kautta 5.0 Travemuender Allee 3, Lyypekki, SH
Holiday Inn Luebeck on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burgtor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
125 €
Radisson Blu Senator Hotel

Radisson Blu Senator Hotel

5.0 kautta 5.0 Willy-Brandt-Allee 6, Lyypekki, SH
Radisson Blu Senator Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Holstentor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 224 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Viva Hotel Lübeck

Viva Hotel Lübeck

2.5 kautta 5.0 Bei der Lohmühle 25, Lyypekki
Viva Hotel Lübeck on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Schiffergesellschaft. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 52 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
H+ Hotel Lübeck

H+ Hotel Lübeck

4.0 kautta 5.0 Am Bahnhof 12-14, Lyypekki, SH
H+ Hotel Lübeck on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
173 €
aja Travemuende

aja Travemuende

Am Leuchtenfeld 7, Lyypekki
Aja Travemuende on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä hotellissa on 242 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
274 €
A-ROSA Travemünde

A-ROSA Travemünde

Aussenallee 10, Travemünde, Lyypekki, SH
A-ROSA Travemünde on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Travemünden vanha majakka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 191 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
397 €
SlowDown Travemünde

SlowDown Travemünde

3.0 kautta 5.0 Priwallpromenade 20, Lyypekki, SH
SlowDown Travemünde sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Priwallin niemimaa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
136 €
Atlantic Hotel Luebeck

Atlantic Hotel Luebeck

4.5 kautta 5.0 Schmiedestr. 9-15, Lyypekki, SH
Atlantic Hotel Luebeck on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klingenberg. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 135 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
60 €
Hotel Stadt Luebeck

Hotel Stadt Luebeck

2.0 kautta 5.0 Am Bahnhof 21, Lyypekki, SH
Hotel Stadt Luebeck on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1926 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
94 €
Motel One Lübeck

Motel One Lübeck

Schüsselbuden 15, Lyypekki
Motel One Lübeck on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marienkirche. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 122 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
88 €
Park Inn by Radisson Lübeck

Park Inn by Radisson Lübeck

4.0 kautta 5.0 Willy-Brandt-Allee 1-5, Lyypekki, SH
Park Inn by Radisson Lübeck on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum Holstentor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 156 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin

TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin

3.5 kautta 5.0 Dr.- Luise- Klinsmann- Str. 1-3, Lyypekki, SH
TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wakenitzin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 113 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lyypekki

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Lyypekki

Näytä kaikki

Kohteen Lyypekki hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Lyypekki? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 75 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Lyypekki löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lyypekki, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Lyypekki tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 6 lentokenttähotellia
 • 6 halpaa hotellia
 • 35 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 31 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lyypekki


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Lyypekki, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Lyypekki niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
 • Hotel Hanseatischer Hof
 • Hotel Herrenhof

Nämä kohteen Lyypekki majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Centro Hotel Kaiserhof DELUXE
 • A-ja Travemünde. Das Resort.
 • A-ROSA Travemünde

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Lyypekki hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Atlantic Hotel Luebeck
 • Hotel Deutscher Kaiser
 • A-ja Travemünde. Das Resort.

Kohteeseen Lyypekki tutustuminen


Kulttuurisesti rikas Lyypekki on tunnettu sijainnista joen rannalla. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lyypekki ja sen lähellä kuuluu:

 • Lyypekin kaupungintalo
 • Marienkirche
 • Petrikirche
 • Schrangen
 • Buddenbrookhaus
 • Theater Figuren Museum
 • Klingenberg

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Lyypekki, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Lyypekki (LBC). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lyypekki?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Lyypekki, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lyypekki, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10°C ja öisin -1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22°C päivisin ja 2°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 23°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15°C ja -1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Lyypekki on 24 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lyypekki

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.